Quebonafide - ROMANTIC PSYCHO (2020)
Re: Quebonafide - ROMANTIC PSYCHO (2020) [Zapowiedź]
prawdziwi Polacy z Was, się kurwa kłócicie o promocję płyty jakiegoś rapera
to tylko pokazuje, że nie macie w życiu większych zmartwień i spraw, czego Wam zazdroszczę od serca to mówię zazdroszczę, błogie czasy warjaty
Dobrze wariacie, że Ty masz taki luz, że możesz spokojnie wejść i napisać o tym post
Faktycznie, strasznie napięta atmosfera się zrobiła, a w sumie nie ma o co się spinać. Ja od siebie o dotychczasowych ruchach związanych z tą płytą powiem krótko:
1. Single słabe
2. Fristajl dobry. a nawet bardzo dobry
3. Otoczka i promocja minimum ambiwalentna, by nie powiedzieć wkurzająca, ale w sumie rozumiem, że ktoś się może tym jarać bo tak dziwnej promki marketing naszego rapu jeszcze nie widział
1. Single słabe
2. Fristajl dobry. a nawet bardzo dobry
3. Otoczka i promocja minimum ambiwalentna, by nie powiedzieć wkurzająca, ale w sumie rozumiem, że ktoś się może tym jarać bo tak dziwnej promki marketing naszego rapu jeszcze nie widział
- oKulTywowany
Hahaha
aż popcorn sobie zrobie
This page is no longer available.
dobra misiu, dam ci ostatnią szansę wyjść z tego z twarząAddicted pisze: ↑21 lut 2020, 9:03Kwestia tego, że jesteś niedojebany, więc nie muszę i nie zamierzam Ci nic tłumaczyć. Wracaj do pokeballa, w sensie na ignora.aleksy pisze:widzę, że kolega @Addicted nie da rady wytłumaczyć o co mu chodzi, niech to będzie dla cb nauczka żeby następnym razem tak nie cwaniakować, bo ktoś powie sprawdzam i znowu zrobisz kupę w majtki, pozdrawiam w ten piękny piątek
prześledźmy całą sytuację jeszcze raz:
piszesz, że akcja marketingowa dla nierodozwojów
i że Chuj w dupe za całokszałt tej zjebanej akcji.
potem kiedy ludzie pytają dlaczego dajesz dwa argumenty:
- gdy quebo robi smutną buzię umiera hiphop i grażyna myśli, że rap to narkotyki
- skandalem jest, że w promocji płyty chodzi o promocję płyty
kiedy userzy, słusznie zresztą, wyśmiewają twoje argumenty albo grzecznie pytają czy na pewno o to chodzi, bo nie mogą uwierzyć, że ktoś może pierdolić takie kocopoły, ty obrażasz się, odpisujesz jednym zdaniem albo emotką, bo nikt cię dobrze nie zrozumiał
jednakże z tego co czytałem żaden user nie zrozumiał twojego tłumaczenia inaczej niż ja, więc może łaskawie powiedziałbyś o co ci tak naprawdę chodziło i za co te niedorozwoje i chuje do dupy albo przyznaj, że się ośmieszyłeś i przeproś za bycie takim prymitywem
teraz uciekasz od dyskusji, cóż trzeba było zamknąć mordę zanim zacząłeś obrażać obcych ludzi bez powodu, przykro mi, ale ja takich dzbanów zawsze bd tępił
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
Ciekawe czy po tej jakże owocnej dyskusji jedna ze stron przyzna drugiej racje. 
Takie dyskusje są z reguły stracone już na starcie.
Takie dyskusje są z reguły stracone już na starcie.
- oKulTywowany
Ale popcorn dobry
This page is no longer available.
Czy kiedyś na ślizgawce taka sytuacja (w sensie przyznanie racji przez drugą stronę konfliktu) miała miejsce?
Nie bierzmy pod uwagę privow z przeprosinami za chujowy posting
Nie bierzmy pod uwagę privow z przeprosinami za chujowy posting
tak, ja przyznałem racje dla jakiegoś użytkownika jak mnie wypunktował w temacie racjonalizmu weganizmu
- Moltisanti
Dla porządku dyskusji proponuję ustalić fakty.
Raper Quebonafide dokonuje jednej z najskuteczniejszych promocji płyty na rynku nie musząc:
-dać sobie wbić noża w klatkę
-pobić dziewczynki
-kopulować z transseksualistą
-ziomować się z pedofilem
Raper Solar przestraszył kolegów że nie żyje i sprzedał 100 płyt
Raper Quebonafide dokonuje jednej z najskuteczniejszych promocji płyty na rynku nie musząc:
-pobić dziewczynki
- filipthekiddo
ta pisanka w radiu eklektyką zalatuje nawet trochę
Ciekawe ile on tej płyty już pogonił 
Moltisanti pisze: ↑21 lut 2020, 17:25 Dla porządku dyskusji proponuję ustalić fakty.
-pobić dziewczynki
- KillerCroc
Kurczę, ten nowy numer jest świetny. To jest moim zdaniem najlepsze wydanie Que, gry słowne, fajne rymy, nawiązania do Heroesów, ciężko mówić o flow w momencie gdy ten numer jest przez niego dukany ale bardzo ładnie przewinięte te linijki z Rammsteinem. Może dla tego to niektórym zalatuje feelingiem z Eklektyki
Ogólnie jestem na tak co do takiej stylówy i jeśli potwierdzi się to że to są faktycznie dwie płyty o dwóch różnych brzmieniach to bym się nie obraził gdyby jedna z nich była w takim klimacie zachowanym. Przy Epkach dla fanów mu to wyszło więc może ponowi to jako projekt długogrający.
Ogólnie jestem na tak co do takiej stylówy i jeśli potwierdzi się to że to są faktycznie dwie płyty o dwóch różnych brzmieniach to bym się nie obraził gdyby jedna z nich była w takim klimacie zachowanym. Przy Epkach dla fanów mu to wyszło więc może ponowi to jako projekt długogrający.
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
- krakowski łotr
Ale mnie cringe złapał. Juz mogł sobie darować tą swoją styluwe na wesele i ubrać garniaka xd
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
tymczasem z kim on ma to foto? wydaje mi się, że to piotrek cartman, bo mam wrażenie, że gdzieś u niego na fp widziałem takie oczy xD ale może się mylę, nk

Spoiler

na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
To normik Krzysztof jego hajpbae
NOWY FORUM ŚLI**
TYLKO NIE RAPOWY

TYLKO NIE RAPOWY
Spoiler

Zaraz jebnie więcej stron tematu niż w Jesus Is King
Brawo Quebo
Brawo Quebo