Najbardziej chujowy film z lutego 2020 (Polska)
Moderatorzy: gogi, con shonery
Najbardziej chujowy film z lutego 2020 (Polska)
W ogóle luty 2020 w polskim kinie to taki wylew gówna tydzień po tygodniu, że chce się rzygać....
7 luty - pseudoerotyczny film "365 dni" mówiący, że gwałt jest spoko
14 luty - film o nowym polskim bardzie rodem z Podlasia - Zenku Martyniuku
21 luty - nowy film Patryka Vegi o piłce nożnej, gdzie jak zawsze typowe dla niego niesmaczne żarty i brutalny seks
28 luty - Swingersi, gdzie gra m.in. Oświeciński i Kurdej-Szatan, temat: seks grupowy
Litości....
7 luty - pseudoerotyczny film "365 dni" mówiący, że gwałt jest spoko
14 luty - film o nowym polskim bardzie rodem z Podlasia - Zenku Martyniuku
21 luty - nowy film Patryka Vegi o piłce nożnej, gdzie jak zawsze typowe dla niego niesmaczne żarty i brutalny seks
28 luty - Swingersi, gdzie gra m.in. Oświeciński i Kurdej-Szatan, temat: seks grupowy
Litości....
Re: Najbardziej chujowy film z lutego 2020 (Polska)
zdecydowanie 365 dni, wszystkich fanów tego ścierwa powinno się rozstrzelać masowo pod murem jak gestapo bum bum bum i po syfie
Potwierdzam, nie widziałem żadnego z tych filmów ale 365 dni ma zdecydowanie najgorszy fanbase. I nie najgorszy spośród filmów, tylko najgorszy w ogole
Nie widziałem żadnego. Szkoda mi czasu na oglądanie chujowych filmów.
ja tam Zenka widziałem raczej pozytywne oceny jeśli ktoś do niego podchodził bez uprzedzeń
a 365 dni jebać mocno

Chcąc nie chcąc widziałem większość scen wszystkich, 365 dni syf najgorszy. Czekam jeszcze na ten horror z Wieniawą
cztery żubry i dwie kurwy
najbardziej kisnę z tego, że zawsze, ale to zawsze w tego typu temacie musi koniecznie napisać "nie widziałem żadnego" jakby to kogokolwiek obchodziło
ja tam nie wbijam do tematów z raperami których nie słucham by na pytanie "wybierzcie najlepszą płytę rapera Y" odpisać
zastanawiają mnie procesy myślowe w głowach takich ludzi co to jak w szamce gdy ktoś prosi o pomoc w wyborze najlepszego serka topionego to muszą pochwalić się, że
ja tam nie wbijam do tematów z raperami których nie słucham by na pytanie "wybierzcie najlepszą płytę rapera Y" odpisać
bo to przecież jest pozbawione sensuNie słyszałem żadnej. Szkoda mi czasu na słuchanie chujowych raperów.
zastanawiają mnie procesy myślowe w głowach takich ludzi co to jak w szamce gdy ktoś prosi o pomoc w wyborze najlepszego serka topionego to muszą pochwalić się, że
w czym to pomaga? co to zmienia? XDNie jadłem żadnego. Szkoda mi czasu na konsumpcję topionych serków.
Ma to mniej więcej tyle samo sensu, co posty w rodzaju "widziałem, zajebiste" albo "słyszałem, chujowe". Niestety cały internet jest zajebany recenzjami składającymi się w całości z przymiotników wartosciujacych, które miałyby jakikolwiek (niewielki, ale jednak) sens jedynie w przypadku, gdy wygłaszane są przez np. autorytet, którego gusta i upodobania są na tyle powszechnie znane, że mniej więcej wiadomo co się kryje pod jego aprobatą lub dezaprobatą.
Spiąłeś się ziomuś i zupełnie niepotrzebnie.
A kto powiedział, że post na forum ma być zawsze pomocny? Przecież forum polega głównie na wymienianiu się opiniami. I ja swoje podejście do tego typu filmów wyraziłem. Są ludzie, którzy czerpią przyjemność z oglądania kiepskich filmów, a ja do takich nie należę. Jeśli hipotetycznie w temacie albumu 6ix9ine'a (którego nie trawię) napiszę "Nie słuchałem i nie zamierzam" to co też nie mogę? Bo uż. gogi skiśnie? W ten sposób bym wyraził swoją antypatię do tego rapera.
Już pomijam to, że połowa Twojego posta (o tej szamce) to taka generalizacja, że nic tylko pacnąć się w czoło otwartą dłonią.
A kto powiedział, że post na forum ma być zawsze pomocny? Przecież forum polega głównie na wymienianiu się opiniami. I ja swoje podejście do tego typu filmów wyraziłem. Są ludzie, którzy czerpią przyjemność z oglądania kiepskich filmów, a ja do takich nie należę. Jeśli hipotetycznie w temacie albumu 6ix9ine'a (którego nie trawię) napiszę "Nie słuchałem i nie zamierzam" to co też nie mogę? Bo uż. gogi skiśnie? W ten sposób bym wyraził swoją antypatię do tego rapera.
Już pomijam to, że połowa Twojego posta (o tej szamce) to taka generalizacja, że nic tylko pacnąć się w czoło otwartą dłonią.
-
genocidegeneral
to niezła opinia, ale stwierdzenie "wszystkie są chujowe" jest niejako zawarte w tytule
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Nie widziałem żadnego. Szkoda mi czasu na oglądanie chujowych filmów.
Nie no, czasami zdarzają się filmy tak chujowe że aż śmieszne. Są też takie które pozwalają się odmóżdżyć przy łatwostrawnej rozrywce.
Żadna z wymienionych w pierwszym poście produkcji nie podpada niestety pod żadną z tych kategorii
Szkoda więc czasu na oglądanie tak chujowych filmów.
Żadna z wymienionych w pierwszym poście produkcji nie podpada niestety pod żadną z tych kategorii
Szkoda więc czasu na oglądanie tak chujowych filmów.
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM