Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
obczaj na gumtree lub olxie, ludzie często oddają takie graty za darmo, ew polecam się przejść do jakiegoś zapyziałego komisu co schodzisz po schodkach w dół i w środku obsługuje się miły grubszy facio
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Sprawdź lombardy
Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka
Oczywiście, że ogarniesz. A jeśli może być używany, to już w ogóle bez problemu.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Wolałbym ze sklepu, w sumie może być droższy, albo odłoże kasę na telewizor w sumie.
Przyszedłem tu tylko żeby serdecznie spropsować usługę GeForce Now. Mózg rozjebany. Na MacBooku Pro (2018) na którym kobita jest w stanie odpalić maksymalnie The Sims 4 na średnich ustawieniach, ja za pośrednictwem GFN odpaliłem przed chwilą Destiny 2 na ultra detalach w 60fps'ach. Działa to naprawdę dojebanie - zero ścinek, buforowania, czy input lag'a. XXI wiek, dzień dobry.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
no generalnie jak masz dobrego neta to ma sens
No ja wziąłem najmocniejszy net z UPC jaki był, czyli 1Gb/s + router 5GHz, więc siedząc od niego w odległości 2m, warunki do grania są zajebiste. Jaram się w sumie opór, bo fajnie mieć alternatywę dla konsoli
.
jbc to The Division 2 przecenione na uplayu z 250 na 12 zeta, ja kupiłem i całkiem fajnie się strzela.
Jakby ktoś chciał ponapierdalać w składzie jakieś Dark Zony to zapraszam, nick kshaq_
Jakby ktoś chciał ponapierdalać w składzie jakieś Dark Zony to zapraszam, nick kshaq_
Chciałem sobie wrócić do Doty, bo dawno w to nie grałem, ogólnie mam w to 60 godzin, ale naszła mnie dzisiaj ochota żeby sobie pyknąć, ale jak zobaczyłem, że żeby zagrać rankeda trzeba rozegrać 100 godzin (te co już rozegrałem nawet mi nie policzyło) to mi się odechciało. Dawno nie widziałem tak idiotycznego sposobu.
imo nie jest idiotyczny, bo przynajmniej nie rzuci sie jakis debil na rankeda od razu jak w lidze
Rozumiem, że to właśnie jest główny powód, ale no graj teraz 100 godzin w nierankingowych. Nie wiem może moja irytacja wynika z tego, że bardzo chciałem sobie zagrać, a takie granie o nic to tak jak grać uproszczony w csie. 
ja nie grajac ani gierki w dote mam 50h na autochess, wiec na customach da rade nabic godzinki ez
Dobra zacisnę zęby i może to wbiję. 
Jestem ciekaw kto kupuje takie gry? Gra ktoś tutaj w takie?
https://store.steampowered.com/app/1212620/Pretty_Neko/
https://store.steampowered.com/app/1212620/Pretty_Neko/
- ToMojaStaraKsywka
może jacyś napaleni otaku
opis pod gierką:
cechy:
Szybko ukończ poziomy
Przeglądaj galerię jedną ręką
100 Osiągnięć
Jak kupisz cyberpunk na x boxa one to dostaniesz również kopię na nowego iksa, prawilny ruch fest.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Propsik, fajna akcja.
-
genocidegeneral
to podobnie jak z Warcraftem trójką, tyle że dokładnie na odwrót
na oficjalnym turnieju w wersji Reforged dwa razy gościa rozłączyło z serwerem, więc skończyli na classicu XD
https://www.cdaction.pl/news-59682/warc ... wideo.html
na oficjalnym turnieju w wersji Reforged dwa razy gościa rozłączyło z serwerem, więc skończyli na classicu XD
https://www.cdaction.pl/news-59682/warc ... wideo.html
- zemsta1kadluba
Team grafików Paradoxu: Chcemy jak najlepiej oddać portrety bohaterów w nowym HoI
Również team grafików Paradoxu:

Również team grafików Paradoxu:

mołpy są kozackie