okladka1. Understanding
2. No Go
3. Blue Cheese Salad
4. GTA Lyfestyle
5. A Nudy Story
6. Deeper Than Rap
7. Cap Dem
8. That’s Why
9. No Comprende
10. Fuck Me Mean
11. Influencer
12. I Won’t Flex
13. Anyways
14. No Pretending
15. Marathon
16. Do it With The... youtube
płyta roku to to nie jest :/
szczęście to tylko mixtape nagrywany na kolanie
pierre jednak bardzo go niesie, ciekawe ile zostanie z cartiego bez bitów pierra, niby już to było (do pewnego stopnia), ale to było epoke temu
nie zgadzam się, dobrze się jego flow słucha i bez featuringów i bez bitów bourne'a. "a nudy story", "cap dem", czy "no comprende" będzie powtarzane
nołnejmy produkcyjnie dobrze ogarnęły temat, aczkolwiek są to trochę takie pierre type beaty
nie zrozumieliśmy się chyba
nie jest to zła płyta, ale przy porównaniu do slimerre, nie ma czego porównywać, między tym co nudy potrafi dać z pierrem, a tym co daje bez niego jest przepaść
bardzo fajna płyta, flow ładnie płynie, produkcyjnie niby lekka przymułka, ale dobrze się tego mimo wszystko słucha, nie rzuca się to w uszy. słychać, że beat makerzy mocno inspirowali się pierre'em.
Jezu jakie piękne bity niektóre, ale wydaje mi się, że ten kto je robił mocno się inspirował Pierrem (edit: dopiero obczaiłem twój post [mention]Dill[/mention] ) . I zgadzam się z [mention]vampmoney[/mention] i [mention]Chojny[/mention]m, nie czuć tej różnicy nic a nic. Jedyne co bym tu zmienił to długość, 40 minut trwania było by ekstra, a tak można się lekko zmęczyć. Ale i tak jestem pod wielkim wrażeniem, dla mnie topka roku jak na razie