Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Ale śmieć
tzn. ten typ z wywiadu, nie wiem czy Włodarczyk pasuje do opisu
tzn. ten typ z wywiadu, nie wiem czy Włodarczyk pasuje do opisu
o co chodzi z tą ksywą "pyton"? pojawia się teraz wszędzie, a chyba mnie coś ominęło.
ps. włodarczyk to największy pies polskiego dziennikarstwa sportowego obok rudzkiego
ps. włodarczyk to największy pies polskiego dziennikarstwa sportowego obok rudzkiego
Pawka Zarzeczny opowiadał w jednym z OMS że Włodarczyk w Orange Sport miał ksywę Pyton.
O kurwa, Wilkowicz niejako potwierdził że chodzi o tego Włodarczyka
życzyłbym sobie żeby to (i w sumie następne tweety w tym wątku) były zakończeniem kariery, ale w kraju z dykty kolegom takich rzeczy się nie robi
i chyba wychodzi na to - cóż za niespodzianka - że Pszemek od kromki z serem to buc i fiut xD
czemu Koprowiak nie powie wprost, że chodzi o Włodarczyka?
Influencer.
m.in dlatego jestem daleki od ferowania wyroków (internet też powinien być), bo pani redaktor ma za sobą historię niezbyt rzetelnej działalności dziennikarskiej; w takich sytuacjach samosąd wjeżdża szybciej niż sądowe wyroki i z tego ciężko się oczyścić niezależnie od osądu
druga strona medalu jest taka, że tak - słowa Isabel Coproviao trzeba dzielić na pół, ale za popularnym Pytonem ciągnie się smród i choćby z uwagi na niechciane dickpici wysyłane kobietom z szeroko pojętego świata piłki niestety nie działają na korzyść jego wiarygodności.
jestem ciekaw, czy skończy się sądownie, ale jeśli tak i wyjdzie na jej, to te samozwańcze autorytety powinny upaść i sobie te głupie ryje rozwalić, taka jest moja prawda futbolu
druga strona medalu jest taka, że tak - słowa Isabel Coproviao trzeba dzielić na pół, ale za popularnym Pytonem ciągnie się smród i choćby z uwagi na niechciane dickpici wysyłane kobietom z szeroko pojętego świata piłki niestety nie działają na korzyść jego wiarygodności.
jestem ciekaw, czy skończy się sądownie, ale jeśli tak i wyjdzie na jej, to te samozwańcze autorytety powinny upaść i sobie te głupie ryje rozwalić, taka jest moja prawda futbolu
trójkąt bermudzki wola mokotów
lol, a myslalem, ze o Borka ciagle chodzidickpicki
Influencer.
- ebismolarek
https://weszlo.com/2020/03/03/jak-co-wt ... owski-190/
Stano wyjątkowo celnie odnośnie całej sytuacji
Stano wyjątkowo celnie odnośnie całej sytuacji
Stano celnie, przytaczając przy okazji poniższe słowa?
Za to nie mogę nie docenić powrotu starych komentarzy na weszło, tęskniłem za Stanislavem Levym i jego przygodami.
Niekoniecznie chciałbym mieć cokolwiek wspólnego z tym środowiskiem, jeśli powyższa sytuacja to PIJACKI BEŁKOT.Ten kierowca powiedział mi dzisiaj mniej więcej coś takiego: – Nie pomyślałbym, że w tym samochodzie miało miejsce molestowanie seksualne. Oczywiście nie widziałem wszystkiego, bo prowadziłem samochód i patrzyłem do przodu, ale z mojej perspektywy wyglądało to tak: on pijany, usypiał i pokładał się na niej, dodatkowo obrażał ją w brzydki sposób, ona go odepchnęła, bo to nic miłego, jak się pijany pokłada i kazała mu spierdalać, a on ją znowu zwyzywał bardzo nieprzyjemnie i po chamsku, od szmat. Z mojej perspektywy to nie było molestowanie, tylko pijacki bełkot.
Za to nie mogę nie docenić powrotu starych komentarzy na weszło, tęskniłem za Stanislavem Levym i jego przygodami.
Duzo osob potwierdza, ze to Wlodarczyk, wiec to pewnie on , ale uznawac taka glupote za molestowanie tez chujowe. Nawet jakby byl trzezwy to by nic to nie zmienialo
Influencer.
Z innej beczki, pamięta ktoś w jakiej wypowiedzi/felietonie śp. Paweł Zarzeczny wspominał o tym jaką szują okazał się pasjonat futbolu Roman Kołtoń i jak mu odjebało od władzy?
Wykurwiaj palancie. Chujowe zachowanie i tyle, nie wiem jak mozna isc z czyms takim na policje
Influencer.
o tym chyba w książce Stana było
trójkąt bermudzki wola mokotów