Nie wiem jak kurwa o gościu, który w tamtym roku wygrał w ślizgerach, w tym roku każdy spuszcza się nad jego gościnkam, a album z soulpetem trafi do top 5 na slizgawce. Jak można pisać, że się skończył? Kumam, że nie trzeba go lubić, ale pisanie, że jest chujowy to delikatna ignorancja.
teraz dopiero przesłuchałem i xDDD, więc z tego się wycofuje
przedszkolanek pisze: ↑14 lut 2020, 16:12
czekam na fit u roksany węgiel albo wiki gabor
żadnej nie życze czegoś takiego na albumie
a tyle było narzekań, że przez tytusa holak jest na bonsoulu i asfalt chciałby zrobić z bonsona popowego rapera
ale sobie zjebal slizg credit, pamietacie jeszcze jak zjadal gospodarzy na fitach?
baqlashan pisze:
przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Bonson to straszny hipokryta, ostatni prawdziwy na scenie, pierwszy do pierdolenia jacy to niuskulowi raperzy są fee, następnie brnie w jakieś niezrozumiałe dla mnie eksperymenty. Ja naprawdę nie pamiętam kiedy on rzucił jakiś ciekawy wers, kiedyś było gorzko, ale czułem w tym prawdziwość. Teraz to wykastrowany raper, który próbuje coś tam melodyjnie zarapować (a to nie brzmi) i czuje, że chciałby zarobić większą pęge z rapu. A moim zdaniem nie tędy droga, bo to jest bardzo przeciętne na ten moment i mam wrażenie, że to wszystko jest robione na siłe.