Quebonafide - ROMANTIC PSYCHO (Japan Edition) (2020)
Re: Quebonafide - ROMANTIC PSYCHO (Japan Edition) (2020)
Kurwa w ostatnim pytaniu, już myślałem, że to pytanie nie padnie 
Nie powiedział że bedzie tylko ze sam nie wie czyli ze pracuje nad tym i chce zeby było ale chuj wie czy ogarnie fity a jak ogarnie to niewiadomo jakie. Tak bym to interpretował.
Po co ja w ogole to sledze, ja nawet nie słucham quebo. To jest jednak dobra promocja.
Po co ja w ogole to sledze, ja nawet nie słucham quebo. To jest jednak dobra promocja.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Czy kwiat kosmos dodawany do preorderu i bonus track czlowiekzksiężyca to nawiązania do tej legendarnej już Galaktyki, Kuba powiedział że nic nie wie jeszcze.
może po prostu ekliptyka 
pdk kmtw pdw jlb 
Ja się ciesze że postanowił się z tym podzielić, a skąd to mnie nie interesuje 
chłopaki zbumpujcie nam post na fp, chcemy zrobić zrobić promo ślizgawce jako miejscu powrotu mesjasza
Zastanawia mnie odpowiedź o kwotę jaką wziął Sentino, ja myślałem ze to prowo i ze on sie dograł normalnie po koleżeńsku, ale widzę tu naprawdę gruby pitos poszedł 
- nihil Novi
Myśle, ze Quebo sobie smieszkowal.
Sensei życia
Co do galaktyki to jeśli ona istnieje, to mi się wydaje, że Quebo „nie wie” ze wzgledu na to, że chyba ze strony marketingowej nie za bardzo opłaca się to teraz puszczać. Czy pod względem zasięgów da się jeszcze coś więcej teraz wycisnąć? Chyba nie, a jakiś kolejny materiał może się przydać przy okazji startu z koncertami. Może te „doświadczenia” jak nazwał swoje koncerty były z tym właśnie związane 
-
ksiazenieporzadek
Czyli znowu feat Sentino będzieJolo pisze:Tak na początku.
Będzie płyta z samymi zagranicznymi featami.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
- olasindahouse
Ten kawałek z uk którym inspirował się do bubble tea to chyba CASISDEAD - Patearrings. Mogę się mylić 
jestem ślizgiem a bycie ślizgiem nie jest łatwe przecież i pozdrawiam ślizgawke choć nie widzimy się na codzień złego słowa nie mogę powiedzieć
z edycji japońskiej wylądowały na spotify. brakuje tylko CZŁOWIEKZKSIĘŻYCA17. JESTEMKURWACZARODZIEJEM
18. ZŁOTEGLOBY feat. Kukon
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Transakcentacje na tym albumie to jakaś porażka, odpaliłem track z Darką bo ją lubię i zastanawiałem się co ma oznaczać tekst "tak jedźmy jak my"
Sztos xD
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
najebałem 150 scrobbli więc dość sporo, aż sam jestem zdziwiony że aż tyle razy mi się chciało tego słuchać (chociaż 60 z nich na traczkach z Sentino i Kiełasem
)
i podtrzymuje to co pisałem naście stron temu na świeżo
biorąc pod uwage projekt jako całości to jest to dość słaby album (dałem 4/10 na RYM, czyli ostatnia słuchalna ocena w mojej skali) - ale ma momenty (dla każdego coś dobrego) i mimo wszystko da się tego słuchać bez większej żenady, A TO JUŻ COŚ
produkcyjnie dość solidnie
gościnki 50/50
pół linijek co Quebo tu rzucił można by skompilować w dwie mocniejsze zwrotki i nie byłoby z tego powodu żadnej straty, wręcz przeciwnie
wkurwia mnie troche to zafixowanie na laske (ale jakie życie taki rap)
sama sekwencja traczków mogła zostać ułożona lepiej
i podtrzymuje to co pisałem naście stron temu na świeżo
biorąc pod uwage projekt jako całości to jest to dość słaby album (dałem 4/10 na RYM, czyli ostatnia słuchalna ocena w mojej skali) - ale ma momenty (dla każdego coś dobrego) i mimo wszystko da się tego słuchać bez większej żenady, A TO JUŻ COŚ
produkcyjnie dość solidnie
gościnki 50/50
pół linijek co Quebo tu rzucił można by skompilować w dwie mocniejsze zwrotki i nie byłoby z tego powodu żadnej straty, wręcz przeciwnie
wkurwia mnie troche to zafixowanie na laske (ale jakie życie taki rap)
sama sekwencja traczków mogła zostać ułożona lepiej
kto to ten kielas kurwa i czemu sie nim podniecacie xd