Rozklejona i to bardzo
PRO8L3M - Art Brut 2 (2020)
- Ezio_Wroclaw
Re: PRO8L3M - Art Brut 2 (2020)
Dwa przesłuchania za mną i single + 6 kawałków to niestety trochę za mało na efekt wow. Na plus na pewno spójność stylistyczna zarówno bitów jak i tematów kawałków, jednak nie ma tu zadnego zaskoczenia i zgodzę się z opiniami powyżej na temat wypalenia twórczego tej dwójki.
Nulla è reale, tutto è lecito.
https://musicxperienceblog.blogspot.com/ - maja pisaninka.
RateYourMusic
U mnie to samo
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- KillerCroc
To samo, rozklejona full plus wszystko co było w kopercie było poza nią w paczce
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
- MalkoNTENT
Nie daje mi to spokoju. Sampel z szansy na sukces był tez użyty w jakiś innych raperach tylko trochę zwolniony. Albo mi się pojebalo w glowie no ale słyszę początek i czekam aż ktoś wejdzie na bit i nie przypomnę sobie za nic w świecie. Płace jak za prezydenta jak ktoś do tego dojdzie
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Nie wiem czemu, ale ten sampel kojarzy mi się z czymś od Skazanych na sukcezz.
Matchboxy są przepiękne, czekałem na ten numer odkąd usłyszałem fragment z test driv3 i nic a nic się nie zawiodłem
potwierdzam. Matchboxy siedzą niemiłosiernie. idealnie równoważą się te szybko nawijane zwrotki ze spokojnym, przemyślanym refrenem. no i bit niesie jak złoto. patent na numer prosty, ale wykonanie 11/10. wkurwe świeżość.
ale Noc to są takie ciary, ja pierdole. te cuty jak wchodzą
ale Noc to są takie ciary, ja pierdole. te cuty jak wchodzą
gdzie mój preorder
- Ezio_Wroclaw
Gdzie mój PRO8L3M 5/5
Nulla è reale, tutto è lecito.
https://musicxperienceblog.blogspot.com/ - maja pisaninka.
RateYourMusic
-
nigdyniebralemkoksu
Nie jest aż tak źle (nie najgorzej, ale jako tako).
W sumie to nawet doceniam, że poszli w te 90. Wciskanie buttona "nostalgia" nie wydaje mi się już takie skalkulowane jak wcześniej.
Bagaże kozak, Piekło jest w nas.
W sumie to nawet doceniam, że poszli w te 90. Wciskanie buttona "nostalgia" nie wydaje mi się już takie skalkulowane jak wcześniej.
Bagaże kozak, Piekło jest w nas.
A ja powiem że świetny album, o ile Skrable mnie nie powaliły, tak reszta singli owszem.
Street Fighter bit roku chyba, cudownie się wkręca, Noc też sztossinger jak cholera, Matchboxy mają klimat jak oryginalny Art Brut. Bagaże też piękny kawałek, Tacie się spodoba jak cholera zwłaszcza że sampel od Rezerwatu i followup do Breakout.
Nie zawiodłem się, nie miałem zbyt dużych oczekiwań a mimo to album je przewyższył. Imo w kurwe lepszy krążek od Widma, gorszy od Ground Zero, lepszy od Hacked By Ghost. Postawiłbym go na poziomie P83 LP, mimo że nie ma tu bengierów mocnych, tu za to dominuje klimat i treść oraz nostalgia.
Ale serio, za ''Noc'', ''Streetfighter'' czy ''Piekło jest w nas'' walę bowdown, chapeau bas
Street Fighter bit roku chyba, cudownie się wkręca, Noc też sztossinger jak cholera, Matchboxy mają klimat jak oryginalny Art Brut. Bagaże też piękny kawałek, Tacie się spodoba jak cholera zwłaszcza że sampel od Rezerwatu i followup do Breakout.
Nie zawiodłem się, nie miałem zbyt dużych oczekiwań a mimo to album je przewyższył. Imo w kurwe lepszy krążek od Widma, gorszy od Ground Zero, lepszy od Hacked By Ghost. Postawiłbym go na poziomie P83 LP, mimo że nie ma tu bengierów mocnych, tu za to dominuje klimat i treść oraz nostalgia.
Ale serio, za ''Noc'', ''Streetfighter'' czy ''Piekło jest w nas'' walę bowdown, chapeau bas
-
FÜRDIEGANG
ale kurwa nudaaa
ex-AlmostDivine
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
steez producencka oskar solówka i za 2-3 lata powrót z nowym materiałem, zbyt wtórni się stali IMO na ten moment nie oferuja juz tego co kiedyś. a przeciez jak fajera, to ma się zbierać 
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
O to to
Smutne
Jak dla mnie to mogliby od siebie muzycznie odpocząć, bo w takim tempie wydawniczym to małe szanse, że oni nagrają coś naprawdę dobrego
Smutne
Jak dla mnie to mogliby od siebie muzycznie odpocząć, bo w takim tempie wydawniczym to małe szanse, że oni nagrają coś naprawdę dobrego
Czemu nie ma jeszcze na spotify?
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Zatrzymałem się na kawałku noc
ale czemu tylko jedna zwrotka kurwa
pilkarz
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag