Legends of Runeterra [karcianka od riot games]

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
koniec
bruh bruh

Legends of Runeterra [karcianka od riot games]

Post autor: koniec »

Riot oficjalnie ogłosił wyjście z bety i start na 30 kwietnia, widziałem w offtopie, że kilka osób pyka więc warto założyć temat

Tu w linku info odnośnie oficjalnego startu
https://playruneterra.com/en-us/news/la ... ement-faq/
w skrócie dojdzie 120 nowych kart w tym nowy region, będzie jakiś reset rang, jakieś naogrody za udział w becie, z tego co wiem jest już to na telefonach.

Jak gram od jakiegoś miesiąca niecałego i dla mnie bardzo spoko, z karcianek grałem w gwinta i hsa jeszcze, w gwinta mało więc nie będę porównywał ale od hsa od naxx do witchwood z przerwami jakiś i imo LoR jest lepsze pod wieloma względami
- zdecydowanie mniej wkurwiającego rng(nie wiem jak teraz w hsie jest ale jak grałem to było tego dużo
- zdecydowanie bardziej przyjazna dla graczy f2p, ja nic nie wydałem i mam po niecałym miesiącu 9 grywalnych decków+ jakieś wariacje a wcale jakoś dużo nie grałem
- tu jeszcze nawiązując jeszcze do powyższego punktu, zróżnicowanie w deckach jest zdecydowanie większe, jest pełno grywalnych rzeczy, ludzie ciągle wymyślają jakieś nowe decki lub ich kombinacje, niedawno np. polski strimer zrobił sobie deck niegrany wcześniej przez nikogo i wbił #1 na EU
z tego co pamiętam w hsie było 4/5 takich meta decków i one stanowiły 90% laddera, nie różniąc się zazwyczaj nawet 1 kartą, tutaj nawet podobne decki mogą mieć po kilka zaskakujących kart i nawet na najwyższych rangach ludzie grają jakimiś zupełnie pokręconymi rzeczami
DeDoK

Re: Legends of Runeterra [karcianka od riot games]

Post autor: DeDoK »

viewtopic.php?f=20&t=2461
byczku, nie kradnij mi tematow, dzieki
Awatar użytkownika
koniec
bruh bruh

Re: Legends of Runeterra [karcianka od riot games]

Post autor: koniec »

sorki, szukałem i nie było jakoś :( mode usuń [mention]con shonery[/mention], post skopiowałem i podbiłem tamten temat
ODPOWIEDZ