Mac Miller - Circles (2020)
Re: Mac Miller - Circles (2020)
Usunięto
Ostatnio zmieniony 22 lut 2023, 15:41 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
Reedycja 2 miesiące po wypuszczeniu materiału o co chodzi.
A to wyszło na fizyku już czy tylko odsłuch był w necie?
Usunięto
Ostatnio zmieniony 22 lut 2023, 15:41 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
- pepperoni363
To nie jest reedycja, od samego początku zapowiadali wyjście wersji delux z dwoma dodatkowymi kawałkami. Preordery tej płyty były do zamówienia już w styczniu przy premierze płyty na streamingach.
[mention]#1[/mention] nie wiem czy jesteś dalej zainteresowany, ale wleciał fizyk na empik z dodatkowymi trackami.
https://www.empik.com/circles-miller-ma ... 7,muzyka-p
Usunięto
Ostatnio zmieniony 22 lut 2023, 15:42 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziękuję. Zamówiłem jednak na dodaxie za 55daveyo pisze: ↑04 mar 2020, 16:47 [mention]#1[/mention] nie wiem czy jesteś dalej zainteresowany, ale wleciał fizyk na empik z dodatkowymi trackami.
https://www.dodax.pl/pl-pl/inne/mac-mil ... TGIDDE0AP/
Dziś jeszcze taniej
^ kogo to chuj obchodzi?
Wie ktoś czemu nie ma tego deluxe dzisiaj?
Usunięto
- pepperoni363
20 marca na streamingi dopiero wleci
Wróciłem do tej płyty jak naszedł mnie dzisiaj melacholijny klimat i zupełnie inaczej wchodzi, czego się spodziewałem. Piękna płyta, dobrze że mogłem tego jeszcze posłuchać, dzięki Malcolm za muzykę
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Mac Miller - Floating
z deluxe
Spoiler
Skoro już opadły emocje po premierze - nie uważacie tego albumu za ogromny przehype? Nie jest zła ta płyta, ale "Swimming", "WMWTSO" czy nawet "The Divine Feminine" są o wiele lepsze. Wiadomo, album pośmiertelny i jak na taki jest spoko, ale te oceny na choćby rymie gdzie jest według ocen najlepszym krążkiem Mac'a to lekka przesada imo.
Zgadzam się, jest to bardzo przyjemny album i nawet ostatnio sobie go odświeżyłem, ale bez podjazdu do poprzednich rzeczy. Choć i tak jako pośmiertny album to dalej wysoka półka.
- pepperoni363
Drugi kawałek już też na YT.
Mac Miller - Right
Mac Miller - Right
Spoiler
mi sie podoba ale ja w maca sie wkrecilem dopiero po swimming i poprzednie rzeczy w wiekszosci mi nie siedza a ten album klimatem podobny,
na pewno duza role przy ocenie odgrywa jego smierc bo przy linijkach z good news serce sie otwiera i w ogole to jeden z jego lepszych numerow
na pewno duza role przy ocenie odgrywa jego smierc bo przy linijkach z good news serce sie otwiera i w ogole to jeden z jego lepszych numerow
Usunięto
dla mnie to jest lepsze niż Swimming na pewno, naprawdę rzadko się zdarza aby pośmiertne albumy taki poziom trzymały więc tym bardziej props
Moim zdaniem dużo słabsza od poprzednich płyt, w tym znaczeniu, że bardzo dobre numery takie jak good news, blue world, everybody i surf, są obok rzeczy, które (tylko moja opinia), nie załapałyby się na circles. W sumie jeśli ktoś ma informacje nt. powstawania tego albumu, ale od strony Maca (był jakiś link do rozmowy z producentem, którego poprosiła o to rodzina) to zostawcie, chętnie poczytam. No moim zdaniem niestety płyta niedorobiona, a cholerna szkoda, bo pewnie byłoby równie subtelnie lekko i smutno, a o wiele lepiej jeśli chodzi o równość kawałków. Natomiast nie do przeoczenia jest cała historia za tą płytą, w świetle której ta pogodna melancholia oddana na krążku powoduje totalne ciary.