Bonson - Królu Złoty (2020)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

MicBar

Re: Bonson - Królu Złoty (27.03.2020) [Zapowiedź]

Post autor: MicBar »

Przedpremierowy odsłuch też był mocno istotny. Nie wiadomo ile potrwa obecna sytuacja, więc skąd od razu przypierdolka i założenie, że źle robią, bez wyklarowania się sytuacji jaką mamy w kraju. :dunno:
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

No jak dla mnie to w obecnej sytuacji nie ma sensownego rozwiązania i lepszy live na discord i walenie razem wódeczki do kamery niż jakby mieli zawinąć mandżur w chuj i powiedzieć że nic nie będzie.

A najlepiej to by było oczywiscie jakby mi wysłałi 1/10 hajsu który by poszedł na organizację tego przedsięwzięcia :D
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Znaczy ja założyłem, że każdemu chodziło o posłuchanie muzyczki na żywo i napicie się wódeczki z Bonsonem, a tak to nie jest to spełnione w żadnym stopniu, ale jak faktycznie chodziło komuś o to, że przedpremierowo no to spoko, cofam hejt
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
loco

Post autor: loco »

singiel ze szpakiem i deysem po północy na spotku, a jutro na yt
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Awatar użytkownika
kn00ck

Post autor: kn00ck »

Kolejny singiel już na spotku

[media]spotify:album:6ur32MZBodySCXgJOPDZ7Q[/media]
Awatar użytkownika
Kusmier

Post autor: Kusmier »

Deus spoko, Bonson znowu ta maniera na zwrotce, Szpaku jak Szpaku chociaż lepiej niż zwykle. Refren ok- najsłabszy singiel.
Awatar użytkownika
koniec
bruh bruh

Post autor: koniec »

szpaku jest tak marny, że nawet bonson przy nim wydaje się być słuchalny
frontkick

Post autor: frontkick »

Dobra Bonson spierdalaj już, co za żenująca zwrotka o niczym, w ogóle przez cały numer chłopaki się chyba ścigają kto wypadnie bardziej smutno i pretensjonalnie, no fizycznie mnie boli jak słucham tych zwrotek, co to kurwa jest

Nic chyba z tego nie będzie, czytałem gdzieś w wywiadzie że jest jeden mocny storytelling na płycie to może sprawdzę ale poza tym to nwm naprawdę co powiedzieć, raz że było już w rapie full eksperymentów z muzyką gitarowa i zawsze kończyły się tak samo chujowo, dwa że Bonson nie ma już zupełnie nic do powiedzenia
MicBar

Post autor: MicBar »

Naturalnie nie jest to zwrotka "o niczym".
Hejson128

Post autor: Hejson128 »

serio piszecie w taki sposób o gościu, który jest najbardziej szczery na świecie? nie czujecie emocji w tym numerze? W takim razie życzę Wam chociaż jednego takiego bliskiego, który nagrałaby wam choć jeden wers z tego numeru. a nie! zapomniałem! wy nie macie kumpli, ani życia. Wy sobie siedzicie przed kompem i hejtujecie, bo to sprawia wam przyjemność. A to jest dopiero popierdolone! Współczuje bardzo takiego zjebanego życia, ze jedyne o czym marze to po północy wejść na forum i napisać negatywny komentarz. mam nadzieje, ze on tego nie czyta. Bo nie wiem kto byłby bardziej zjebany czy wy pisząc te gowna czy on gdyby przejął się tym szitem który wypisujecie.
Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

Post autor: mateko »

Dobra wczuta
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

ale gówno
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
Awatar użytkownika
samir

Post autor: samir »

haha o chuj wszedlem do tematu tylko za stare rzeczy i warto było dla tego lba wyzej :lol:
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

Tak się kończy wiecznie lizanie się po jajach na tych grupkach fanowskich, które zakładają raperzy. Na grupie Bonsona gdzie on sam się udziela ciągle jest wszystko zajebiście i wszystkim się podoba, nie wierzę Damian, że nie zaglądasz w ten temat, jest tu wiele osób dla których byłeś najlepszym raperem, najbardziej szczerym i super się słuchało przez tą agresję i brud, a teraz czuje się jakbym słuchał pierwszy lepszy Sulin czy inny Bro z których toczona była beka pare lat temu
Awatar użytkownika
rakieta_rakieta

Post autor: rakieta_rakieta »

Czekam na kurwa Almost Famous. Nawet ja nie zniese
Je suis Polonaise, so all i need is vodka, i może miłość
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

MalinowyJogurt pisze: 19 mar 2020, 8:47 Tak się kończy wiecznie lizanie się po jajach na tych grupkach fanowskich, które zakładają raperzy. Na grupie Bonsona gdzie on sam się udziela ciągle jest wszystko zajebiście i wszystkim się podoba, nie wierzę Damian, że nie zaglądasz w ten temat, jest tu wiele osób dla których byłeś najlepszym raperem, najbardziej szczerym i super się słuchało przez tą agresję i brud, a teraz czuje się jakbym słuchał pierwszy lepszy Sulin czy inny Bro z których toczona była beka pare lat temu
oczywiście, że zagląda na forum. przecież jak poszła jedna negatywna opinia nt. koncertu w szczecinie (mój post pzdr) to od razu poszły screeny na instagram i wyzywanie od debili jebanych.

co następny singiel to coraz gorzej.
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

:bowdown: typ się zarejestrował o 6:26, żeby to napisać
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Kurwa, ale nudne. Pierwsze dwa single mi się podobają, ale słuchając tego numeru czuje się jakbym słuchał obecnego Kazka. Bonsonowi chyba nie służą produkcje bez jednego producenta, czekam na AF, BS albo coś innego z jednym producentem

Deys też chujowo, po 3 odsłuchu dopiero do mnie dotarło, że on też tam jest - tak wypadało to z głowy

A Szpaku chyba najlepiej, mimo że co najwyżej średnio
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

ja pierdole az sprawdzilem czy nie mam problemow ze wzrokiem i tam zamiast bonson nie pisze bedoes, jestem na nie niestety
a typ tam wyzej hahaha
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Qardasowsky

Post autor: Qardasowsky »

wyobraziłem sobie jak chłop wstaje o 5/6 żeby przypadkiem nie spóźnić się do roboty,zaparza sobie kawę,siada w kuchni,myśli co by dziś tu produktywnego zrobić i potem wbija na ślizgawkę,strzela palcami i postanawia napisać taki post na forumku, :bowdown: za poświęcenie

a co do singla to dramat,nie żebym był ostrym fanem Bonsa ale dobrze mi się słucha jego starych rzeczy ale ten singiel to peak chujowości skoro miałem problem żeby nawet prevkę do końca przesłuchać i tak jak reszta czekam na AF
ODPOWIEDZ