Ale nie znam nie oceniam, ze strony pana barto'cuta bardzo miłe, choć należy mu się każdy pieniądz za tą płytkę.
Swoją drogą nie wiem czy to karma, ale moja przesyłka przyszła dziś zupełnie potrzaskana
Pozdro e-koledzy.
Aaaa, poczta!Nedvved pisze: ↑30 mar 2020, 14:15 No bez przesady, że żeby mieć swoje 30 czy 100 złotych trzeba być bananem z Tarchomina.
Ale nie znam nie oceniam, ze strony pana barto'cuta bardzo miłe, choć należy mu się każdy pieniądz za tą płytkę.
Swoją drogą nie wiem czy to karma, ale moja przesyłka przyszła dziś zupełnie potrzaskanaAle już nie chciałem panu listonoszowi utrudniać już i tak utrudnionej przez covid roboty.
Pozdro e-koledzy.
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
jeny.. no dobre dobre tera będę uważał, fakt - często popełniam te błędy.baluckilu pisze: ↑30 mar 2020, 23:00 Kułwa, skoro już tu jesteś @endjrugolara - formy te używamy przy rzeczownikach niemęskoosobowych w liczbie mnogiej, np. te uszy, a to przy rzeczownikach w mianowniku i bierniku liczby pojedynczej rodzaju nijakiego, np. to forum. Często robisz ten błąd, nie tylko na ostatniej płycie
Napisałeś to i nie umiem tego odslyszec teraz, jest w tym coś bardzo na rzeczy.2do5 pisze: ↑01 kwie 2020, 9:33 Jeżeli chodzi o produkcje to widzę u Barto wspólny mianownik z śp. Zioło, obaj niezwykle utalentowani na tej płaszczyźnie i raczej mniej niż bardziej znani, a stylówa jest po prostu bezbłędna. Wykorzystaj to chłopie bo bity robisz rozpierdol, poziom świat + niezwykła oryginalność