Jan - rapowanie & NOCNY - Uśmiech (2020)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
k4ve

Re: Jan - rapowanie & NOCNY - Uśmiech (2020)

Post autor: k4ve »

generalnie lubie janka ale to jest straszne gowno obsrane ten album, moze przerwa mu dobrze zrobi
TO SYBERIA
ZIMNO NA TYCH PERYFERIACH
jhator

Post autor: jhator »

Gówno straszne. Nie dziwie się że kończy z SB
Denar

Post autor: Denar »

Ja tylko zostawię :bowdown: dla Nocnego. Koledzy wyżej wyjaśnili warstwę rapową albumu.
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

ze wszystkich gówien obesranych jakie ostatnio słyszałem, to gówno jest obesrańsze od innych
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Denar

Post autor: Denar »

Dobra zmieniam zdanie. Po 3 dniach mam na repeacie Pilot, Thx, Nie pomogę, Nikt mi nie kazał, Dziewczyny z klasy.
Szczególnie Thx mi siedzi więc jeśli macie już coś sprawdzać to polecam ten numer.
W dużej mierze może to wynikać z podobnego światopoglądu/choroby z którą Jan-Rapowane prawdopodobnie się zmaga + sam mógłbym napisać taki sam tekst jak w Thx. Jak rzeczywiście pisał tą płytę od kwietnia 2019 to powinien zrobić EPkę (chyba że kontrakt z SB wymagał by to było LP). Rozstanie z SB wyjdzie mu tylko na dobre bo te "problemy" jakie ma pewnie wynikają po części z tego jak ten label funkcjonuje.
Spoiler
Obrazek
Rozumiem krytykę - cały album niestety się nie broni i wyczuwalne zbyt duże zBedoesowanie (objawia się to szczególnie w mY)
A to co teraz walnę pewnie uznacie za szczyt wariactwa ale teksty i klimat tej płyty to taka Muzyka Poważna Zoomersów
Awatar użytkownika
tatadilera

Post autor: tatadilera »

gówno, a przy bąbelku ciary wstydu
Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

Post autor: Bryx Fenrir »

Całościowo to nie jest wcale taka zła płyta. Ma momenty, gdyby Janek chciał to myślę, że stać byłoby go chociaż na dobre EP, problem z nim jest jednak taki, że są momenty takie nudne, iż człowiek może przysnąć. Nie wiem dlaczego tak jest, bo na pojedynczych kawałkach potrafię repeatować jego numery, natomiast ta płyta mimo, że niezła to żadnego RV nie ma.
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Biedny Nędzarz... #tautologia
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
georgefloyd

Post autor: georgefloyd »

Że wy to przesłuchaliście to szacun. Nie wiem, pewnie nie tylko ja tak mam ale cierpię na coś takiego, że jak leci aż tak chujowa muzyka to mnie na wymioty bierze. Nie przesadzam ani trochę, uczucie podobne do tego jak byłem małolatem i miałem chorobę lokomocyjną. Takie dziwne uczucie, które rośnie stopniowo, aż następuje popularne zajebanie bełta. Przesłuchując losową piosenkę tego kartofelka mam takie doznania. Naprawdę ciężka przeprawa no ale co zrobić, każdy słucha czego lubi. Muzyka, która pomoże ci w szybkim tempie pozbycia się zawartości żołądka też jest potrzebna. Duże elo Janek, że wziąłeś ten krzyż na swoje ramiona. Misja zakończona sukcesem.
ODPOWIEDZ