Quebonafide - ROMANTIC PSYCHO (2020)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

edenmar

Re: Quebonafide - ROMANTIC PSYCHO (2020)

Post autor: edenmar »

Oby nie było tej drugiej płyty, bo jednak byłoby to najbardziej banalne zakończenie całej akcji :D BTW Ciekawe jak miały wyglądać te niby-koncerty w tej sytuacji.
Outis
Zbanowany

Post autor: Outis »

Tracklista Galaktyki

1. Benz Dealer (feat. Tommy Cash)
2. Supremate (feat. Pikers, Belmondo, Famous Dex)
3. Instagram Girls (feat. G-Eazy)
4. True Slav (feat. Rytmus, Yzomandias)
5. KryptowaLitty (feat. Meek Mill, Tory Lanez)
6. 1991 (feat. Machine Gun Kelly)
7. Magia Pianek (feat. Fuso, Gedz)
8. Złote F-16 (feat. SmarkiSmark, Reno, Eis)
9. To Nie Jest Mój Brat (feat. Pezet, KrzyKrzysztof)
10. Anthony Bourdain (feat. Kaz Bałagane, Żabson)
11. Red October (feat. Maks Korzh, Pharaoh)
12. I Die My Hair Everyday (feat. Frank Ocean)
13. Polar Szałas (feat. Solar/Białas)
14. Face Tatts (feat. Lil Wayne, Gucci Mane)
15. Obiad U Babci (outro)

Dostałem od gościa pakującego preordery

BAN - takie info dostałem od moderatora forum.
Awatar użytkownika
DJ_BOBO

Post autor: DJ_BOBO »

ostatni raz sie tak uśmiałem jak gandzior nagrał diss na sąsiada
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

Specjalnie konto założyłeś, żeby takiego bezbeka zajebać?
Kocham, pozdrawiam
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

Outis pisze: 27 mar 2020, 12:31
Dostałem od gościa pakującego preordery

BAN - takie info dostałem od moderatora forum.
:lol: :lol:
This page is no longer available.
Awatar użytkownika
apacz007

Post autor: apacz007 »

nie chciało mi się wierzyć, że będzie druga płyta dopóki nie zobaczyłam u siebie powiadomienia.. ale właśnie wskoczyło jako gotowe do nadania.
po początkowej niechęci i szybkim przesłuchaniu Romantic Psycho, musze powiedzieć że teksty na płycie są super, gdyby było to puszczone w lepszej jakości, dostalibyśmy fajne bangery. ale rozumiem zamysł tej akcji.
widziałam, że spora częśc znajomych zamówiła preorder (takich, którzy znają Que raczej od momentu wydania Somy) i jestem ciekawa jakie miny mieli, gdy okazało się, że płyta nie jest pełna piosenek o uczuciach :lol: o ile ten jego wizerunek zaczyna wkurzac, to akcja ciekawa. czekam na przesyłkę niecierpliwie ;)

https://imgur.com/a/ReKE0bG
Awatar użytkownika
KillerCroc

Post autor: KillerCroc »

Ale to pierdolenie że płyta się nie nadaje do słuchania jest nie na miejscu bo Romantic Psycho nie jest główną płytą. Może potraktujcie to jako ciekawostkę bo przecież każdy sobie zdaje dobrze sprawę z tego że będzie drugi pełnoprawny krążek. Cały czas jest pierdolenie o tym że ten polski rap jest wtórny, powtarzalny, że nic się nie dzieje ciekawego. Wbiega Quebo i robi najlepszą akcję marketingową z jaką do tej pory miałem do czynienia jeśli chodzi o polskie środowisko muzyczne ale też jest źle bo jest za bardzo marketingowo i promocyjnie.

Przecież gdyby Romantic Psycho było dodane od tak do preorderu Galaktyki to by się sypały bowdowny że świeży materiały, wrzeszcie coś na luzaku a tak to mamy albo zarzuty że za mało tryhardowe albo że za bardzo tryhardowe tworzenie tego stylu luzu. Ja się wstrzymuje z oceną jakiegokolwiek materiału do czasu przesłuchania właściwej płyty bo tak naprawdę jak możecie mówić że co z tej akcji marketingowej skoro muzyka się nie broni a przecież na dobrą sprawę nikt nie słyszał żadnego kawałka z właściwej płyty :lol:

Jak zamawiam preorder i dostaje bonus cd które mi nie siada to przecież nie oceniam wartości muzycznej głównego krążka przez bonus, co najwyżej wartość preorderu czy samej promocji, a ta się jeszcze nie skończyła bo dalej wszyscy z tego co widzę są trzymani w niepewności
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
nigdyniebralemkoksu

Post autor: nigdyniebralemkoksu »

Mam nadzieję, że zwieńczeniem tego marketingu będzie trasa po wszystkich Dniach Miasta w Polsce.
ether

Post autor: ether »

