Byłem zajarany fitem Tommyego, ale w takim składzie jak to wyjdzie to będzie totalna porażka, jaki jest sens wciskania lektora i kukon?
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: ↑26 paź 2020, 19:53
Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
PSZ pisze: ↑25 lut 2020, 21:04
Przeklikałem kilka utworów tego artysty tommycash i
obczaj to
a tak ogólnie to bardziej performancer niż raper, ale fakt faktem, że w kwestii post-modernistycznego rapiku to nikt tam do niego podjazdu nie ma, gość jest jedynym na świecie w tym gatunku tak naprawdę
Haczapurjan pisze: ↑07 kwie 2026, 17:31
Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
żenująca jest ta kretyńska promocja tej płyty
quebo wygląda jak jebany debil, stoi kurwa w przeręblu z ruską czapką na łbie, z ryja jak jakiś pedofil, co to ma na celu? i tak tej zjebanej płyty nie kupię bo jest on zjebanym nudnym raperem
Jose pisze: ↑08 lut 2026, 22:48
Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Odmieniony Kuba Grabowski, znany publice jako Quebonafide nawiązuje do jego dawnego wizerunku z czasów licealnych i jest elementem kampanii, która ma na celu promować nowy krążek artysty o nazwie "Psychoromantyk".źródło
trochę zgniłem xD
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
2rzyn pisze: ↑26 lut 2020, 11:13
żenująca jest ta kretyńska promocja tej płyty
quebo wygląda jak jebany debil, stoi kurwa w przeręblu z ruską czapką na łbie, z ryja jak jakiś pedofil, co to ma na celu? i tak tej zjebanej płyty nie kupię bo jest on zjebanym nudnym raperem
Co nie zmienia faktu że sens zdania był ten sam i przy każdej kolejnej akcji związanej z promocją nadal będziesz pisał te same gównoposty po czym szybko tasowal się w tematach o smarku że napisał post na FB, jeśli chcesz to mogę Ci dać info że Jurek też komentował na fanpage Młodego Zgreda