Rozkminiłeś rapgrę, pomyśl czy nie zostać nowym Jedynakiem albo innym geniuszem marketingu.
Quebonafide
Re: Quebonafide
Rozkminiłeś rapgrę, pomyśl czy nie zostać nowym Jedynakiem albo innym geniuszem marketingu.
Que ( symbol masonerii ) prawdopodobnie a raczej na pewno, podpisał cyrograf z diabłem, stąd ta charyzma i kariera która nabrała błyskawicznego tempa. Niestety cyrograf jak to cyrograf, każdy musi za to zapłacić ( coś jak kredyt ze stopą procentową na mieszkanie ) swoją cenę, jeden szybciej drugi tuż przed samą śmiercią. Kuba aka Que ( pamiętajmy o tym, ze to jest symbol masonów, za czym idą okultyzmy oraz inne cuda na kiju, chuj to kogo interesuje na jakim kiju ), wykorzystał swoje pięć minut. Szatan, inaczej diabeł ( nie wiadomo jeszcze z kim podpisał cyrograf, być może belzebub skoro został wyruchany przez tranzystora ), ale jedno jest pewne w piekle będzie się smażył i powinien iść do kościoła jak najszybciej to odwracać ( jeżeli się da, kto jest bardziej zapoznany z tematem to KMWTW ), a nikt go bardziej z takim tematem nie zrozumie, jak w kościele chrześcijańskim ksiądz za amboną, być może będzie mial jeszcze czas na odkucie grzechów, jeżeli go ksiądz hehe rozgrzeszy. Ale do meritum, odnośnie cyrografu i potępienia szatana, czytałem kiedyś w książce że można wychujać szatana i podpisać się nie swoją krwią, tylko za pewne o tym nie wiedział i jest w czarnej piździe. Spójrzmy prawdzie w oczy, Que aka Qba, nawoływał w swoich tekstach do bardzo złych rzeczy, potrójne dna się zdarzały, gdy odkrywałem jedno po drugim, zaprzestałem od razu słuchania belmondo, ponieważ miał w nich ukryty bardzo zły przekaz, który wręcz nawoływał do nieakceptowalnych ruchów dla szanujących się chrześcijanin. Boję się, że opętał swoich słuchaczy tą szatańską muzyką i nie wiem czy nie jest już za późno, żeby tych ludzi skierować z powrotem na odpowiednią drogę. Módlmy się, za każdego psychofana Qubonafife ( głos mi drży jak wypowiadam tego oponenta nazewnictwo wykreowane przez belzebuba ), o to żeby przestali pierdolić już w tym temacie. Pozdrawiam 
- oKulTywowany
- gods bidness
Ten typ to był zawsze przerost formy nad treścią. Nawet jak jeszcze robił taką bardziej hip-hopową muzykę, nie dało się uniknąć wrażenia, że to takie egzaltowane dziwadło. Więc niespecjalnie dziwi, że o jego powrocie piszą pudelki, a główny target to 13-letnie dziewczynki.
Ej on usunał ten kawałek Quebonafide - Romantic Psycho ?? Bo jest tylko JESIEŃ na YT, a powstały dwa prawda?
ten pierwszy tylko na spotify
-
radioaktywnyodpad
Wizerunek zajebisty, nerd z depresją, mina na każdym zdjęciu taka sama. Oby do wiosny przeszło Kubuś. A jesień fajny numer jak dla mnie, mega kolyszacy bit, idealny na tą pogodę
Słucham tylko polskiego rapu, jebią mnie wasze bożki ze Stanów.
pozapieprzałby tydzień w przerzucaniu węgla, albo na budowie to by przepraszał Pana Boga na kolanach za swoje płaczkowe emancypowanie tych wydumanych problemików peirwszego świata, przy jednoczesnym byciu obrzydliwie bogatym, hatfu
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
A gdzie te dziary jego?
Pierwszy wielki hit Quebonafide! Jak powstała "Euforia"? (Didaskalia #11)
Spoiler
Quebonafide na końcu klipu u Żabsona z dzisiaj:
Spoiler
Fajna ta promocja w sumie, wysmiewanie tego wizerunku gwiazd, wrzucania chujowych pytan do kazdego posta przez influencerow dla komentarzy. Jak to pociagna jeszcze dalej w ciekawy sposob to dam propsika
Ofc to moze byc tez na serio w jakims stopniu, ale nie wierze ze by mu tak odjebało, na bank cisnie pizde wrzucajac te posty
Ofc to moze byc tez na serio w jakims stopniu, ale nie wierze ze by mu tak odjebało, na bank cisnie pizde wrzucajac te posty
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- nihil Novi
Na bank prowo i fajna akcja jednocześnie. Quebo nie jest debilem żeby wrzucać takie story jak dzisiaj i traktować to powaznie 
Sensei życia
- Moltisanti
Nie wierzę że wy serio dopuszczacie możiwość że to na serio
Anyway koleś trochę wyśmiewa sam siebie
- nihil Novi
Ja w sumie nie dopuszczam, no ale jakoś mam w głowie jak kiedyś fani tłumaczyli wszystkie chujowe akcje swoich ulubionych raperów prowem i po prostu nie umiem to tak napisać od razu, że to prowo bo czuje sie jak oni 
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Podbijam, do tego pewnie kontrowersyjna opinia, jego rap jest po prostu nudny i przewidywalny. Tego 2 kawałka to nawet nie dosluchałem do końca, gówno najgorsze, ta akcja też na pierwszy rzut oka wydaję mi się czymś co może zajarać tylko jakieś dzieciaki z podstawówki, gimbusów, karyny, czy innych upośledzonych zajawkowiczów pl rapu.gods bidness pisze: ↑12 lut 2020, 7:29 Ten typ to był zawsze przerost formy nad treścią. Nawet jak jeszcze robił taką bardziej hip-hopową muzykę, nie dało się uniknąć wrażenia, że to takie egzaltowane dziwadło. Więc niespecjalnie dziwi, że o jego powrocie piszą pudelki, a główny target to 13-letnie dziewczynki.
Ostatnio zmieniony 14 lut 2020, 19:25 przez Mko21, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie pal jointów, nie pal wiader, pal aluminium i majkę czasem walnij w kabel