Holden pisze: ↑13 maja 2019, 12:50
Mam i nosze, z H&M
ffeee pisze: ↑13 maja 2019, 14:43
Mam, noszę, szanuję. Ostatnio wpadły 3 pary z bytomia, na promocji. Fajna jakość.
A ja ostatnio kupiłem trzy pary, swoje w sumie pierwsze. Wcześniej były jedynie świąteczne. Jestem zadowolony z jakości, bo noga zachowuje komfort cieplny i nie poci się jak w tych od nike, puma itp. Na pewno ciężko rozstać mi się ze stópkami ale na tych trzech parach nie skończę Nosicie je jak nosicie czy dbacie o to by jakoś fitowały z czymś?
Buntownik to najdoskonalsza forma człowieka. Odrzuca konformizm na rzecz indywidualizmu nie będąc atencyjnym hipsterem, ale rewolucjonistą.
>>> wbita https://www.youtube.com/user/ComeoutTV <<<
pytanko mam, idzie gdzies zwykle czarne bluzy kupić bez napisów, w miare dobre jakościowo? zaopatrzylbym sie w kilka bo w sumie obecnie mam kape na proste czarne fity
bloodyhell pisze: ↑15 maja 2019, 22:18
pytanko mam, idzie gdzies zwykle czarne bluzy kupić bez napisów, w miare dobre jakościowo? zaopatrzylbym sie w kilka bo w sumie obecnie mam kape na proste czarne fity
carhartt chase(są chyba jeszcze w tk maxx) albo uniqlo, sieciówki nie warto
A ja jestem cebulakiem i kupiłem z chinoli, jak za 54 dni przyjdzie to dam znać czy fajny
bloodyhell pisze: ↑15 maja 2019, 22:18
Co ty wiesz o modzie? Kaws zywa legenda popartu, aby zobaczyc jego dziela ludzie zjezdzaja sie z calego swiata, jego obrazy sprzedaja sie za 15 milionow dolarow, a tu masz wszystkie jego najnowsze projekty w formie koszulek w discountowej cenie. Jak sie tu nie jarac?
Girls don't cry by Verdy, jeden z fajniejszych logotypow ostatnich lat, designy podobnie w smiesznej cenie. Kolabki z Najkiem ida za ponad 1000 dolarow.