dlatego nie da się oglądać, gra do jednej bramki, mes mi z zachowania przypomina psa, który nasikał pod stołem i udaje, że nie wie o co chodzi
Ten Typ Mes
Re: Ten Typ Mes
No na początku chciał za bardzo pokazać, że on to za Wojewódzkim nie przepada i w sumie nie musiał tutaj przychodzić, ale szybko spokorniał
Występ Mesa u tego przyglupa to kurwa strzał w chuja , każdego raperzyne bym się tam spodziewał ale Mesa ? Typa, który od zawsze cisnął po tej kurwie i ludziach tego typu a teraz sam do niego polazł zeby promować ksiazke, a podobno pieniądze go nigdy nie interesowały 
- przedszkolanek
czemu mes ciągle schodzi na temat walenia konia? też jakieś kompleksy jak z tym sikaniem wodą?
- przedszkolanek
tylko czemu mówić o tym co trzecie zdanie 
ogólnie chujówka fest, ale kuba miał kilka takich punchy, że hoho
ten baranowski w chuj lepszy, a to dopiero pierwsze dwie minuty
ogólnie chujówka fest, ale kuba miał kilka takich punchy, że hoho
ten baranowski w chuj lepszy, a to dopiero pierwsze dwie minuty
- gods bidness
Ja pierdolę, analizy tu robicie jakby to wasze dziecko w eurowizji junior wystąpiło. I jeszcze jakieś durne teksty kto kogo zmiażdżył, kto skompromitował, jakby oni się tam na boks umawiali. Nigga plis.
Kurwa, ale o ile Mes nie jest i również moim "faworytem"(również wstawiłem mały przytyk co do występu w postaci postu 15 min temu), to wieszacie chyba na nim chuje dla zasady. Gdybym nie oglądał programu i bazował na opiniach z góry, to spodziewałbym się jakiegoś totalnego zbłaźnienia się Mesa czy zjedzeniu go przez Wojewódzkiego. Nic takiego nie miało miejsca - akcja z Mannem, to raczej taki śmieszny fuck up
O to, to... Śmieszy mnie zawsze ocenianie tych wizyt gości u Wojewódzkiego przez pryzmat jakiegoś kurwa starcia intelektualnego i ocenie jak wypadli na tle POTĘŻNEGO umysłu prowadzącego. Co jak co, to jest kurwa wiejski, mało śmieszny program z powtarzanymi od 20 lat, wtórnymi dowcipami bazującymi na hehe ruchanie hehe gej hehe pisiory itp. a nie jakieś kurwa starożytne potyczki słowne filozofów na rynku w Atenach.gods bidness pisze: ↑25 mar 2020, 0:32 Ja pierdolę, analizy tu robicie jakby to wasze dziecko w eurowizji junior wystąpiło. I jeszcze jakieś durne teksty kto kogo zmiażdżył, kto skompromitował, jakby oni się tam na boks umawiali. Nigga plis.
- przedszkolanek
przecież mes był spięty jak kutas niepotrzebna wiagra, nic się gadka nie kleiła
porównując to do następnego baranovskiego, to było nieoglądalne zupełnie
Warto obejrzeć spiętego warszawiaka czy szkoda czasu?
- przedszkolanek
imo szkoda, nic ciekawego
ew. pierwsze 11 minut dla puncha z mannem między 10-11 minutą
ew. pierwsze 11 minut dla puncha z mannem między 10-11 minutą
[mention]wiciu[/mention] Troszkę się zgadzam .
[/quote]
I w ten sposób 7 tys. postów najebane. Mes ci matke podrywał, czy jak?
Z początku myslales, że to nie odrzut. Kawalek, w ktorym jak byk nawija o swojej ksiażce.przedszkolanek pisze: ↑18 mar 2020, 1:45 imo w jakimś sensie odrzut z białego tunelu, choć z początku myślałem że nie
no chyba że on teraz będzie tak nagrywał xDDD
[/quote]
przedszkolanek pisze: ↑20 mar 2020, 14:35 trza będzie oglądać, wojewódzki już zaczepiał mesa przy okazji książki![]()
A co Baranovsky takiego zaprezentowal, bo chyba mnie cos kurwa ominelo. Ciagle wzrok w dol i nic sensownego tam nie powiedzial. Jeszcze jak Wojewodzki zadal mu pytanie, sam na nie odpowiedzial, po czym powiedzial, ze nie chce mu sugerowac odpowiedzi, a Baranovsky opowiada o czyms innym (polityce bodajze).przedszkolanek pisze: ↑25 mar 2020, 0:15 przecież mes był spięty jak kutas niepotrzebna wiagra, nic się gadka nie kleiła
przedszkolanek pisze: ↑25 mar 2020, 0:21 czemu mes ciągle schodzi na temat walenia konia? też jakieś kompleksy jak z tym sikaniem wodą?
Tu akurat sie zgadzam, cringe’owe to bylo jak chuj
ale wy pierdolicie glupoty i przypierdalacie sie na siłe, Mes tutaj wyszedł nie dosc ze dobrze to jeszcze napewno najlepiej ze wszystkich raperow którzy występowali w tym programie. Bardzo inteligentnie dobiera słowa, rzuci żartem czy anegdotką, nie jąka się ani nie mówi yyyyyyyyyyyyyyyyyyy pomiędzy co trzecim słowem. Czemu niby mes był spięty? Bo nie złapał wodzianki za piździcho?
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
- przedszkolanek
Ale jak mógł być brany pod uwagę na plyte skoro to jest track o książce... i jeszcze przez innego producenta wyprodukowany... No wlasnie chodzi mi o to, że wysnuwasz takie z pizdy wnioski wynosząc byle gówno do rangi nie wiadomo jakiej. I jakas tam masakra książki przez Wojewódzkiego, gdzie nic takiego nie bylo. Dbajmy o jakosc wpisow, nie o ilosc.
Oglądam Wojewódzkiego i zastanawiam się jak to możliwe, że Mes w każdym wywiadzie wygląda jak przeintelektualizowany pajac, a jednocześnie potrafi nagrać ciekawe, nowatorskie i błyskotliwe kawałki na tle polskiej HH sceny. Taka "Codzienność" z Podsiadło, czy nawet "Pokaż mi dom" to są naprawdę dobrze zarapowane kawałki zahaczające o słuchaczy tzw. alternatywy. Natomiast w tym wywiadzie brzmi tak, że gdybym moja mama obejrzała ten odcinek, to nie przyznałbym się, że go znam i słucham.
Poza tym Ten Typ Mes był tak podniecony tym, że tam siedzi, że zacząłem marzyć o powrocie Meza, obśmianiu tego wywiadu i wycięciu fragmentów jak kiedyś zrobił Ten Typ.
Poza tym Ten Typ Mes był tak podniecony tym, że tam siedzi, że zacząłem marzyć o powrocie Meza, obśmianiu tego wywiadu i wycięciu fragmentów jak kiedyś zrobił Ten Typ.
- przedszkolanek
samo to że track jest o książce nie wyklucza drugiego
nie pisałem o masakrze książki, tylko że były wcześniej zaczepki w polityce z tego co widziałem, tyle
nie pisałem o masakrze książki, tylko że były wcześniej zaczepki w polityce z tego co widziałem, tyle