KPSN - Nowy Boombap (2022)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Opieronie

Re: KPSN - Nowy Boombap (2020) [Zapowiedź]

Post autor: Opieronie »

Zamiast cieszyć się, że ktoś w ogóle chce 'namiętnie dyskutować' o Twojej płycie - spruj się nie wiadomo o co. :lol:
Ostatnio zmieniony 12 lut 2020, 14:51 przez Opieronie, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

no to może ja pochwale, wszystko fajnie, a jakby było mniej spinania się to by było jeszcze lepiej
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

czemu te marne truskule mają zawsze takie spięte dupy :lol:
a def jam to chyba chce być nowym stepem z tym przygarnianiem każdego marniaka jak leci
mołpy są kozackie
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Kolega znajomego podesłał mi link do tematu z prośbą żebym zajrzał i bardzo nie podoba mi się deprecjonowanie opinii internetu gdy jest negatywna i rozczarowana (Bober, Sławy), wcześniej robiąc z dosłownie tych samych ludzi znaczną część swojego fanbejsu. Jestem przekonany, że gdyby raperzy lądowali w topce jakiejkolwiek kategorii plebiscytu, to nagle "podróbka slizgu" zamieniłaby się w "hehe nie wiem czy wiecie ale zostałem wybrany w plebiscycie czytelników magazynu slizg". Sztuką w byciu nazwijmy to dumnie artystą jest wytrwałość w gorszych momentach, przyjmowanie nauki z ewidentnie słabszych chwil kariery i przekuwanie to w odbijanie się z lepszymi projektami.

Na tym forum (w sensie już łącząc stare i aktualne jako jedno) dostawał po piździe już chyba każdy - włącznie z "największymi" ksywami typu Laik, Bałagane, Sławy, ale jednak nie przeszkadza to znacznej części ludzi w dostrzeganiu plusów i nikt nie wypierdoli dwóch pierwszych z all-timerskich zestawień z powodu trwających dołków, tak samo jak nikt nie będzie ukrywał minusów, bo kilka lat temu coś tam wypuścili dawno i nie prawda. To jest właśnie w forumku piękne, że w 2020 praktycznie żaden wykonawca nie ma czegoś takiego jak pewna, ugruntowana pozycja i nawet ten słynny, kochany Sentino będzie zjechany na pizdę za nadchodzące latynoskie wygrzewy, ale nie ma to powodować obrażenia się na cały świat, tylko raczej chwilę zastanowienia, że może istnieje też inna perspektywa niż komentarze własnych fanów na youtube i bezkrytyczne propsowanie "bo włożyłem dużo pracy" i chuj.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
mlodyperkez

Post autor: mlodyperkez »

a chlop sie dziwi ze go nie sluchaja, nie dosc ze monotematyczny w chuj, ciagle wszystko zle, chujowe i niefajne, to jeszcze przyjdzie na forum sie spruc xD mistrz
Awatar użytkownika
Tracz
Zbanowany

Post autor: Tracz »

Nudziarz do potęgi dętej, pretensjonalny typ którego każdy kawałek brzmi tak samo.
#BOR4LIFE
encrenoire

Post autor: encrenoire »

....
Ostatnio zmieniony 15 maja 2020, 18:15 przez encrenoire, łącznie zmieniany 1 raz.
albertsmtr

Post autor: albertsmtr »

Ten chłop od kilku lat dodaje ostatnie paczki bitów na sprzedaż, albo ostatni bit na sprzedaż, że już więcej nie bedzie można kupić, po czym znowu dodaje za kilka dni nastepne bity na sprzedaż. I tak od kilku lat. Juz nie wspomne co on wypisuje na swoim fanpejdzu. Nasrane ma w bani i to zdrowo. Podlizuje sie do kazdego, propsuje kazdego, z kazdym wielki kumpel i oczywiscie zeby to zaznaczyc nie powie z ksywy kogos tylko po imieniu np z Lukaszem robimy to i to. A najlepsze to są te jego żale w sieci i chwalenie się ile to on już nie pije czy tam ile szlugów nie pali. Kazdy kawalek taki sam, o tym samym, bity na jedno kopyto, praktycznie takie same (tym tyn tym tyn tym tyn). Szkoda gadac. Albo ci ludzie dogrywaja mu te zwrotki zeby dal im w koncu spokoj bo na bank meczy ucho dniami i nocami, albo sa tak samo spierdoleni jak on. Obstawiam to i to
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

albertsmtr pisze: 13 lut 2020, 0:00 bity na jedno kopyto, praktycznie takie same (tym tyn tym tyn tym tyn)
piękny pierwszy post na forum :lol:
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Nie no pizda mocna z tego, że no mi w google wyskoczyło akurat dzisiaj :lol:

Ale bity dla mnie są zajebiste
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
encrenoire

Post autor: encrenoire »

....
Ostatnio zmieniony 29 maja 2020, 0:18 przez encrenoire, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Spenser

Post autor: Spenser »

Ten post Alberta to imo dość uniwersalny jest i można pod paru artystów podpiąć i do niejednego człowieka, pacz wersy Rogala z Siema. Ile razy kupowałem ostatnia paczkę fajek w życiu za czasów palenia? bardzo dużo razy. Generalnie kurwa to myślę że każdy tak robi po części, tylko nie ma platformy gdzie to da się wywlec aż tak łatwo i wypunktować, znaczy no na forumku się da, ale to i tak nie jest jak z FB. Nie no to nie jest aż tak źle jak Albert to ubiera, ale no jako post komiczny jest to bardzo dobre.
Awatar użytkownika
mario995

Post autor: mario995 »

Również podbijam Alberta. Niestety, jak się nie ma głowy do krytyki to może lepiej dać sobie spokój z rapem, bo jak raz zrobisz z siebie buraka to potem trudno to "wyzerować"
Bart

Post autor: Bart »

Produkcyjnie piękne te wałki...siadłoby jakby kto wbił z dobrym głosem i charyzmą.
Awatar użytkownika
KillerCroc

Post autor: KillerCroc »

Na przykład Bonson :dunno:
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

Prez pisze: 12 lut 2020, 14:23 polecam teraz śledzenie grupki, pewnie wkrótce pojawi się post/komentarz o tym jak to slizgawka chuja sie zna i propsuje tylko na koncertach i backstage'ach, a na forum anonimowo jazda
Grupa została zarchiwizowana
Administrator zarchiwizował tę grupę 13 lutego 2020. :roll:
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
Whiskiz

Post autor: Whiskiz »

Co on boi sie ze pozycjonowanko wyswietli nam jego grupe i ze tam zaczniemy o nim gadac? :rotfl: za tydzien pewnie wroci wszystko do normy i bedzie zapowiadal jak to rozjebie rapgre
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

stąd?
KPSN - "Kiedy milczę" prod. Louis Villain x KPSN
Spoiler
daveyo

Post autor: daveyo »

Z insta:
Premiera na yt. Streamingi za 2 tygodnie.
Nawiazując do ostatniego posta dziś ma premierę kawałek który powstał podczas nocnej sesji w studio @universalmusicpolska / @defjampl
Numer to freetrack. Niczego poki co nie zapowiada. One Love @louis_villain za spontaniczna wizytę, oby więcej takich sesji. Dzięki @jaruke_ za nieoczywisty artwork. Link w bio i na story. ✌️
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

Lepiej dał na FB, dystansik, wiecie hehe:
Kolejny numer o tym samym do odsłuchu na yt.
Kocham, pozdrawiam
ODPOWIEDZ