Ojcowie polskich raperów
Ojcowie polskich raperów
czym się zajmują/zajmowali ojcowie polskich raperów, bo przecież nie wychowywaniem syna.
Ten Typ Mes - chirurg chyba profesor na WUMie
Mata - prof. Marcin Matczak radca prawny, wykładowca na UW
Kaz Bałagane - chyba opierdalał piraty na bazarach
O.S.T.R. - coś mi się kojarzy, że jego stary jest/był jakimś profesorem specjalizującym się w medioznawstwie czy innej reklamie.
Chada syn Bogdana, kim właściwie był Bogdan?
uzupełnijcie proszę tę listę o swoich ulubionych raperów
Ten Typ Mes - chirurg chyba profesor na WUMie
Mata - prof. Marcin Matczak radca prawny, wykładowca na UW
Kaz Bałagane - chyba opierdalał piraty na bazarach
O.S.T.R. - coś mi się kojarzy, że jego stary jest/był jakimś profesorem specjalizującym się w medioznawstwie czy innej reklamie.
Chada syn Bogdana, kim właściwie był Bogdan?
uzupełnijcie proszę tę listę o swoich ulubionych raperów
Re: Ojcowie polskich raperów
Edas - stary Masseya
Wielkie 5 dla niego
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Wielkie 5 dla niego
- ebismolarek
[mention]kon rafal[/mention] 
Pamietny kawalek
Spoiler
stary rapera Ostry Junior I jest raperem
^^ co by nie mówić palimy lole to było coś
^^ co by nie mówić palimy lole to było coś
- zemsta1kadluba
Ojciec Belmondziaka grał w jakimś zespole i był chyba menago gej klubu co nie?
mołpy są kozackie
Kronikarze Mobbyn toczą spory czy klub był gejowski czy nie, podobno jest na ten temat wiele sprzecznych informacji
[Verse 1: Tay-K]
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
Przede wszystkim grał na perkusji. Ojciec klebonafide kręcił lewy biznes, zawsze latał w maskach, więc może był pszczelarzem albo spawaczem
Ojciec:
Filipka - policjant
Kartkiego - policjant, wyżej postawiony, nie chce mi się sprawdzać jaka dokładnie funkcja
Tedego - polski urzędnik państwowy, w latach 1994–2001 szef Kancelarii Sejmu, a w latach 2001–2016 szef Biura Trybunału Konstytucyjnego
Eskobara (freestylowca) - górnik
Sokoła - oprócz prowadzenia biznesu, pisał teksty piosenek dla grupy Papa Dance (wikipedia)
Qubonafide - ma salon z bielizną Triumph w Ciechanowie
Popka - gangster, złodziej
Filipka - policjant
Kartkiego - policjant, wyżej postawiony, nie chce mi się sprawdzać jaka dokładnie funkcja
Tedego - polski urzędnik państwowy, w latach 1994–2001 szef Kancelarii Sejmu, a w latach 2001–2016 szef Biura Trybunału Konstytucyjnego
Eskobara (freestylowca) - górnik
Sokoła - oprócz prowadzenia biznesu, pisał teksty piosenek dla grupy Papa Dance (wikipedia)
Qubonafide - ma salon z bielizną Triumph w Ciechanowie
Popka - gangster, złodziej
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
.........
Ostatnio zmieniony 24 lip 2025, 12:18 przez frikz, łącznie zmieniany 1 raz.
styl zakręcony jak czas akkusativ
Tomasz Droń, ojciec Pumpkina, ceniony internista, autor refrenu roku 2018
- zemsta1kadluba
klasyk pasta, było też pamiętam o sentim i kaziefrikz pisze: ↑01 kwie 2020, 0:27 MALIK MONTANA ZNANY JAKO MOSA GHAWSI TO SYN WLASCICIELI JEDNEJ Z WIEKSZYCH ARABSKICH RESTAURACJI NA DRODZE DO WARSZAWSKIEGO OKĘCIA. JEGO RODZICE DOROBILI SIE W LATACH 90 SPORYCH PIENIEDZY I MOSA OD DZIECKA ZYJE JAK ARABSKI KROL, NIGDY NIE ZAZNAL PRACY A RAPUJE ZE MIAL CIEZKIE DZIECISTWO. WYPROWADZIL SIE NA WARSZAWSKIE WRZECIONO W LICEUM GDZIE DOSTAL OD RODZICOW PRYWATNE MIESZKANIE. WCZESNIEJ POZOWAL NA ANGIELSKIEO SPIEWAKA I NOSIL SIE INACZEJ NIZ TERAZ BARDZIEJ JAK RAPER. NAWIJA ZE JEGO OJCIEC UCIEKL Z MATKA Z AFGANISTANU W WIEKU 16 LAT A JEGO MATKA JEST POLKA WIEC NIE WIEM JAK MOGLA STAMTAD UCIEC.
