Od 14 jest portal odsprzedaży [mention]FLoo[/mention] [mention]zimsky[/mention] [mention]RW0[/mention] Spoiler
Kilka osób dzwoniło że bez problemu brali po 4 sztuki z 3 kat. Z ciekawości chciałem teraz sprawdzić dostępność ale na ten moment kolejka na stronę dość duża, ale jak ktoś zapomniał to może jeszcze próbować.
Kurwa, strona nic się nie ładuje, cały czas w kolejce
igorzastyy pisze: ↑23 cze 2026, 18:19
Pięknie sobie to ułożyłeś wszystko, ale musisz pamiętać, że to jest tylko wytwór twojej głowy, chyba nie do końca zdrowej
Mnie wrzuciło po godzinie czyli jeden z gorszych wyników , parcia nie miałem, ale dobrałem sobie Fra-Por kat2 75€ w Budapeszcie bo jeszcze tam nigdy nie byłem, a mecz chyba całkiem ok co?
Niby jeszcze coś ładuje, ale pewnie wszystko już dawno wzięte
e: załadowało po równo 4 godzinach, niestety JAKIKOLWIEK bilet, który próbowałem kupić - Error.
Pięknie sobie to ułożyłeś wszystko, ale musisz pamiętać, że to jest tylko wytwór twojej głowy, chyba nie do końca zdrowej
Chciałbym przypomnieć, że do jutra godz. 14:00 można składać wnioski o bilety na finał LE Spoiler
Cudów bym się nie spodziewał, wydarzenie na 9500 kibiców. Po 2k dla każdego klubu + bilety PZPN + bilety OZPN + bilety dla sponsorów to do losowania trafi może z tysiąc biletów.