Bonson - Królu Złoty (2020)
- qualite_de_schizoide
Re: Bonson - Królu Złoty (27.03.2020) [Zapowiedź]
gdy szpaku drze japę 2 razy rymując to samo "czarna mamba" to jest to taki cringe, że głowa mała
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
Taaak
Miałem dokładnie takie same ciarki żenady xdd
Miałem dokładnie takie same ciarki żenady xdd
Sprawdziłem sobie ten kawałek i nie jest aż tak źle jak piszecie, ale zwrotka Szpaka to jest jakaś parodia. Ja na miejscu Bonsona bym mu napisał "stary kurwa, albo nagrasz to jeszcze raz i położysz porządne wersy, albo wypierdalaj. Takiego gówna na płytę nie dam"
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
bonson raczej zobaczyl ksywe szpaku i pomyslal o wyswietleniach i propsach na grupce
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
akurat bonson w mojej opinii to ostatnia osoba, która by patrzyła na takie rzeczy
pewnie, że patrzył na ksywy pod względem fejmu, dlatego też na płycie znajdą się tacy wirtuozi wyświetleń jak uszer zdp czy sobel
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Zobacz sobie ile wyświetleń ma Sobel i edytuj post 
Bez kitu, pierwszy raz słyszę te ksywe, a teraz sprawdzam i typ ma nawet kawałek który ma 11 mln wyświetleń 
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
no i ok, co w tym zlego? 
- ebismolarek
Kurwa jestem w szoku jak bardzo asluchalny stał się szpaku od czasów bajki
-
MalinowyJogurt
ebismolarek pisze: ↑22 mar 2020, 15:21 Kurwa jestem w szoku jak bardzo asluchalny stał się szpaku Bonson od czasów bajki Królu Złoty
Bardzo lubię 90% twórczości Bonsona. Ja rozumiem że z czegoś trzeb żyć, próbować nowych konwencji, znaleźć kompromis rynek~artyzm. Niestety to co dał Damian ostatnimi czasy to jest dla mnie słabe, miałkie w dodatku na wtyczce Bedoes, a tacy goście jak Szpak przelewają cały kubeł żenady.
Ktoś tam wyżej porównywał Laika i Bialasa?? Laik dalej potrafi dać dobrze, z klasą mimo przemiany.
Quo vadis panie Bonson
Ktoś tam wyżej porównywał Laika i Bialasa?? Laik dalej potrafi dać dobrze, z klasą mimo przemiany.
Quo vadis panie Bonson
#free2rzyn
Myślicie, że Bonson całkowicie pójdzie w tę stronę? Ja ten projekt bardziej odbieram jako eksperyment i chęć sprawdzenia się z innej strony, wątpię żeby kolejny album był podobny do tego, śmiem nawet twierdzić, że wróci do robienia poprzednich rzeczy więc spokojna wasza głowa.
No wróci, bo ten album to będzie klapa wyświetleniowo/sprzedażowa i podobać się będzie tylko ludziom z jego grupki i [mention]MicBar[/mention]owi.
MalinowyJogurt pisze: ↑22 mar 2020, 17:09 Kurwa jestem w szoku jak bardzo asluchalni stali się Bonson i Szpaku
ale oni zawsze byli asłuchalni a zwłaszcza szpaku
Ja to bym powiedział, że MicBar pracuje w DefJemie i musi te posty pisać. Mrugnij dwa razy jak to prawda
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Dla mnie nie byli, a Bonson dalej jest w moim TOP 10 polskich raperów ever. Szpaku loty obniżył na ostatniej płycie i teraz na gościnkach, a Bonson miał słabsze momenty owszem, ale obecnie to widzę to jako niepotrzebną chęć przypodobania się młodym nagrywając coś w stylu jaki lubią.