Dwa Sławy
Re: Dwa Sławy
A mi się przypomniał bonus z "Coś Przerywa" czyli "X", też piękne 
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Potwierdzam, zawsze ze wzruszeniem, jak na refrenie wpada folołap do NWNOS
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
moglbym ich kurwa sluchac caly czas
wini x dwa slawy marzenie
Skończyli się dawno temu i ten numer mojej opinii nie zmienia.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Również, topka w Polsce w nawijce przecież.
Szkoda, że nie nagrali ani razu świetnej płyty.
Szkoda, że nie nagrali ani razu świetnej płyty.
nawet nie wiedziałem, że oni przeszli do 2020, no chyba że to gościnnie na kanale.
A sam numer nic ciekawego
A sam numer nic ciekawego
Może to bardziej na zasadzie jakiejś gościnki u Returnersów, Chwiał jest przecież współzałożycielem 2020
- stratemirat
Zobaczyłem tylko reklamujące piosenkę story z logiem G2A, a z Pezeta się śmiali jak robił sponsorowane piosenki
kawałek średni taki na jeden odsłuch i tyle, chociaż i tak czekam na wszystko od chłopaków, bo potencjał dalej jest duży na rozjebanie, a z ludzi którzy śmieją się, że ktoś robi sponsorowane piosenki to od zawsze beka xd
No jak ktoś to wyśmiewał, a potem sam to robi to beka (Sławy to raczej sami się nie śmiali, przecież sponsorowany track o NBA 2K z Kubanem nagrali).
Ale np. Sławy też mówiły, że nie po to poszli na swoje, żeby wrócić do wytwórni a teraz w 2020
Ale np. Sławy też mówiły, że nie po to poszli na swoje, żeby wrócić do wytwórni a teraz w 2020
-
frontkick
Ech no formuła już wyczerpana dawno temu ale chyba nie mają wyboru i będą to ciągnąć do końca świata
Posłuchałbym solówki Astka
Posłuchałbym solówki Astka
Kawałek może być. Nie jest to chuj wie jak dobre, ani strasznie chujowe. Sredniawa.
A do 2020 nie przeszli. Jakiś projekt się tworzy i będzie wydany pewnie przez 2020 po prostu, ale Sławy dalej na swoim będą wydawać swoje rzeczy.
A do 2020 nie przeszli. Jakiś projekt się tworzy i będzie wydany pewnie przez 2020 po prostu, ale Sławy dalej na swoim będą wydawać swoje rzeczy.
- oKulTywowany
Od tej dwójki zawsze chętnie sprawdzę
This page is no longer available.
Co kurwa za typy, widzicie, we wszelkich opisach na fb czy yt, że kawałek powstał we współpracy z G2A, macie też logo tej firmy na początku video, a wy piszecie, że "przeszli do 2020" XDD
A co do tego, że śmiali się z kogoś tam, że ktoś zrobił sponsorowana piosenkę - przecież oni już dawno temu w którymś autowywiadzie mówili, że chętnie nawiązują takie współprace o ile w jakiś sensowny sposób łączą się z rapowym światkiem. Na pewno w ostatnim autowywiadzie wspominali, że odezwali się do nich producenci krótkich kondomów, ale tym razem odmówili
Jak już kiedyś wspominałem, dla mnie Dwa Sławy im starsi tym lepsi, a po przejściu na swoje wydali dwie najlepsze płyty w swojej dyskografii. Jak z "Ludzi Sztosów" i "Dandysów" mogę odpalić max kilka najlepszych numerów i mam dość, tak "Pokolenie X2" i "Coś Przerywa" mogę przesłuchać wielokrotnie od deski do deski, a te właśnie cedeki latają ze mną w aucie od ponad roku.
A co do tego, że śmiali się z kogoś tam, że ktoś zrobił sponsorowana piosenkę - przecież oni już dawno temu w którymś autowywiadzie mówili, że chętnie nawiązują takie współprace o ile w jakiś sensowny sposób łączą się z rapowym światkiem. Na pewno w ostatnim autowywiadzie wspominali, że odezwali się do nich producenci krótkich kondomów, ale tym razem odmówili
Jak już kiedyś wspominałem, dla mnie Dwa Sławy im starsi tym lepsi, a po przejściu na swoje wydali dwie najlepsze płyty w swojej dyskografii. Jak z "Ludzi Sztosów" i "Dandysów" mogę odpalić max kilka najlepszych numerów i mam dość, tak "Pokolenie X2" i "Coś Przerywa" mogę przesłuchać wielokrotnie od deski do deski, a te właśnie cedeki latają ze mną w aucie od ponad roku.
Nawet bym się przejął twoją opinią, ale czar prysł jak napisałeś, że Dwa Sławy im starsi tym lepsi