23 Mar 2020, 16:58
W trasie.
Przesyłka jest transportowana między oddziałami InPost
Quebonafide - ROMANTIC PSYCHO (2020)
Re: Quebonafide - ROMANTIC PSYCHO (2020) [Zapowiedź]
Teoretycznie już wyszło, ale chyba InPost ma jakieś problemy, bo od wczoraj na stronie śledzenia paczki mam taką informację:
u mnie nadal przygotowana do nadania 
U mnie wciąż:
Przygotowana przez Nadawcę.
Ja już dostałem
G eazy świetna zwrotka
G eazy świetna zwrotka
NOWY FORUM ŚLI**
TYLKO NIE RAPOWY

TYLKO NIE RAPOWY
Spoiler

Chujowo jak zawsze
NOWY FORUM ŚLI**
TYLKO NIE RAPOWY

TYLKO NIE RAPOWY
Spoiler

Wreszcie przyszła i wiecie co? Opłacało się tyle czekać, doskonały album. Kendrick Lamar w czwartym kawałku

[Verse 1: Tay-K]
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
Skończcie te marne prowa 
Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
Teraz jak ktoś naprawdę dostanie płytkę i będzie coś na niej zaskakującego to dzieląc się tym, nikt mu nie uwierzy. 
Travis Scott
ciekawe ile quebo dał za zwrotkę
ciekawe ile quebo dał za zwrotkę
- JoeyJoeJoe
tak tak ale chodziło mi o streamingi
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
W sumie tak patrząc to ta cala promocja dosc slaba. W sensie tak w to poszedl, że aż do przesady a finalny efekt jest taki, ze jest kompletna cisza, w dodatku koronawirus mu tutaj wszystko pieknie spierdolil. Chociaz pewnie liczba preorderow sie zgadza, ale z tej calej akcji zapamietalem tylko Quebo udajacego debila w DDTVN. Jak single beda prowem i najslabszymi kawalkami z plyty to sie wybroni, inaczej tego nie widze
tez mam wrazenie, ze poszedł w to za mocno. sama ta kreacja nie jest chyba na tyle ciekawa, zeby az opierac na niej cała kampanię. mnie juz gowno obchodzilo od dluzszego czasu zamieszanie z ta cala jego płyta. no ale w sumie mowilo (i mowi) sie o nim wciaz duzo, nawet w mediach niespecjalnie zainteresowanych na ogol rapem, wiec moze chuja sie znam.
- nihil Novi
Moim skromnym zdaniem, gdyby nie koronawirus to ta kampania miałaby o wiele większy wydźwięk. No ale niestety takich zjawisk raczej nikt nie jest w stanie przewidzieć. Nawet mi trochę szkoda Queby, bo typ robi wielki powrót po dwóch latach, a tu bang, wszystko poszło się jebać.
Sensei życia
Jak dla mnie akcja dobra, tylko zdecydowanie za długa. Po tych 2 tygodniach gdzie wyskakiwał praktycznie z lodówki jakby od razu wszedł z płytą, na pewno miałoby to większy wydźwięk. Bez sensu trochę było to wygaszenie akcji bez puszczania konkretów. Chyba że druga część promocji była zaplanowana na samą premierę płyty, a wszystko rozpierdoliła koronka.
Co do preorderów, nie wiem czy będzie to jakaś niesamowita ilość, bo jednak single mocno specyficzne i pewnie sporo osób zniechęciły do samej płyty. Widziałem, że dużo ludzi obawia się całego materiału i koncertów w tej zamulonej kreacji.
Co do preorderów, nie wiem czy będzie to jakaś niesamowita ilość, bo jednak single mocno specyficzne i pewnie sporo osób zniechęciły do samej płyty. Widziałem, że dużo ludzi obawia się całego materiału i koncertów w tej zamulonej kreacji.
Teraz jakoś przecież miał wjechać ten cały Romantic Psycho Experience, no ale musieli wszystko odwołać.
Inna sprawa, że - zgadzam się z przedmówcami - to trwało zdecydowanie za długo. Pierwsze kilka dni była bomba, a potem to już się zrobiło nudne.
Inna sprawa, że - zgadzam się z przedmówcami - to trwało zdecydowanie za długo. Pierwsze kilka dni była bomba, a potem to już się zrobiło nudne.
Dostałem własnie info na maila z queshop, że paczka wysłana, więc pewnie jutro będzie.
U mnie to samo, mam nadzieję, że jutro przyjdzie 
To u mnie pusto 
U mnie również paczka ruszyła (mail z QQ przyszedł), a po 17 zapewne wejdzie aktualizacja z inPostu - mam nadzieję, że jutro wszystkim dotrze 
Zastanawia mnie tylko co znajdzie się w środku: koperty na fotce wyglądają zupełnie "normalnie" - więc zarówno może tam być 2CD, jak i 1CD. Strasznie mnie ciekawość zżera. Sądząc po cenie czegoś dodatkowego raczej należy się spodziewać.
Zastanawia mnie tylko co znajdzie się w środku: koperty na fotce wyglądają zupełnie "normalnie" - więc zarówno może tam być 2CD, jak i 1CD. Strasznie mnie ciekawość zżera. Sądząc po cenie czegoś dodatkowego raczej należy się spodziewać.