Ten Typ Mes x Szogun x Tkacz - Biały Tunel (2020)
Re: Ten Typ Mes x Szogun x Tkacz - Biały Tunel (2020) [Zapowiedź]
Póki co najlepszy singiel numer dwa, wkręcił się. Reszta poza Pezetem słaboo
-
encrenoire
Re: Ten Typ Mes x Szogun x Tkacz - Biały Tunel (2020)
....
Ostatnio zmieniony 29 maja 2020, 16:31 przez encrenoire, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak bardzo to.sugarhill_notausgang pisze: ↑20 lut 2020, 14:41 Przecież Zapiski, Zamach, TBZD i Rapersampler to jest czysty rapowy rozpierdol.
Przesadzacie z chujowością tego numeru z Pezetem, szału nie ma ale nie jest to takie złe jak niektórzy tutaj piszą.
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
Mes geniusz muzyczny, czekam aż nagra numer ze sławomirem, wtedy dopiero wykroczy poza hhencrenoire pisze: ↑20 lut 2020, 19:22 Na miarę swojego potencjału nie nagra? Przecież co album to lepszy, z wyjątkami, a sampler wybitny, najlepszy ze wszystkich.
Tez lubię sobie posłuchać stricte hip-hopu, a za to żeby mes zajebal szarli czina na mocnej epce z pezetem oddałbym prawie cały pl hh, ale moze jeszcze sie to stanie, a moze lepiej żeby jednak nie.
To uczucie "żenady" wypływa z nieprzygotowania, a nie ze słabej muzyki Mesa, która wykracza poza hh tropy i nie jest taka łatwa w odbiorze.
Trzeba dac sobie szanse ja zrozumieć i poczuć.
Ale tak, pezet tam zarzucił świetna zwrotkę i "zjadł".
Po chuj mu ten vocoder. Pezet fajnie polecial. Bardzo w pyte bit.
Spoiler
[quote]
Preorder Białego Tunelu (zeszła już ponad połowa!) zawiera niespodziankę, która zostanie rozszyfrowana w dniu premiery

Aczkolwiek trochę zdradzimy na czym ona polega

Każdy preorder zawiera swój dedykowany kod, który jest przypisany do innego preorderu
Kod należy wpisać na stronie, aby połączyć się w parę
Jeżeli uda Wam się odnaleźć wspólną parę otrzymacie dostęp do ukrytej zawartości tunelu. ��Ciekawe to, co nie?:)
Haha, co to jest, dobrze że nawet nie pomyślałem żeby wziąć ten preorder

Ostatnio zmieniony 27 lut 2020, 9:54 przez kocur, łącznie zmieniany 1 raz.
Eeee preorder nie schodzi wiec na szybkosci trzeba było jaki syf wymyśleć 
Co za chujowizna. Ale i tak zamówiłem, zobaczymy. Liczyłem po cichu na jakąś dodatkową płytkę czy zajebisty gadżet.kocur pisze: ↑27 lut 2020, 7:38Spoiler
Preorder Białego Tunelu (zeszła już ponad połowa!) zawiera niespodziankę, która zostanie rozszyfrowana w dniu premiery
Aczkolwiek trochę zdradzimy na czym ona polega
Każdy preorder zawiera swój dedykowany kod, który jest przypisany do innego preorderu
Kod należy wpisać na stronie, aby połączyć się w parę
Jeżeli uda Wam się odnaleźć wspólną parę otrzymacie dostęp do ukrytej zawartości tunelu. ��
Ciekawe to, co nie?:)
Haha, co to jest, dobrze że nawet nie pomyślałem żeby wziąć ten preorder
no a moze poznasz milosc zycia, albo zajebistego kumpla zdobedziesz? to nie, gadzecik kurwa by chcial
-
frontkick
W sumie spoko patent, 2500 osób kupiło płyty, zostało na magazynie drugie tyle, zapewne te wszystkie osoby to już taki żelazny fanbejs Mesa więc albo przekonają znajomych do zakupu albo sami kupią drugą sztukę łudząc się że pójdzie na resell, wlasnie tak sie eksploatuje oddanych fanów nice
Z ksiazka raczej nie pojdzie mu lepiej lol
Z ksiazka raczej nie pojdzie mu lepiej lol
To on jakaś książkę pisze? Przecież to już jego w sumie krótkich feletionow na T-Mobile Music nie dało się czytać, bo to był bezsensowny bełkot w gruncie rzeczy tępawego kolesia, który za wszelka cenę chciał czytelnika przekonać o swojej erudycji i inteligencji. Przebrnięcie przez całą książkę Mesa będzie zabawą dla masochistów tylko.
- sugarhill_notausgang
Warto przypomnieć komentarze fanbase'u pod tymi felietonami, słodkie do wyrzygu i wiele o treści: "Nie czytam książek, ale twoją bym przeczytała mes <3<3"
Właśnie przez te książkę - zbiór felietonów to była jedyna solówka Mesa, której nie kupiłem w wersji rozszerzonej. Bo kocham dobrą literaturę i z szacunku dla książek w domu, bym się kurwa wstydził to postawić obok nich na półce. "Mes przestań kurwa gadać prozą ", pamiętasz jak tak nawijałeś w intro na jednej płycie? To przestań jeszcze kurwa pisać prozą.
Eee no racja, po pudełku które kurwa świeci w ciemności można było liczyć na coś zajebistego
Aha to może cos o singlach: Ukrainka rapuje fajnie, Pezet spoko, Mes coś wyje nie wiem o co mu chodzi, a to co zarapował ten Frosti jest po prostu, co tu dużo gadac, żałosne.
https://open.spotify.com/track/45vf8a11 ... 2E_7Fmngug
Nowy premierowy kawałek, nowy utwór
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Nowy premierowy kawałek, nowy utwór
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Faktycznie ostatnie twory Pana Piotra wywołują we mnie taką jakąś cięzką do opisania...krępację...że robi się dość...intymnie i nie ma w tym żadnego pozytywnego wydźwięku bynajmniej
Mes wkracza na niepoznane dotąd tereny asłuchalności. Poprzednich numerów starałem się jakkolwiek bronić. Poddaję się xD
Chciałem Tkacza i mam... w zestawie z najgorszym chyba tekstem Mesa jaki ujrzał światło dzienne, idę słuchać Nieiskotne.
PS. Połowa tego tekstu brzmi jak Oskar z 200 procent prawdy i nie jest to komplement.
PS. Połowa tego tekstu brzmi jak Oskar z 200 procent prawdy i nie jest to komplement.
I na Youtube też już jest:
straszne gówno.
straszne gówno.
Ten pierwszy singiel jaki się pojawił przy pierwszym odsłuchu gówno jakieś, ale muszę przyznać, że z czasem mi się wkręciło i często słucham 
Mes skończ ćpać albo ogranicz kurwa. Podkład świetny, a Mes nie dość, że daje cringowe wersy to jeszcze to wykonanie