PRO8L3M - Art Brut 2 (2020)
Re: PRO8L3M - Art Brut 2 (2020)
Normalnie chyba ok 6:00 jest
wjechałoooo
Wiem, że nie powinno się tak robić i pan producent steez by mnie wyzwał od jebanych pizd, ale przeleciałem sobie na telefonie każdy kawałek po kilkanaście sekund, no i może z 3-4 się wyróżniły czymś ciekawym i bym je zapętlił, reszta się zlewa w problemowską całość, którą znamy od 3 płyt
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Do jedynki to nawet podjazdu nie ma. Wiem, że przesłuchałeś raz to nie przesłuchałeś wcale ale nie chce się zmuszać.
Przeżyłem swoje i przeżyje jeszcze więcej niż trochę
Zanim mnie wsadzą w worek jak koke
to nie moglo sie udac
przeslucham pozniej jeszcze raz zeby pomyslec czy chodziaz lepsze niz widmo (a chyba nie) mimo ze kompletnie mi sie juz nie chce wracac do calosci
ale zostawiam
za pieklo jest w nas z majkom jezoskom
przeslucham pozniej jeszcze raz zeby pomyslec czy chodziaz lepsze niz widmo (a chyba nie) mimo ze kompletnie mi sie juz nie chce wracac do calosci
ale zostawiam
Przesłuchałem.
Żadnej porywającej historii.
Zero bangerów.
Single najlepsze, co nie najlepiej świadczy o tej płycie.
Nudne sample.
Nic nie zapadło w pamieć.
Najsłabsza płyta P8.
Nie ma to żadnego podjazdu do Art Brut.
NUUUUUUUUUUUUDYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
Żadnej porywającej historii.
Zero bangerów.
Single najlepsze, co nie najlepiej świadczy o tej płycie.
Nudne sample.
Nic nie zapadło w pamieć.
Najsłabsza płyta P8.
Nie ma to żadnego podjazdu do Art Brut.
NUUUUUUUUUUUUDYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
Spoiler
PRZESTAŃ KURWA W KOŃCU ŚPIEWAĆ
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
¯\_(ツ)_/¯
moja jedyna reakcja na ten album
moja jedyna reakcja na ten album
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
street fighter fajny klimacik
ciary żenady lekkie przy tej końcówce BMK i to dobry chłopak był ale mało pił kurwa
mistrz ping-ponga - rewelacyjny bit
w szansie na sukces fajna nawijka
ogólne odczucia po pierwszym odsłuchu bez porównywania do poprzedniczki - trochę bez wyrazu ten album, brakuje tej płycie punktów kulminacyjnych takich jak na poprzednich płytach były (przynajmniej dla mnie) molly, flary czy crash test. póki co z oceną się wstrzymam, dzisiaj pozapętlam i zobaczymy co z tego będzie.
ciary żenady lekkie przy tej końcówce BMK i to dobry chłopak był ale mało pił kurwa
mistrz ping-ponga - rewelacyjny bit
w szansie na sukces fajna nawijka
ogólne odczucia po pierwszym odsłuchu bez porównywania do poprzedniczki - trochę bez wyrazu ten album, brakuje tej płycie punktów kulminacyjnych takich jak na poprzednich płytach były (przynajmniej dla mnie) molly, flary czy crash test. póki co z oceną się wstrzymam, dzisiaj pozapętlam i zobaczymy co z tego będzie.
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
paczki przychodzą, na wykopie jakiś typ się pochwalił właśnie

Spoiler

na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
Ze dwa-trzy numery fajne z tych nieopublikowanych, ale pierwszy raz przy premierowym odsłuchu albumu tego duetu miałem problem z dotrwaniem do końca tak z połowy numerów, taka nuda.
druga zwrotka w Piekło jest w nas 
Noc
kurwa ten sampel
Noc
Ostatnio zmieniony 06 mar 2020, 9:10 przez clockers, łącznie zmieniany 2 razy.
Będzie winyl?
Ale pierdolicie. 2020 rozjebany.
co cię rozjebało waldi konkretnie na tej płycie
i o konkrety prosimy
Przeżyłem swoje i przeżyje jeszcze więcej niż trochę
Jedynka to to nie jest, ale jest całkiem fajnie. Bliżej starego Pro8l3mu niż na ostatnich albumach.
Sample całkiem spoko (wyłapałem jeszcze Rezerwat i SBB z tych co kojarzę), tylko akurat w tych gdzie grają refreny to jakoś nie koresponduje za bardzo z treścią i trochę na siłę doklejone miejscami.
Najbardziej przy pierwszym odsłuchu mnie zdziwiła długość, bo jakoś nagle się skończyło.
Sample całkiem spoko (wyłapałem jeszcze Rezerwat i SBB z tych co kojarzę), tylko akurat w tych gdzie grają refreny to jakoś nie koresponduje za bardzo z treścią i trochę na siłę doklejone miejscami.
Najbardziej przy pierwszym odsłuchu mnie zdziwiła długość, bo jakoś nagle się skończyło.
Jestem po odsłuchu i
Najbardziej zaskakujący jest regres Steeza który w dużej mierze odpowiadał za sukces tego duetu. Potrzebna jest im dłuższa przerwa bo w tym momencie nie mają nic ciekawego do zaoferowania.
Najbardziej zaskakujący jest regres Steeza który w dużej mierze odpowiadał za sukces tego duetu. Potrzebna jest im dłuższa przerwa bo w tym momencie nie mają nic ciekawego do zaoferowania.
Co konkretnie Cię zażenowało?
PISZĘ TO POD WEWNĘTRZNYM PRZYMUSEM
ŻE MYŚLĘ ŻE MÓGŁBYM BYĆ PLATYPUSEM
BYŁBYM W TEJ ROLI NIEZAWODNY
BYŁBYM KURWA JAJORODNY
ŻE MYŚLĘ ŻE MÓGŁBYM BYĆ PLATYPUSEM
BYŁBYM W TEJ ROLI NIEZAWODNY
BYŁBYM KURWA JAJORODNY
w punktbadi pisze:brakuje tej płycie punktów kulminacyjnych takich jak na poprzednich płytach były (przynajmniej dla mnie) molly, flary czy crash test. póki co z oceną się wstrzymam, dzisiaj pozapętlam i zobaczymy co z tego będzie.