Dla mnie absolutnie jeden z ciekawszych
PRO8L3M - Art Brut 2 (2020)
Re: PRO8L3M - Art Brut 2 (2020)
A Wy jak zwykle narzekacie, bo album nie dorównuje Art Brut1!!!! Zawsze takie same głosy, choćby to było absolutne dzieło sztuki to i tak wielu będzie gadać na siłę żeby tylko się do czegoś dojebać eeee to już nie to samo, fajne ale oczekiwałem więcej
A co mam kłamać? Oczywiście, że oczekiwałem więcej po kontynuacji płyty, która jest dla mnie najlepszą w polskim rapie.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Digipack to przy pierwszym Art Brucie był lepszy, bo chociaż faktura okładki była lepsza. Natomiast zin bardzo fajnie wydany.
- Ezio_Wroclaw
Ale jak nazywasz album "XXX 2" to ma być naturalna kontynuacja danego wydawnictwa, więc porównania do AB1 są jak najbardziej wskazane? Jakby nazwali album "Eitis" to by nie było problemu.
Nulla è reale, tutto è lecito.
https://musicxperienceblog.blogspot.com/ - maja pisaninka.
RateYourMusic
sampel bagaże, z czego on?
Rezerwat - "Nie pragnę kwiatów"
Nie wierzę, że jest chociaż jedna osoba w Polsce która tego nie wiedziałamoody pisze: ↑06 mar 2020, 19:37co do tego numeru: pewnie malo kto skojarzy - sam tego nie zrobilemi - z pomoga przyszedl rapgenius. bardzo ciekawy pomysl:
"Cały tekst jest odpowiedzią na piosenkę “Tata dilera/Hardzone” Kazika Na Żywo. Oskar opisuje tu tę samą historię z perspektywy dilera, a nie jego rodzica." https://www.youtube.com/watch?v=-EvW9G2PlaE
stamtad tez fragment o chlopaku co bym dobry i malo pil
jestes czlowiekiem malej wiary
ziomki dajcie linka kurwa jakiegos niezlego zeby cale posluchac za fryko bo sraka rzadka tak katowac 5 nutek ze huj wie o co chodzi
- Wojtek12lat23cm
Ostatnio zmieniony 06 mar 2020, 21:55 przez Wojtek12lat23cm, łącznie zmieniany 1 raz.
Wojtek
12 lat
23 cm
12 lat
23 cm
Można zgłosić gdzieś te stronę za nielegalne udostępnianie?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
dziekowa ziomus za linkacza ps jak cos odjebalem zlego ze tutaj kurwa promowane sa jakies linki zakazane przez episkopat papieski internetu kaukazkiego w sensie ze kurwa nie wolno to wyjebcie w pizdu zeby lipy nie bylo nie chce dopierdalac nikomu smrodu jak z kanalizy
-
Johnny
Ja pierdole, w dobie darmowych streamingow kraść muzykę to trzeba być niezłym upośledziem
Świruje, dobrze, że są dobre dusze co dzielą się za Free muzyczką
Przesłuchałem i w sumie można skleić z tego słuchalną epke, produkcyjnie Steez rzemieślnicza robota nie popisał się, Oskar mógłby przestać śpiewać kurwa mać bo trąci gorzej niż VNM
Zdecydowanie za długa i brakuje jakiegoś takiego charakterystycznego kawałka (jak np. Flary), co już było tutaj mówione. Dobrze że nie powinąłem preorderu bo bym teraz pewno też pisał że zajebista płyta ze łzami w oczach. Na plusik
- Noc
- Piekło jest w nas
- Street Fighter
- Koło fortuny
- Przebój nocy
Po prostu dobra płyta jakich wiele o której zapomnę za 2 tygodnie, bo nie ma w niej nic odkrywczego/zbyt ciekawego
Po przesłuchaniu sobie odpaliłem swoją plejke i wypadło na drugim kawałku na Dwa Trzynaście, niewyobrażalna różnica 
- Noc
- Piekło jest w nas
- Street Fighter
- Koło fortuny
- Przebój nocy
Po prostu dobra płyta jakich wiele o której zapomnę za 2 tygodnie, bo nie ma w niej nic odkrywczego/zbyt ciekawego
Płyta jak płyta, ale w kwestii preorderu dostał ktoś też tego maila?
Chuj w dupę za takie krzywe akcje. To był mój ostatni preorder od jakiegokolwiek rapera. Ostatnio Pezet też odjebal z bonusowymi kawałkami które równo z premierą wlecialy na YouTube'a. Jebac
Czyli preorder dostanę tydzień później niż oficjalna premiera, jak nie późniejNiestety z powodów od nas niezależnych nie dostaliśmy na czas ZINów w wersji premium. Wysyłamy dziś zamówienie wraz z podstawową wersją ZINu, a w przyszłym tygodniu(prawdopodobnie czwartek) wyślemy wersję Premium. Mamy nadzieję, że odsłuch płyty oraz gratisowy ZIN wynagrodzi zaistniałą sytuację!
Chuj w dupę za takie krzywe akcje. To był mój ostatni preorder od jakiegokolwiek rapera. Ostatnio Pezet też odjebal z bonusowymi kawałkami które równo z premierą wlecialy na YouTube'a. Jebac
Nikt jeszcze nie spropsował BMK?
BMK zajebiste, ogólnie po szybkim odsłuchu w drodze do pracy i z, to lepsza płyta niż widmo. W kategorii polski rap zajebista, w kategorii problem 7/10. Chłopaki przez 3 pierwsze płyty a zwłaszcza art brut, i przez nazwanie tej płyty art brut 2, zawiesili sobie poprzeczkę na poziomie nie do przeskoczenia ale wydaje mi się że gdyby to był debiut to opinie byłyby dużo lepsze. Szansa na sukces i skrable chyba najsłabsze, BMK, dym, piekło jest w nas, bagaże, przebój nocy największe sztosy.
E: no i noc kozak
E: no i noc kozak