Quebonafide - ROMANTIC PSYCHO (2020)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
mario995

Re: Quebonafide - ROMANTIC PSYCHO (2020) [Zapowiedź]

Post autor: mario995 »

Oglądałem kawałek czekając na skoki. Ta poza Kuby na.kanapie. :bowdown:
Prokop props
hardy

Post autor: hardy »

Lot jest wysoki [2]
Widać że działa to na jego target czyli dziewczyny w wieku szkolnym, które przejmują się jego stanem i w pełni łyknęły tę kreację jako prawdę o ich idolu.
Wczoraj sie pochwalil ze zanotował milion wejść na jego insta. Followsy też sie zwiększyły znacząco. Ciekawe jak tam sprzedaż preorderu, 30 tysiecy pewnie już pykło.
Awatar użytkownika
KillerCroc

Post autor: KillerCroc »

Whiskiz pisze: 15 lut 2020, 11:37 Cringe jak chuj :confused: gdyby to zrobil ktos inny byloby tu 20 stron tematu jaka to najgorsza kampania ever i ogolnie to koncz kariere ziomeczku, no ale quebo to spk performensik 10/10
Uwielbiam takie gadki, Quebo jest na forum wyjaśniany non-stop i nie ma statusu żadnego bożka i krytyka leci z góry na dół ale nie, on ma przyzwolenie na takie coś :lol:
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
epej

Post autor: epej »

Prokop podobno przedstawił go (nie mam możliwości sprawdzenia filmiku) jako Jakuba Grabowskiego, nie zaś Kubę, pomimo, że Que ma na imię Kuba (co udowadniał w 2015r. wstawiając na fp zdjęcie swojego dowodu), myślicie, że to celowy zabieg? Wątpię, żeby prowadzący programu przekręcił imię swojego gościa
Awatar użytkownika
FMH

Post autor: FMH »

przepiękny perfomance, cały materiał oglądałem z szerokim uśmiechem, a na pozdrawianiu 20 ziomków i dyskoteki z Ciechanowa czy synchronizacji ruchów już w ogóle wyjebałem z beki :bowdown: ciekaw jestem, czy wizyta w telewizji to ostatnia niespodzianka związana z promocją tej płyty. po dzisiejszym wykonie mam szczerą nadzieję, że nie.
kocham pozdrawiam

#COYG
Awatar użytkownika
mlody jelcz
zielony skurwiel

Post autor: mlody jelcz »

epej pisze: 15 lut 2020, 12:14 Prokop podobno przedstawił go (nie mam możliwości sprawdzenia filmiku) jako Jakuba Grabowskiego, nie zaś Kubę, pomimo, że Que ma na imię Kuba (co udowadniał w 2015r. wstawiając na fp zdjęcie swojego dowodu), myślicie, że to celowy zabieg? Wątpię, żeby prowadzący programu przekręcił imię swojego gościa
tak samo przedstawił go Taco na koncercie, "zróbcie hałas dla Jakuba Grabowskiego" a nie dla Que czy coś
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

Zapodał na Insta, że wybiera się na kolejny program, tym razem będzie to "Jeden z dziesięciu"
Kocham, pozdrawiam
Awatar użytkownika
samir

Post autor: samir »

rozpierdolil i zbaitowal pieknie :lol: forumowicze nie byli gotowi na jebanego placzka
Ostatnio zmieniony 15 lut 2020, 12:20 przez samir, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
afterlight

Post autor: afterlight »

ci co gadaja ze rovi szopke z depresji i fobii spolecznej to jebnijcie sie w leb, gosc po prostu pokazuje tu niesmialosc a to nie jest zadna jebana choroba tylko cos co charakteryzuje wielu a zwlaszcza typowych nerd zamulaczy ktorym kiedys quebo okazalo sie juz kiedys ze byl (oczywiście wnioskujac tylko po zdjęciu z usos) i kurwa pokazuje ze stal sie taka gwiazda zycie typu rokenrola w szybkim tempie ale kurwa to jest w sumie ciagle ta sama osoba i jakies cechy podejscia do swiata niesmialosc itp ktore mu sie szybko poprzestawialy w glowce to nie jest zadna choroba wiec o huj wam chodzi, byle sie przyjebac, performens oceniam na 10
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
Hazardzista

Post autor: Hazardzista »

oKulTywowany pisze: 15 lut 2020, 12:01 Możemy to nawet zsynchronizować :rotfl: :rotfl: :rotfl: :lol:
Hahahaha! Myślałem ze jebnę jak to wleciało!
Awatar użytkownika
harni

Post autor: harni »

Następny cel: 1 z 10
jebać was narkomany
Awatar użytkownika
vampmoney

Post autor: vampmoney »

Mystair pisze: 15 lut 2020, 11:45 ja nie wiem co wy wszyscy z tą depresją, dla mnie on gra raczej nieśmiałego siebie sprzed kilku lat a nie gwiazdeczkę pogłębioną w depresji, props za performens i dla Prokopa hah
^to

s/o Marcin Prokop i Quebo za poziom aktorstwa, ja bym nie dał rady tam być poważny
FMH pisze: 15 lut 2020, 12:16 na pozdrawianiu 20 ziomków i dyskoteki z Ciechanowa czy synchronizacji ruchów już w ogóle wyjebałem z beki :bowdown:
DeDoK

Post autor: DeDoK »

props, przeciez to zadna depersja tylko niesmialy studenciak
Awatar użytkownika
Zephyr

Post autor: Zephyr »

Może tym razem uda mu się wcześniej wstać
Obrazek
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

No dla mnie trochę mocno krindz
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Awatar użytkownika
afterlight

Post autor: afterlight »

mlody jelcz pisze: 15 lut 2020, 12:17
epej pisze: 15 lut 2020, 12:14 Prokop podobno przedstawił go (nie mam możliwości sprawdzenia filmiku) jako Jakuba Grabowskiego, nie zaś Kubę, pomimo, że Que ma na imię Kuba (co udowadniał w 2015r. wstawiając na fp zdjęcie swojego dowodu), myślicie, że to celowy zabieg? Wątpię, żeby prowadzący programu przekręcił imię swojego gościa
tak samo przedstawił go Taco na koncercie, "zróbcie hałas dla Jakuba Grabowskiego" a nie dla Que czy coś
tez wlasnie zwrocilem na to uwage i totalnie nie czaje akurat bo pamietam ten post stary gdzie que wrzucal jakis dokument ze ma oficjalne imie Kuba i nie czaje tego za huj. moze chodzi o to ze cala ta akcja jest zrobiona aby zrobic z que tak powaznego jak sie tylko da a Jakub brzmi bardziej wyniosle i licza ze jakies lby co pamietaja stare posty to nieistotny 0.01% odbiorcow
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
Flavis

Post autor: Flavis »

Astrologowie ogłaszają tydzień Quebonafide. Oglądalność telewizji zwiększa się.
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

He he czacicie, bo gościu się wygłupia w TV XD zaprosili go do programu a on sobie zrobił z nich jaja, ależ performens 2020
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

Jak można komuś dać w ogóle zdrobniała wersje imienia na imię? Miałem znajoma co miała Magda a nie Magdalena i zawsze wielkie oburzenie jak do niej ktoś Magdalena powiedział
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

pytanie czy będzie to ciągnął i ciągnął np do koncertu w kwietniu o którym była mowa i tam wyjebie z jakimś bangerem i zielonymi włosami czy wcześniej. Z drugiej strony ciągniecie tego tyle czasu będzie już męczące.
ODPOWIEDZ