mołpy są kozackie
Ależ proszę
MALIK MONTANA AKA BABIARZ HAZARDZISTA – TAK NAPRAWDE NAZYWA SIE MOSA GHAWSI, JEGO RODZICE MAJĄ SIEC RESTAURACJI MIN W WARSZAWIE, KTÓRE BARDZO DOBRZE PROSPERUJA, STAD MALIK MA TE PLIKI PLIKI, KTÓRE BARDZO CZESTO W SWOICH FILMIKACH PREZENTUJE, PRZEZ WIEKSZOSC ZYCIA MIESZKAŁ W HAMBURGU I PROWADZIŁ DOSTATNIE ŻYCIE, OD JAKIEGOS CZASU PROWADZI ZYCIE BANANA W WARSZAFCE A Z NUDÓW NAGRYWA RAPY I GRA W RULETKE W HOTELU MARIOTT
SENTINO AKA TATUAŻYK – SEBASTIAN ENRIQUE ALVAREZ, MŁODY GNIEWNY Z BERLINA, W KTÓRYM ŻYŁ PRZEZ PONAD 20 LAT W DOSTATKU, OJCIEC PRAWNIK, PROWADZACY KANCELARIE W BERLINIE, GDY SENTINO SPALIŁ WSZYSTKIE RAPOWE MOSTY W NIEMCZECH, UCIEKŁ DO WARSZAFKI, TUTAJ WIEDZIE ZYWOT RAPERA Z NIEMIEC Z NIEWIADOMĄ PRZESZŁOSCIA, NIE PRACUJE, RAPUJE TE SWOJE BUJDY WYSSANE Z PALCA, UTRZYMUJE GO OJCIEC , KTÓRY CZESTO I GESTO WYSYŁA MU PRZELEWY
DIHO AKA ORANGUTAN – TOMASZ DIHOWSKI, SYN POTENTATA Z BRANŻY DEVELOPERSKIEJ, TATA MA FIRME, DIHO MA HAJS, MŁODE LATA JAK POZOSTAŁA EKIPA GML SPEDZIŁ GŁOWNIE ZA GRANICA, NOWY JORK, BERLIN, NIGDY NIE PRACOWAŁ ODKAD SKONCZYŁ SZKOŁE, PRÓBOWAŁ POMAGAĆ TROCHE OJCU ALE NIE WYCHODZIŁO, OD DOBRYCH PARU LAT DIHO ORANGUTAN WIEDZIE SPOKOJNY ZYWOT MLODEGO BANANOWCA W WARSZAFCE, TATA DAJE HAJS, DIHO SIE BAWI, NAJCZESCIEJ W MODNYM WARSZAWSKIM KLUBIE BAL
KAZ BAŁAGANE – OSTATNI Z TEJ JAKZE BARWNEJ EKIPY, UDAJE ULICZNEGO GRACZA, KTÓRY MA W CHUJ HAJSU, JAK SIE BAWI TO NA BOGATO I NIE INTERESUJE SIE MORDO SKAD MŁODY KAZ MA FLOTE, A MA JAK CŁA EKIPA GML PLIKI PLIKI Z KONTA STARYCH, OJCIEC STOMATOLOG, MATKA OKULISTA, SYN LEKARZY DOSTAJĄCY KIESZONKOWE WIEKSZE MATKI GLAMRAPOWICZÓW WYPŁATY
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
- zemsta1kadluba
nie pamiętam już dokładnie, ale były teorie że Chada był z bananowego domu, teraz potrafię tylko sobie przypomnieć jeden wers
wszystko miałem w domu, kurwa tylko nie miłość
mołpy są kozackie
- JoeyJoeJoe
Żabson - "mój ojciec prowadzi złom"
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
- Ten Typ Gold
Young igi - manager young igiego
-
ksiazenieporzadek
Sentino - architekt
Diho - jakaś firma z branży paliwowej
Bałagane - taksówkarz
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Diho - jakaś firma z branży paliwowej
Bałagane - taksówkarz