JoeyJoeJoe pisze: ↑12 lut 2020, 11:44
Nie czaje jak akcja promocyjna "wyglądam jak swoje zdjęcie z legitymacji" równa się udawaniu depresji. Gdzie Wy macie udawanie, ziomeczki?
Tutaj
Suseł napisał na poprzedniej stronie pisze:
Singiel "Romanticpsycho" jest utrzymany w konwencji wizyty u psychiatry (pytanie-odpowiedź, "diagnoza" i przepisanie benzo). Więc to nie jest kreowanie styluwki nieśmiałego studenta informatyka z 2010 roku, tylko wchodzenie w rolę osoby z problemami psychicznymi.
Ja już odpowiadałem użytkownikowi [mention]Suseł[/mention], że dzisiaj niestety tak to wygląda, że idziesz do "specjalisty" z jakimkolwiek kurwa problemem, a on Ci bez wnikliwego pierdolenia przypisuje leki. Tak więc, dialog w singlu Que wcale nie narzuca nam, że mamy do czynienia z gościem, który choruje, bądź..aha, ta udaje, że ma depresję, tylko mówi JAK JEST #max kolonko. Ty się nie martw o dzieciaki, które zaczną sobie wkręcać choroby, tylko pomyśl mordeczko czasem o własnym zdrówku, bo overthinkin' i nadinterpretacje też często prowadzą do niczego dobrego. Zdrówka!
kosciey pisze: ↑03 mar 2020, 13:07
wszyscy jesteście chujowo wypluci przez generator gówna.
lygrys pisze: ↑15 sty 2021, 17:13
Tak czy inaczej nie żałuje, bo wreszcie kupiłem durszlak
Generalnie to to jest takie grubymi nićmi szyte. Raczej niewielu psychiatrów para się jednocześnie psychoterapią i jest to raczej niewskazane. Psychiatra ma za zadanie przeprowadzic wywiad według wytycznych, zestawić go z klasyfikacją ICD-10/DSM-IV i podjąć decyzję o wprowadzeniu leków, skierowaniu na terapię etc. Do słuchania o problemach i emocjach jest psychoterapeuta.
czy nasz admin już zdissował najsłynniejszego ciechanowczanina?
pardon pisze: ↑10 lis 2023, 12:06
nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Mam mieszane uczucia, bo z jednej strony to jest zajebista bekowa akcja i kozak troll, cały internet o tym gada wszyscy się zastanawiają o chuj mu chodzi itp. a z drugiej strony, gryzie się to z muzyką jaką wypuszcza w eter teraz..gdyby tego nie analizować to zgadza się, foty smutne i kawałki smutne..tylko cała ta akcja to jest jawna beka i teraz może te kawałki to też beka? I nie "jebać pieniążki" tylko "kocham pieniążki"..
Nie było go 2 lata w social mediach, ale jak wrócił to na grubo, każde zdjęcie zasługuje na mem, czekam na foto z kibla. Tylko najbardziej pojebane jest to ze chodzi cały czas w tych ubraniach i od rana już nakłada ten makijaż...no chyba że te wszystkie foty porobili jak tworzyli klip, a wczoraj tak się złożyło że był koncert + mógł podziękować za kartę na czasie to znów się przebrał. Nie jestem specem, ale ten makijaż musi być kurewsko dobry, bo serio nie idzie poznać, ciekawe jak to wygląda na żywo.
a gdyby wziąć tezę ze ta pierwsza zwrota jest z perspektywy małolata? przecież z biednego domu nie jest.
przesluchajcie se jesień przez pryzmat tej tezy xD