ten album jest genialny
poniżej do obejrzenia koncert, na którym widać, że nie tylko w studio daje rade.
Saba | Pitchfork Music Festival 2018 | Full Set
jestem wielkim fanem twórczości tego pana, ten album był dla mnie genialny i czekam na nowe rzeczy od niego. byłem na jego koncercie w zeszłym roku i do dziś wspominam to jako jeden z moich ulubionych koncertów ever, dlatego potwierdzam że na żywo daje rade
myśle, że warto też tu wrzucić to:
W 2018 po latach bierności wróciłem do przeszukiwania USA rapu. I od razu wpadłem na taką perełkę. Naprawdę świetny album. Do dzisiaj często do niego wracam.
Siemano, stolica WWA, a nie Waszyngton,
Jeśli chodzi o hajs jestem je**ną maszynką
Busy/Sirens zdecydowanie jeden z najlepszych tracków Saby ale jakoś do całości nie mogłem się przekonać,mam nadzieję że na przyszłym projekcie wróci trochę do klimatów z Bucket List Project,szczególnie Photosynthesis lub Westside Bound 3 które wbiło mnie w ziemię kiedy słuchałem pierwszy raz,ale fajnie że się przebił bo zdecydowanie zasłużył.Wierzę że w tym roku coś będzie jeśli utrzyma dwuletnią przerwę między projektami
Ale dobre, kurde faja. Lirycznie top, dawno nie słyszałem tak smutnego gościa, który tak pięknie potrafi o tym pisać, zarówno o pozornie błahych, jak i poważnych sprawach. Muzyczka super, refreny zostają w głowie, piękne rzeczy się tu dzieją.
2rzyn pisze: ↑20 sty 2024, 9:32
Dlaczego Tede Królem Jest
W jakimś podsumowaniu widziałem ten album jako top 2 dekady. Sprawdziłem to zachęcony tym wysokim rankingiem i oczywiście się z taką pozycją nie zgadzam, ale to nadal kawałek zwyczajnie bardzo dobrego rapu, który warto sprawdzić.