Garażowe studio Popka (wystawa)
Plecak Belmondo (za szybą)
Ostrze którym wyłapał Oyche Doniz od GSP (artefakt)
Złote screeny
Ściana złotych myśli oraz klasycznych cytatów:
Yeah yeah yeah co jest grane? Z tej strony mówi Sentino, kurwa mać, wiesz jak mi to wisi czy ktoś kurwa nie chce tego słuchać posłuchaj mnie to jest Slice Cakes z Wrzeciona KURWAA trójkąt bermudzki wola mokotów diho raz studio skurwysynu w tej chwili jesteśmy na mokotowie i bedziemy miazdzyc kokosy w tym roku, NO HOMO, wiesz co jest grane skurwysynu mowi Sentino z tej strony promoterzy ludzie od teledyskow po feturingi dzwoncie facebook myspace twitter KURWA obslugujcie komputeren slice cakes sentino DIHO RAZ DIHO RAZ DIHO RAZ DIHO RAZ DIHO RAZ KURWA MAĆ! wiec tak, doda, dzwon po te kurwa teksty czaisz, wszyscy, universen sony music polska dzwoncie po teksty INTERNATIONAL BEJBI, nie ma lipy, nie ma wiochy, raket fjul skurwysynu
benito... sluchaj kurwa dzieciaku jak ty bys ode mnie tak na pizde wylapal bym cie rozjebal bez najmniejszego problemu. sluchaj, jezeli ktos przyjezdza do nas ze sprzetem to rozpierdalamy go sprzetem rowniez i teraz posluchaj mnie, jezeli latanie kurwa ze sprzetem jest bez honoru to kurwo obrazasz tupaca amaru shakura bo tupac amaru shakur strzelal i my tez bedziemy do was strzelac kurwy jak sie bedziecie pruli
Łukasz Jamróz „Oyche Doniz” to konfident, rozjebał się na swojego szwagra w sprawie kredytowej, w której był słupem. Za to został usunięty ze składu. Teraz płacze, że koncertów nie będzie i nie będzie za co ćpać. Jebać te kurwę!
Oddaj sos podatnikom za to, że studiowałeś państwowo 10 lat na politechnice i jej nie skończyłeś kapitalisto. Odpierdol się od rodziny, bo ja nie piszę, że siostrzyczce wsypałeś fety do solniczki i ją wyjebało tak, że nie jest zdolna do funkcjonowania.
pucuj kefie wieśniaku zajebany jesteś poszukiwany przez MOBBYN