Quebonafide - ROMANTIC PSYCHO (Japan Edition) (2020)
Re: Quebonafide - ROMANTIC PSYCHO (Japan Edition) (2020)
20 koła
boże to jakaś paranoja
A ponoć nie ma pracy w Polsce
Gdyby ktoś chciał mieć JPN Edition na Spotify to stworzyłem playlistę (na ten moment brakuje tylko Cyber Punk, które oczywiście dorzucę jeśli się pojawi)
https://open.spotify.com/playlist/31HMe ... -9K3XvB9zA
https://open.spotify.com/playlist/31HMe ... -9K3XvB9zA
^ racja, pojebałem numery. jest jak piszesz
dzwine, że bonus tracki lądują na spotku
dzwine, że bonus tracki lądują na spotku
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
W sumie to nie wiem co w tym dziwnego, chyba spoko że osoby, które kupiły deluxe mogą se posłuchać na spotify bez kombinowania. Wyróżnione zostały tym, że mają to na płycie, a Ci z normalną edycją nie. Dla mnie spoko podejście, szkoda że rzadko praktykowane obecnie
A w ogole muszę dodac, że przez to, że Queba mało udzielał wywiadów to zapomniałem jak fajnie się go w nich słucha (chodzi mi bardziej o Wojewódzkiego, bo te telefony w Hejt Parku to...), props za to też
A w ogole muszę dodac, że przez to, że Queba mało udzielał wywiadów to zapomniałem jak fajnie się go w nich słucha (chodzi mi bardziej o Wojewódzkiego, bo te telefony w Hejt Parku to...), props za to też
Ostatnio zmieniony 04 kwie 2020, 21:30 przez Piters, łącznie zmieniany 1 raz.
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
^ to
dla mnie to jest pojebane, że niektórzy raperzy nie wrzucają bonustracków na spotifaja - przecież nawet jak się kupuje płyty to przecież nikt w 2020 nie słucha muzyki z płyt, nie po to się kupuje płyty
dla mnie to jest pojebane, że niektórzy raperzy nie wrzucają bonustracków na spotifaja - przecież nawet jak się kupuje płyty to przecież nikt w 2020 nie słucha muzyki z płyt, nie po to się kupuje płyty
- ToMojaStaraKsywka
ja słucham w samochodzie albo na wieży 
Spoiler
Nic nowego, oceniający murzyni już się nawet w teledyskach u nas pojawiali, przykładowo 6:48:
Chociaż w tym co wrzuciłeś spoko, że bardziej merytorycznie do tego podchodzi.
Chociaż w tym co wrzuciłeś spoko, że bardziej merytorycznie do tego podchodzi.

Po prostu w Polsce dzieciarnia "Łooo, murzyn słucha polskie rapu, ale ekstra" i im robią 50x większe wyświetlenia to poszli na hajs
Mi tam się japa cieszy jak ktoś z zagranicy wrzuca takie filmiki, o ile się nie mylę to promotorami tego, był kanał "ModDaGod" ze słynnym grubym
a najdalej i najdłużej z ich wszystkich poleciał właśnie AlmightyRich, pocieszna mordka, ale czasami przesadzał z tymi reakcjami wrzucając wszystko co popadnie.
-
radioaktywnyodpad
Mi się Kuby słucha ciężko, wpada w straszny słowotok często, gdzie tak zakręca temat używając wielu słów, że gdzieś gubi się po drodze przekaz, wygląda na zestresowanego gdy dodać do siebie slowotok + czasami jąkanie.
Słucham tylko polskiego rapu, jebią mnie wasze bożki ze Stanów.
- gods bidness
-
MalinowyJogurt
Może dlatego, że przez wiele lat nasz kraj był na marginalizowany, zepchnięci na margines, kojarzący się jedynie z Rosją i złodziejstwem, bez suckesów międzynarodowych w muzyce rozrywkowej, w kinematografii, ludzie się cieszą jak w końcu nas ktoś zauważa.
Bardzo się cieszę, że ta płyta słuchana jest w wielu krajach a sam Quebo rozwija u nas ten gatunek muzyki
Bardzo się cieszę, że ta płyta słuchana jest w wielu krajach a sam Quebo rozwija u nas ten gatunek muzyki
gruby mrugnij dwa razy xdd
a almighty chyba ostatnio skończył jako bezdomny, o ile nie ściemnia by hajs wyciągnąć od swoich fanów (a zebrał na naszej publice ze 100k subów)

No tyle, że ja nie bardzo wierzę, że oni oceniają to na serio
tzn. może im się podoba Quebo bo czemu nie, ale nawet jakby się nie podobało to by gadali ze zajebiste żeby nie stracić wyświetleń od polaków
tzn. może im się podoba Quebo bo czemu nie, ale nawet jakby się nie podobało to by gadali ze zajebiste żeby nie stracić wyświetleń od polaków
No skończył, ale co się dziwić, jak jego contentem było bujanie się do kawałka polskiego nie mówiąc słowa i doklejenie czarnej planszy do 10 minut, żeby sobie reklam więcej najebać
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Ponoc wzial 50 kola
Spoiler
mordo sztywno 200 koła
Ale fajny wątekMalinowyJogurt pisze: ↑04 kwie 2020, 22:44 Może dlatego, że przez wiele lat nasz kraj był na marginalizowany, zepchnięci na margines, kojarzący się jedynie z Rosją i złodziejstwem, bez suckesów międzynarodowych w muzyce rozrywkowej, w kinematografii, ludzie się cieszą jak w końcu nas ktoś zauważa.