O czym pisać rap?
Re: O czym pisać rap?
Albo na wesoło albo na smutno, inaczej to nie rap
Bo pisać to trzeba umić, a jak się umie to można o wszystkim
.........
Ostatnio zmieniony 24 lip 2025, 12:08 przez frikz, łącznie zmieniany 1 raz.
styl zakręcony jak czas akkusativ
Łona miał o tym kawałek a jak nie miał to o życiu, o dupach, o rapie. O życiu po rapie i o tym ze dupy chujowe/dobre zalezy czy dały akurat. Ze smutno jest, jak juz sie zarobisz to, że jest wesoło. Jak się nie zarobisz to ze cie niedoceniaja i mozesz ze dwie ksywki rzucic kto jest chujowy, jak sie zarobisz to nie możesz bo bedzie imba to tylko strzały w powietrze jak Will Smith w Hancocku w deleted scenes. Jak jest lato to o tym ze fajnie ze jest lato i z ziomkami czilujecie i to jest zycie no i ze dupeczki też są, to ważne, żeby fani nie mysleli ze jesteś przegryw. Jak masz mniej niz 20 lat to musi byc ze dragi ostre, jak masz więcej to wystarczy ze jarasz zioło albo ze nie jarasz albo jesteś za legalem. Jak jesteś truskul to, że kiedyś to biło, ni to co tyraz. Jak nie jesteś truskul to, że wpierdalasz gre a reszta to lamusy i na strzała. Hm co pominąłem? a no i ruchasz każdemu panny.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
o tym co w sercu gra pamietajcie sample prawdiwosc korzenie rapu to jest najwazniejsze pozrdo
Duch Martwego Gracza
Można zawsze nawinąć o takich przyziemnych i codziennych sprawach jak bielizna jak to uczynił Prezes ponad dekadę temu. Nie mogę znaleźć na youtube, więc fragment liryki wkleje
Bokserki kontra slipy - śmiertelny pojedynek
Zwycięzca weźmie wszystko, pokonany zginie
W jakiej bieliźnie wypada chodzić mężczyźnie?
Czy wolisz gdy jest luźno, czy wolisz gdy cię ciśnie?
ja tam nago chodzecamzatizbak pisze: ↑22 cze 2019, 0:20 Można zawsze nawinąć o takich przyziemnych i codziennych sprawach jak bielizna jak to uczynił Prezes ponad dekadę temu. Nie mogę znaleźć na youtube, więc fragment liryki wkleje![]()
Bokserki kontra slipy - śmiertelny pojedynek
Zwycięzca weźmie wszystko, pokonany zginie
W jakiej bieliźnie wypada chodzić mężczyźnie?
Czy wolisz gdy jest luźno, czy wolisz gdy cię ciśnie?
Duch Martwego Gracza
no to już masz o czym pisać
chodze sobie nago bo tak mi wygodnie
i chuj mnie obchodzi czy modnie
i chuj mnie obchodzi czy modnie
może zacznijmy od tego o czym nie pisać... na pewno nie o tym ,ze życie jest piękne jak rozjebane najki i o tym ,ze kurwa idzie lato
jebać spodnie, jebać bluzę
nie wiem gdzie schować portfel, najwyżej kredytową pod falusem
nie wiem gdzie schować portfel, najwyżej kredytową pod falusem
o niczym tak jak prawie wszyscy raperzy
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
rap odmienił moje życie. gdy widzę tłumy na koncercie, ludzi, ktorzy niekiedy jadą miliony kilometrów by spotkac jedna osobe - mnie, napawa mnie to optymizmem, dumą, potrzebą kontyuowania kariery. ciesze sie, ze jestescie. jestescie moim oczkiem w głowie, jutrzenką, gwiazdą północną, drogowskazem. moim legalnym, zdrowym narkotykiem. kocham moich fanów, bez nich nie byłoby mnie tutaj. dziekuje za kazda kupiona plyte, za wspolny grupowy seks na bekstejdżu. za kurwiska i patusiarzy pod sceną. jestescie wielcy, to wlasnie o was pisze moje zwrotki.
po co mu robiłeś ten bit kurwa co? kochasz go kurwa?
Pisać o rzeczywistości która nas otacza
O wydarzeniach których ciąg przytłacza
O pieprzonym życiu co błędów nie wybacza
O wydarzeniach których ciąg przytłacza
O pieprzonym życiu co błędów nie wybacza
#BOR4LIFE
Można też poudawać trochę, na przykład, że masz wyjebaną willę z basenem, 4 dobermanami i złotą bramą, w chuj keszu w kiermanach (i nie tylko), piekne suki w salonie, w lodowce pełno jedzenia, albo nie, lepiej, że masz pusto i zapierdalasz po drogich restauracjach, śpisz sobie w 5 gwiazdkowych hotelach, że rozpierdolisz rapgre, ze masz oferty z najwiekszych labeli (możesz wymienić normalnie z nazwy), dupa robi ci sniadanie, nie ucieka w nocy, jak byłeś na dnie to koledzy sie wyjebali, a teraz podjeżdżasz na ich osiedle nowym mercem, ubierasz tylko najdroższe ciuchy, światowi projektanci szyją Ci odzież, posiadasz złote zeby i dojebanego grilla w ogrodzie, masz czerwone gały choć nie byłeś na basenie i to nie zapalenie, tatuaże na twarzy, ale akurat zamazałeś, bierzesz konkretne dragi itp
Odupiemaryny.