gram se po parę gierek od zera dziennie algorytmem
1. jeśli w lobby jest chlew -> ignore all i se gram
2. jeśli w lobby nie ma chlewu -> gram z teamem
3. jeśli podczas gry robi się chlew goto pkt 1.
polecam ten bezstresowy styl
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
ffeee pisze: ↑12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
Igzakli, mute all mutuje każdy czat, /fullmute all mutuje i czat, i pingi, i emotki
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
jak wyżej, czasem pingi też mutuję jak jakiś debil napierdala niczym jego stary pijany konkubinę, ale ogólnie zasada jest taka, by grać sobie przyjemnie a nie być świadkiem jakiejś dramy między dwoma niedoszłymi challengerami, którzy grają blind picki na 10 lvl i spinają dupę że ktoś robi zły build
ffeee pisze: ↑12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić
kshaq pisze: ↑26 paź 2020, 19:53
Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
DeDoK pisze: ↑29 lut 2020, 21:37
ja gram clasha normalnie
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: ↑26 paź 2020, 19:53
Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Chyba, że grasz z kuzynkiem, który właściwie uczy się grać dopiero, ale szkoda mi czasu na drafty i ciągnę go na rankiedy, ale czasem jak trafi się bardziej agresywny setup na bocie to ziomek ani farmy nie robi, ani nie połkuje jakoś skutecznie, a ja próbuję go supportować, ale sam swiata nie zbawie. Jakieś protipy dla ziomka, ktory ktory probuje grac adc?
kosciey pisze: ↑03 mar 2020, 13:07
wszyscy jesteście chujowo wypluci przez generator gówna.
lygrys pisze: ↑15 sty 2021, 17:13
Tak czy inaczej nie żałuje, bo wreszcie kupiłem durszlak
ile macie creep score w 10 minucie? bo kilkanaście minionów to często różnica dużego itemu i wtedy już może być przejebany temat. Ja jak tryhardowałem lola to strasznie mnie wkurwiała konieczność farmienia i kontrolowania lane ale w końcu zdałem sobie z tego sprawę że muszę to robić i chuj i z silverowania w S1 wbiłem do poziomu 1800 elo (wtedy jeszcze nie było dywizji)
z tym itemem to problem jest też taki, że jak my nie mamy itemu a przeciwnik go ma to tak, jakbyśmy nie mieli dwóch itemów xD nie dość, że trudniej się farmi to jeszcze łatwiej wpierdol obskoczyć a jemu łatwiej i tu, i tu
nie ważne jest ile masz tylko żebyś miał więcej niż twój sąsiad odpowiednik z linii, tak to od gierki zależy bo może być taka co się napierdalacie 24/7 i wtedy nic złego w tym nie musi być że masz niski cs
no wiadomo że są różne sytuacje na linii czy mapie, ale jakoś idzie wyciągnąć te liczby i przy założeniu jakichś tam normalnych warunków obie strony farmią no to celem jednak lane jest pobicie przeciwnika i uzyskanie dużej ilości golda
chodzi mi o to, że jak ktoś notorycznie ma słaby CS to warto się postarać i zacząć lepiej farmić i zwracać uwagę na to ile ma się golda i zrobić recall kiedy jest hajs na item. Wiele osób tego nie robi a to są proste rzeczy pomagające wygrywać szczególnie na niższym poziomie gry. Ziomek ad carry no musi farmić te itemy i musi się cofnąć po itema gdy już wyfarmi, no nie ma przebacz