Sentino
Re: Sentino
bo to snippet jest dopiero, najlepsze przed nami 
PRAWDOPODOBNIE ZL3 pojawi się na przełomie kwietnia/maja tego roku, i mówimy tu rownież o trackach ze snippetu ZL0 ktory był u mnie swego czasu na kanale.
Spoiler

-
BouncedDuck5106
Jeśli wyjdzis Tabu to największa beka z Dioxa, który szukał atencji dzięki temu, że miał to na dysku.
Bardzo przyjemne.
Sentino bawi i uczy
Sentino bawi i uczy
- afterlight
niech żyje tatuażyk
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
Ma ktoś może Parę Kulek w wersji z Malikiem? Nigdzie na internecie nie mogę jej znaleźć 
Ten snippet, to było coś ponad refren, czy to samo co u dioxa? Nie ma go chyba na necie
-
ksiazenieporzadek
ma ktoś snippet las vegas las palmas?
na yt nie moge znalezc a chce przed smiercia posluchac
na yt nie moge znalezc a chce przed smiercia posluchac
Japierdole, ale ciezko to znalezc... lap - https://www104.zippyshare.com/v/ECYvAJxb/file.html
Spoiler
co ciekawe sciagnalem z tego linku https://www.youtube.com/watch?v=AhNZRiqdxhk 
- qualite_de_schizoide
ale tragiczne wyswietlenia na niemieckim rynku robi senti, zwlaszcza jak duzo ludzi siedzi w domach. od czasów unterwegs z flerem chyba zaden jego numer sie dobrze nie wyświetlał
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Prawda, przykro się patrzy. Mam nadzieję, że Seba zabezpieczył się finansowo jakimś biznesem typu ghostwriting/menagerowanie, bo z samego rapowania chyba musiałby chleba do masełka szukać 
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- marco_pantani
a ilu raperów się utrzymuje z muzyki? przecież Senti robi grube gangsterskie ruchy
zwracam honor