zule w rapie
zule w rapie
jest w polskim rapie w huj zuli w huj promowany byl jeszcze niedawno jest alkoholizm i przegrywanie zycia takie kurwa bycie lumpem z piwem z ziomeczkami pod brama wielu zniszczylo to kariere np kuba knap i ekipa typu katejanowicz i ci innni od mesa zostali rozjebani przez wode, okoiliczny element rozjebany wodka zostal ten typ zul trzyma sie bo to klmaczuch i wali koko a nie wode solo kurwa keke sie wiozl na tym ze jest wariat a potem aa odwyki i pasy whisky i ananasy i huj albo tez kurwa tau rozkminil ze byl w szponach melanzu. ogolnie kurwa lota jest taka ze to glownie latalo dla gimbusow i sie jaraly tym tabuny ze mozna spijac piwo kurwa pod brama z braciakiem i glowny motyw upierdol sie za wszelka cene melanz sie nie konczy fakt niektorzy nawijali melanz dupeczki ale glownie melanz a jak ktos nawijal rob hajc kup se kurwa zajebiste wszystko to ludzie mowili lotafak co on pierdoli a prawda jest taka ze kurwa sami wiecie jak jest
Re: zule w rapie
typ nawija kurwa nutkie z mysleniem 14-15 latka o tym ze on napierdala wodkie i ze melanz po koncertach w huj 4 elementy tak co tydzien tak trzeba sie upic i nie ruchac klientek i napierdala linijke ze jak dzwonisz po taxi to wpada fake taxi ale kto kurwa zapierdala taxi dzisiaj a nie boltem albo kurwa uberem na melanze po nocach i kurwa ja widzialem ze kurwa tego wariata szapaka 12 latki sluchaja na koncertach ale kurwa w szoku jestem ze paluch takich glabow puszcza i ze taka sraka jest propsowana przez fanow lotafak pojebany poniedzialek
- zemsta1kadluba
w ulicznym rapie w pewnym momencie zaczęły się pojawiać wątki anty-alkoholowe, jest też co najmniej jeden sxe raper
mołpy są kozackie
no w huj ogarnietych ulicznych raperow cisnie z cpunami i alkusami bo to wraki ludzi bez zasad co wypierdalaja ziomkow na szmal kreca walki pruja dupe na komendzie bo maja slaba psychike i nie mozna nich polegac.
karwan sie tez tak zzulil od piwa i skuna i zamulil
karwan sie tez tak zzulil od piwa i skuna i zamulil
Czy chodzi o ochlejmordy? Bo sporo jest takich co wyglądają jak menele, ale nie przez wódę, tylko np. nie mają żyłki do interesów, typu wujek samo zlo
patokalipsa
- oKulTywowany
- oKulTywowany
Suja ths
Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka
Po przeczytaniu nazwy tematu myslalem, ze chodzi o zulowców co scinaja w lesie drzewa i bengal zna jakichs drwali co nawijają. Rozczarowanie
Malik z Born Juices...
Spoiler
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
- zemsta1kadluba
- qualite_de_schizoide
kolejny przykład-laik
najpierw gruby lot, później takie problemy, że samemu nie ogarniesz, następnie ośrodek odwykowy
najpierw gruby lot, później takie problemy, że samemu nie ogarniesz, następnie ośrodek odwykowy
Na zdrowie dzieciak niech kapie
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?
- zemsta1kadluba
Chada sobie sporo spierdolił przez alkohol też, w sumie tutaj mocno osobista zwrota
Spoiler
mołpy są kozackie
bastek z intoksynatora. kiedyś narobił sobie przypału w jakimś studio nagraniowym, z którego zrobił melinę i nie miał z czego zapłacić. pisali o tym lata temu na hip-hop.pl