Liga Mistrzów i Liga Europy
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Liga Mistrzów i Liga Europy
Rugani przechodzi całkowicie bezobjawowo, tyle dobrego. Podejrzewam, że LM odwołana zostanie.
Niech dograją nawet w lipcu i nie pierdolą. Po półmetku odwolywac caly sezon 
Influencer.
jest szansa że anulują te rozgrywki xd?
https://www.discogs.com/seller/bialystok/profile - kup se winyla
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
Wątpie, może przesuną o miesiąc. Może się zacznie powoli to uspokajać
Ostatnio zmieniony 11 mar 2020, 23:35 przez Malizna, łącznie zmieniany 1 raz.
imo jest mala szansa, ze ich nie anuluja
Najwazniejsze żeby odbyły się ME
-
genocidegeneral
przecież gdyby zamienić bramkarzy to piłkarze Liverpoolu zabraliby do domu z 3 piłki
Karius, Adrian, ilu was jeszcze?
Normalnie za tydzień niech dograją te rewanże, uprzednio badając zgłoszonych zawodników i przesuną ćwierćfinały o dwa tygodnie.
e:
Drużyny, które zdobyły LM przy minimum czterech porażkach w XXI wieku:
5 - Milan 02/03 (19 meczów)
4 - Liverpool 18/19 (13)
e:
Drużyny, które zdobyły LM przy minimum czterech porażkach w XXI wieku:
5 - Milan 02/03 (19 meczów)
4 - Liverpool 18/19 (13)
Ale Kloop to jebany burak jak coś nie idzie po jego myśli.
Jurgen Klopp: “I don’t understand why Atletico play this type of football with the quality they have. They could play proper football.” “World-class players standing in two blocks of four. They didn’t even have counter-attacks. But I am so proud of the boys.”
- retriakaretrox
tak jak pisałem wczoraj w Livescorze, Adrian to jest zawodnik na absolutnego średniaka BPL (a i Ci średniacy mają lepszych bramkarzy niż sympatyczny Hiszpan), więc nie ma co się nadmiernie wkurwiać. Adrián San Miguel del Castillo znalazł się w tej 1/8 LM z przypadku, nie powinno go tam być, tak jak nie powinno być Kariusa w finale LM - zbiór pechowych i niepotrzebnych zdarzeń.
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje
jefecito pisze: ↑12 mar 2020, 8:39 Ale Kloop to jebany burak jak coś nie idzie po jego myśli.
Jurgen Klopp: “I don’t understand why Atletico play this type of football with the quality they have. They could play proper football.” “World-class players standing in two blocks of four. They didn’t even have counter-attacks. But I am so proud of the boys.”
Wiadomo nie od dziś że jak przegrywa to wychodzi z niego najgorszy podludź. Do tego płacze o stilo i że to nie jest hiphop a dał sobie wjebać 3 bramki z dwunastą co do liczby strzelonych goli drużyną laliga, wiadomo że spore uproszczenie ale takie są fakty
Dlaczego nie gracie tak jak my chcemy chuje ;(
No i beka z tej nagonki na Atleti wśród kibiców, ale jak widać przykład idzie z góry
Ale jak mam się nie wkurwiać jak typ LM mi przejebał?
Ja wiem, że on jest tylko rezerwowym ale gość już ze 4 ewidentne błędy w tym sezonie zrobił a i sporo było takich sytuacji 50% na 50%. Porażka z Chelsea FA Cup- jego gol, porażka z Atletico w LM- jego gol. Kurwa no...
A Klopp niech nie pierdoli bo piłka to nie tylko gegenpressing i nakurwianie wrzutek. Ja tam doceniam Atletico, szczególnie za pierwszy mecz gdzie ich gra defensywna to był jakieś pierdolony materiał szkoleniowy dla pokoleń i można by o tym pisać elaboraty. Wczoraj wyglądało to gorzej ale za to zmiany Cholo to majstersztyk. No chuj tam życie, żeby tylko coronawirus tytułu nie zabrał bo wtedy to się chyba pochlastam.
A Klopp niech nie pierdoli bo piłka to nie tylko gegenpressing i nakurwianie wrzutek. Ja tam doceniam Atletico, szczególnie za pierwszy mecz gdzie ich gra defensywna to był jakieś pierdolony materiał szkoleniowy dla pokoleń i można by o tym pisać elaboraty. Wczoraj wyglądało to gorzej ale za to zmiany Cholo to majstersztyk. No chuj tam życie, żeby tylko coronawirus tytułu nie zabrał bo wtedy to się chyba pochlastam.
-
ksiazenieporzadek
ta organizacja jest niemożliwa xd
jeszcze juve i real niech poproszą o wycofanie się z lm, bo też kwarantanna u obydwu ekip
jeszcze juve i real niech poproszą o wycofanie się z lm, bo też kwarantanna u obydwu ekip
- scam_sakawa
Śmieszy mnie nagonka na Atletico w stylu "antyfutbol", "murowanie" itp.
Przeciwnie - Atleti gra najbardziej wyrachowany, wysublimowany futbol - po prostu będący intelektualnie ze dwie półki wyżej niż reszta świata (ofc nie w każdym meczu, ale jak już zaczną swoją gierkę to nie ma nich chuja za bardzo). To jak ta drużyna rozumie piłkę nożną, jak porusza się bez piłki i z nią jest niepojęte. To jest doskonale skalkulowany perfekcjonizm.
Przeciwnie - Atleti gra najbardziej wyrachowany, wysublimowany futbol - po prostu będący intelektualnie ze dwie półki wyżej niż reszta świata (ofc nie w każdym meczu, ale jak już zaczną swoją gierkę to nie ma nich chuja za bardzo). To jak ta drużyna rozumie piłkę nożną, jak porusza się bez piłki i z nią jest niepojęte. To jest doskonale skalkulowany perfekcjonizm.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Normalni nudzie to nazywają autobusem
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
wątpliwe czy wg europejskie puchary się odbędą i ligi
Atletico mogłoby być nawet najlepszym zepsołem w historii piłki, ale co to zmienia jak się tego oglądać nie da z nudów
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia