Club Black Dust (Denzel Curry, JPEGMAFIA, slowthai, Zillakami & Kenny Beats) - TBA (TBA)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: instinkt, luk0as

Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Club Black Dust (Denzel Curry, JPEGMAFIA, slowthai, Zillakami & Kenny Beats) - TBA (TBA)

Post autor: instinkt »

https://www.complex.com/pigeons-and-planes/2020/03/denzel-curry-kenny-beats-unlocked-interview pisze:We also got Club Black Dust — that’s me, JPEGMAFIA, Slowthai, and Zillakami. We’re gonna be like a boy band, but we’re gonna call ourselves a “man band.” I’ve been talking to Kenny about joining that shit.
daveyo

Re: Club Black Dust (Denzel Curry, JPEGMAFIA, slowthai, Zillakami & Kenny Beats) - TBA (TBA)

Post autor: daveyo »

Możliwe, że najbardziej wyczekiwane colabo tego roku.
Awatar użytkownika
Beny

Re: Club Black Dust (Denzel Curry, JPEGMAFIA, slowthai, Zillakami & Kenny Beats) - TBA (TBA)

Post autor: Beny »

daveyo pisze: 04 mar 2020, 17:48 najbardziej wyczekiwane colabo tego roku.
Poprawiłem
TheD

Post autor: TheD »

Usunięto
Ostatnio zmieniony 22 lut 2023, 15:44 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
RIP Earl "DMX" Simmons - 1970-2021 [*]

#freeardrian

https://youtu.be/eFTlFPRCytU
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

Beny pisze: 04 mar 2020, 18:01
daveyo pisze: 04 mar 2020, 17:48 najbardziej wyczekiwane colabo tego roku.
Poprawiłem
ja jednak bardziej czekam na super slimey 2
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

po huj tam slowthai? eh, no trudno

kilka lat temu bym się jarał oporowo takim kolabo, ale dzisiaj już takiego np denzela nie znoszę, jedynie czekanie na to co zaprezentuje sobą JPEG, wstępnie obstawiam, że wypadnie najlepiej ze wszystkich i będzie zapodawał jak belmondo z czasów H&M
Moltisanti pisze: 13 wrz 2026, 23:10 Czy to do chuja rozumiesz ze to państwo finansuje te obiady, a nie ty?
Awatar użytkownika
JoeyJoeJoe

Post autor: JoeyJoeJoe »

baqlashan pisze: 20 kwie 2020, 4:53 jedynie czekanie na to co zaprezentuje sobą JPEG
gównorap dla muzycznych intelektualistów?
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
Awatar użytkownika
baqlashan

[mention]JoeyJoeJoe[/mention] Ja wychodzę z założenia, że człowieka określa jego pierwsze skojarzenie, więc jesteś chyba mocno uprzedzony, bo ja nigdzie o takim czymś nie pisałem, że to jakaś nadmuzyka co jej plebs nie rozumie (a z zasady wykładam huja na mondry rap generalnie)

JPEG jest po prostu najciekawszy z tej plejady dla mnie, ma ciekawe flow, ciekawą produkcję, ciekawe teksty, generalnie jest ciekawy, czego nie mogę powiedzieć o jakimś slowtaju

Ostatnio sobie katowałem moją ulubioną rapową rzecz, czyli Fyre, no i z rozpędu powróciłem też do klasyków tych klimatów czyli death grips, yeezusa, danny browna no i właśnie do zeszłorocznego JPEGa, i po prostu ciekawa jest ta płyta, bardzo post-modernistyczna i nie jest w tym taka tandetna jak inne rzeczy określające się tym mianem, jak chociażby Tyler

pozdrrr
Moltisanti pisze: 13 wrz 2026, 23:10 Czy to do chuja rozumiesz ze to państwo finansuje te obiady, a nie ty?
Awatar użytkownika
JoeyJoeJoe

Post autor: JoeyJoeJoe »

baqlashan pisze: 20 kwie 2020, 21:56 więc jesteś chyba mocno uprzedzony
Ta, nie lubie tego typa, jest zjebem
baqlashan pisze: 20 kwie 2020, 21:56 ja nigdzie o takim czymś nie pisałem, że to jakaś nadmuzyka co jej plebs nie rozumie
Czaje czaje, po prostu mam takie skojarzenie przez ten tłum z rymu
baqlashan pisze: 20 kwie 2020, 21:56 bardzo post-modernistyczna i nie jest w tym taka tandetna
Come on przecież te tytuły piosenek to jest poziom kozy xDD
baqlashan pisze: 20 kwie 2020, 21:56 JPEG jest po prostu najciekawszy z tej plejady dla mnie, ma ciekawe flow, ciekawą produkcję, ciekawe teksty,
No pewnie jest tyle opini ile osób, ale dla mnie flow jest kompletnie przeciętne, głos piszczący jak te zabawki dla psów, a bity to zlepki losowych dźwięków - w sumie to dałbym mu szanse i spróbował się przekonać, no ale nie chce mu dawać tych tysięcznych centa za odsłuchy na strimingach
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
Awatar użytkownika
vampmoney

Post autor: vampmoney »

Jpeg mafia discography blogspot i nic mu nie będziesz musiał dawać
Ja tez jakimś fanem nie jestem ale często się zgadzam z bakłażanem to aż odpale se ten ostatni jpeg
A co do Denzela to sprawdzam go od lat i tak jakbym chcia go znielubic tak nie mogę, ta1300 było zapierdoliste, zuu naprawdę równie i eleganckie, mixx ten blood moon bardzo git gdyby nie ghostemane cwel a no i chuj w łeb za pisanie prod. Jakiś tam ktoś x SPACEGHOSTPURRP jak to tylko kurwa sampel z fuck taylor gang a ja podjarany jak dziecko byłem ze sgp x denzel znowu a tu taki chuj jak słonia trąba
Awatar użytkownika
Yayo

Post autor: Yayo »

Lubię z tego składu tylko Denzela i mam nadzieję, że zamiast tego wyjdzie jakiś jego solo materiał.
Awatar użytkownika
baqlashan

JoeyJoeJoe pisze: 20 kwie 2020, 22:10 Come on przecież te tytuły piosenek to jest poziom kozy xDD
no koza się na nim wzoruje, a patent na promowanie płyty to mu wręcz zajebał 1:1, z tymze u kozy to jest tryhard i gimbusiarstwo, a u jpega te odklejenie jest na prawdę wiarygodne i dobrze się komponuje z muzyką
JoeyJoeJoe pisze: 20 kwie 2020, 22:10 ale dla mnie flow jest kompletnie przeciętne
obczaj jego mixtape z 2016 "2nd amendment" tam najbardziej eksperymentował z flow
JoeyJoeJoe pisze: 20 kwie 2020, 22:10 a bity to zlepki losowych dźwięków
jego bity są mistrzowskie, nie znam nikogo na scenie kto by obecnie robił lepszą awangardę w HH, to jest przełożenie 1:1 klasycznej awangardy, tyle że na język hip hopu, wszystko tam się klei, poszczególne patenty są rozwijane w ciekawe i nieprzewidywalne strony - nie ma patetyczności, i dzięki temu chce się tego słuchać (w przeciwieństwie do najnowszych poczynań death grips, gdzie forma jest po prostu kurwiona dla zasady, bo to takie fajne i kontrkulturowe wow uszanowanko)

ja generalnie trochę liznąłem produkcji muzyki i nigdy się nie zgodzę z tym, że bity jpega są zlepkiem losowych dźwięków
JoeyJoeJoe pisze: 20 kwie 2020, 22:10 w sumie to dałbym mu szanse i spróbował się przekonać, no ale nie chce mu dawać tych tysięcznych centa za odsłuchy na strimingach
znajdziesz wszystkie jego materiały na jego bandkampie, są do pobrania zupełnie za darmo, w "name your price" wpisujesz "0", podajesz adres mail i tam ci wysyłają linka do mp3, czy tam flaca
ODPOWIEDZ