KillerCroc pisze: 27 mar 2020, 12:37 Ale to pierdolenie że płyta się nie nadaje do słuchania jest nie na miejscu bo Romantic Psycho nie jest główną płytą. Może potraktujcie to jako ciekawostkę bo przecież każdy sobie zdaje dobrze sprawę z tego że będzie drugi pełnoprawny krążek
Myśle, że bedzie. I wtedy to rozumiem. Ale jeśli założyć, że nie będzie to po prostu beka z wszechobecnego zadowolenia. No nie wiem, tak po prostu. Naprawdę niewiele ludziom trzeba, żeby się zajarali. A szkoda, ciekawe jakie quebo będzie mial na ten temat przemyslenia, może i jego bawi to uwielbienie za byle gówno.
KillerCroc pisze: Przecież gdyby Romantic Psycho było dodane od tak do preorderu Galaktyki to by się sypały bowdowny że świeży materiały, wrzeszcie coś na luzaku a tak to mamy albo zarzuty że za mało tryhardowe albo że za bardzo tryhardowe tworzenie tego stylu luzu. Jak zamawiam preorder i dostaje bonus cd które mi nie siada to przecież nie oceniam wartości muzycznej głównego krążka przez bonus
Gdyby to był bonus to chyba jasne, że to wszystko zmienia? Wtedy bonus jest jedynie dodatkiem, który dostajesz z dobrej woli autora. Natomiast tutaj PÓKI CO masz tę jedną płytę. To naprawdę zmienia postać rzeczy i jest podstawą do tego co tu pisze. Chociaz tak jak mówię, nie wierzę, że tej dodatkowej płyty nie będzie, no bo to jest za mocne przegięcie. W ogóle skąd ta cała nazwa Galaktyka?
Awatar użytkownika
nihil Novi

Post autor: nihil Novi »

Ej ale kto jest zadowolony z tego krążka? Bo myśle, ze może jakieś 5% odbiorców wiec o czym Ty w ogóle gadasz. Poczytaj komentarze na różnych grupach na fb. Jeden wielki lament.
Sensei życia
Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

zajebista akcja promocyjna, przejdzie do historii, miesiące pracy i w ogóle. Szkoda, że potem Pikers wrzuci jakieś ep z mordą na okładce i z singlem robionym na bazarze i będzie to 10 razy ciekawsze
i będę częściej wracać.
cztery żubry i dwie kurwy
Awatar użytkownika
macias

Post autor: macias »

I co z tymi drugimi trackingami, niektórzy wczoraj dostali i miało coś dzisiaj przyjść? Osobiście nic nie dostałem na temat drugiej przesyłki ale wiem, że niektórzy stąd coś dostali.
DeDoK

Post autor: DeDoK »

dostalem drugi tracking, a dzis ma pierwsza paczuszka ma dojechac :bowdown:

nawet jak tam chuj bedzie to i tak props
Awatar użytkownika
Jolo

Post autor: Jolo »

Ale właśnie Fuso zabrakło na tej płycie..
ether

nihil Novi pisze: 27 mar 2020, 12:46 Ej ale kto jest zadowolony z tego krążka? Bo myśle, ze może jakieś 5% odbiorców wiec o czym Ty w ogóle gadasz. Poczytaj komentarze na różnych grupach na fb. Jeden wielki lament.
Nie czytam grupek. Za to na forum mocnych slow nie widzialem, co troche dziwi, za to bylo troche ze spoko cd. Jesli mowisz ze tak jest to widocznie nie jest tak zle jak myslalem. Bo juz myslalem, ze ksywa robi robote
Awatar użytkownika
FMH

Post autor: FMH »

mnóstwo ludzi na grupkach płacze, że dostało "zepsute" płyty ze zniszczoną jakością i chcą zwracać preordery, więc gadanie, że ludzie się tym jarają to trochę bzdura.
Jasek pisze: 27 mar 2020, 12:46 zajebista akcja promocyjna, przejdzie do historii, miesiące pracy i w ogóle. Szkoda, że potem Pikers wrzuci jakieś ep z mordą na okładce i z singlem robionym na bazarze i będzie to 10 razy ciekawsze
i będę częściej wracać.
ale co będzie ciekawsze? okładka? bo chyba nie mówisz o właściwej płycie, której jeszcze nie miałeś okazji przesłuchać? czy może wydajesz wyrok już teraz? :)
kocham pozdrawiam

#COYG
ether

Niech usprawiedliwieniem tego co pisze bedzie to, ze przeczytalem sobie forum i sobie mysle "no nie jest tak zle jak myslalem, wyglada na to, ze bedzie cos lepszego od singli", po czym włączam to i kurwa totalnie nie wiem o co chodzi, bo totalnie nic mi sie nie zgadza
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

poinformujcie jak na tych grupkach w koncu pojawia sie komentarze " no za pierwszym razem chujowa ale z kłebonafide to tak ze za ktoryms razem zrozumieez ze jest zajebista"
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

A to widziałem ze ktoś tam pisał na fejsach ze się cieszy ze mozne znowu usłyszeć Kubę. Lolz
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Awatar użytkownika
FMH

Post autor: FMH »

[mention]Bolo[/mention] wiadomo, że trafią się i tacy, ale to jakiś mały promil jego fanów. większość raczej przejawia niezadowolenie :)
kocham pozdrawiam

#COYG
ODPOWIEDZ