joey pisze: ↑04 kwie 2020, 22:35
ej a o co chodzi z tą nienawiścią wykopu do borka? dlaczego on jest tam tak wyjaśniany?
Bo ośmiela się mieć dobre życie i ruchac dupeczki w Tajlandii zamiast siedzieć w piwnicy, co automatycznie zrownuje go z równie znienawidzonymi na wykopie p0lkami
Ale wiesz, że Borek ma żonę i dziecko? Więc jeśli serio był jebać dupy w Tajlandii to słaba akcja, a jeśli powiesz, że może z żoną żyje w wolnym związku, to powinien powiedzieć wprost tak było i chuj
powinien, bo tak chce user oldschool ze slizgawka.eu?
no dokładnie, to nie jest jakaś instagramerka x modowa blogerka, której całe jestestwo opiera się na tym, by wszyscy dookoła wiedzieli komu ostatnio ciągnęła, a z kim się ruchała
No właśnie mniej więcej to miałem na myśli, że wykopkowe szeryfy moralności go dojeżdżają za nieobyczajne zachowanie, a tak naprawdę z bulu dupy i zawiści. Jeszcze tego brakowało, żeby się jakimś zapryszczalym użytkownikom kuracyja tłumaczył z relacji z żoną
saturn pisze: ↑11 lis 2025, 21:56
jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
No ale co tu w ogóle rozkminiać? Przecież to wszędzie funkcjonuje tak samo i takie rzeczy dzieją się w każdej społeczności - coś się wydarzyło, jest afera, jest ruch, dowalanie konkretnej osobie. Za sprawą jakiegoś wydarzenia ktoś nagle staje się obiektem drwin choćby w piłce (Terry, Giggs, Suarez), w jakichś kręgach show-biznesowych, ale tak samo na forach typu ślizg. Ile to już razy w ciągu kilku godzin za sprawą jakiegoś zdjęcia, posta, czegokolwiek, nagle o jednej osobie pisało całe forum i wszyscy zaczynali się nabijać?
Borek jest znany, zaliczył wtopę, a internet takie okazje wykorzystuje i to zwłaszcza na portalach nastawionych na memy i kręcenie beczki, tu nie ma żadnej filozofii przecież
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
Ja szczerze mówiąc byłem zdziwiony, że ta sprawa tak późno pojawiła się w Hejt Parku. Jakby to Stana się tyczyło to na dzień dobry by jakiś debil dzwonił i cisnął za to, a u Borka stosunkowo długo to trwało.
Może źle to ująłem, a widzę, że wszyscy murem za Borkiem.
Goście robią program o założeniach: można zadawać niewygodne pytania, my mamy dystans do siebie, goście będą postawieni w ciekawej sytuacji itd. Po czym Borek 3/4 transmisji ciśnie bekę z Najmana, a jak widz inteligentnie nawiązał do afery z Borkiem, to ten EJ TAK NIE MOŻNA. Borek ma siebie za osobę obeznaną z internetem a chyba nie wie jak to wszystko działa. Szukanie osoby dzwoniącej i zapraszanie jej na rozmowę to dla mnie idiotyzm. Każdego kto do tego nawiąże będzie szukał? Albo niech to całkiem ignoruje, albo się raz odniesie i wyjaśni co nieco i tyle. Najgorsze co może robić to walczyć z hejterami, może jeszcze niech pozwem zagrozi jak ktoś połączy Borek i Tajlandia w jednym zdaniu. A jak ma spinać dupę i mają ustawiać rozmowy, żeby nikt nie wspomniał pewnych kwestii to ja pierdolę taki program lizania się po chujach. Już teraz mam wrażenie, że coraz więcej telefonów jest od ziomków/wybranych osób, a nie od widzów.
A jeśli Borek jebał dupy w Tajlandii mając żonę, to w moim pojmowaniu małżeństwa jest to chujowa akcja. Może mają w swoim związku inne ustalanie, ale ja o nich nie wiem. To znaczy, że nie mogę mieć swojego zdania na ten ten temat? Kim jest kurwa Borek, żeby go traktować inaczej niż resztę postaci znanych w internecie?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
no słabo że rucha jakieś tajlandzkie rury* mając żonę, synowi który niedługo wkroczy w najtrudniejszy wiek też rozwalone małżeństwo rodziców nie jest do niczego potrzebne, ale nie wiem z jakiej racji on w ogóle ma się na ten temat publicznie wypowiadać
oldschool pisze: ↑05 kwie 2020, 13:17
Szukanie osoby dzwoniącej i zapraszanie jej na rozmowę to dla mnie idiotyzm.
coś mi umknęło? on szukał tego typa od telefonu czy wykopka insynuującego, że Amadi wychowuje cudze dziecko?
Ten gosc mimo ze wykopek jest naprawdę spoko, kibicuję i liczę, że się nie osra Borka. W ogole chuj on chce od niego? Niech to ciągnie dalej i sam sobie klopotow większych narobi
Co wy tutaj pierdolicie ziomy to głowa mała. No jeszcze na Wawelu pochowajcie wykopka jak go Borek dojedzie. Bezczelne, gówniarskie, chamskie pytanie padło i bardzo dobrze że Borek króciutko jedzie z frajerami. Przypominam że to nie było bezpośrednie kulturalne pytanie do Borka o wyjaśnienie całej sprawy tylko jakiś cwaniak podpuszczał gościa i nie kierował tego bezpośrednio do Mateusza.
No spory minus dla borka ze spiął dupsko o coś takiego, niestety internet to nie telewizja, gdzie przebywa się w bance i wszyscy się liza po jajcach, redaktor bór zaliczył brutalne zderzenie z nowymi mediami. Jeśli będzie chciał wyjaśniać wszystkich tego typu widzów, to będzie bardzo zajętym czlowiekiem
saturn pisze: ↑11 lis 2025, 21:56
jądra muszą być wyczyszczone z nasienia