Walka o marzenia, pokonywanie życiowych przeszkód i problemy z młodości właśnie taką tematykę porusza pełna emocji płyta "Cały Ja", której autorem jest Kubańczyk. Krążek jest bardzo różnorodny - znajdziemy na nim mocne uliczne bangery ale również tracki delikatne i skłaniające do refleksji. Na płycie gościnnie pojawiło się wielu raperów z polskiej czołówki.
tymek naruchał hajsu na "klubowych" numerach i zaczął w życie wcielać plan, który zapowiadał, że będzie wracał do robienia ambitniejszych rzeczy
tyle tylko że liczył, że słuchacze z nim zostaną, a tu się okazuje, że fanbase był bardzo nietrwały i nie chce ambitniejszych rzeczy (bez żartu z mojej strony), za niedługo przewiduje KluboweEP2 i wyświetlenia możliwe że wrócą do wcześniejszego poziomu
Kubańczyk farmazoniarz oskarża L Pro o bycie damskim bokserem, po czym mówi kto ma wiedzieć ten wie jak było, a ja w rodzinne sprawy się nie będę wtrącał. Jak już gimbaza zaczyna zauważać, że jesteś fejkiem, to przyszłości nie wróżę... Spoiler
edit:
L Pro odpowiada jakimś filmikiem (jeszcze nie oglądałem): Spoiler
10 minut później prawilny Kubańczyk straszy go sądem (dodam, że była między nimi solówka, gdzie Kubańczyk L Pro najebał i L Pro do sądu nie poszedł) Spoiler
Spoiler
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
[mention]Negatyv[/mention] 500k obserwujących na Instagramie u Kubańczyka, na płycie będzie miał Majora SPZ, a jego kawałki robią milionowe wyświetlenia na YouTube.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji