Quebonafide - ROMANTIC PSYCHO (2020)
Re: Quebonafide - ROMANTIC PSYCHO (2020) [Zapowiedź]
Mam nadzieję, że będą jakieś filmiki w sieci z tego koncertu.

jest video u krzycha na relacji
Ostatnio zmieniony 11 lut 2020, 21:56 przez pszemokox, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.instagram.com/krzy.krzysztof/
w relacjach jest.... nie wiem czemu, ale wolałbym żeby był to normalny powrót bez tej szopki...niby pomysł jest extra, sprzeda się to jeszcze bardziej niż gdyby wrócił własnie ten normalny Quebo, bo wszyscy o tym dyskutują. Ale jakoś dziwnie..Bo jednak, nie wiedomo teraz jak traktować te kawałki, tu sobie robi BEKE a tu niby nagrywa jakieś smuty.
w relacjach jest.... nie wiem czemu, ale wolałbym żeby był to normalny powrót bez tej szopki...niby pomysł jest extra, sprzeda się to jeszcze bardziej niż gdyby wrócił własnie ten normalny Quebo, bo wszyscy o tym dyskutują. Ale jakoś dziwnie..Bo jednak, nie wiedomo teraz jak traktować te kawałki, tu sobie robi BEKE a tu niby nagrywa jakieś smuty.
A rzeczywiście, nie zauważyłem, dzięki.
bowdowny dla niego za to wszystko
tylko wkurwia mnie ta nalepka na okularach
bowdowny dla niego za to wszystko
tylko wkurwia mnie ta nalepka na okularach
Ostatnio zmieniony 11 lut 2020, 21:54 przez daveyo, łącznie zmieniany 1 raz.
a ktoś ma pomysł czemu z opisu wyrzucił info kto robił mix master (piotr witkowski z exit prod), dali ksywę osobie która robiła montaż (tu zapomniałem kto tam był). A w scenariuszu wpisany jest Kuba i to nazwisko to coś wymyślonego, pewnie coś znaczy XD

I jeszcze ta morda zbitego psa na każdym foto xD
- nihil Novi
Rozjebał mnie tą akcja
autentycznie wciągnąłem się w te szopkę
Sensei życia
ta relacja na insta to jakby taki random na backstage ze wszystkimi zdjęcie se robi xD
U Zawiałow też jest parę sekund. Dość spokojnie porusza się po tej scenie, hehe.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Chciałbym zobaczyć Madagaskar w obecnej stylówie 
- mlodyperkez
ale co wy kurwa propsujecie? udawanie depresji? granie smutnego zagubionego pana rapera pod klikniecia i wyswietlenia? myslalem ze po solarze temat zostal wyjasniony a tu jakies bowdowny co chwile jakby chuj wie jaka to byla promocja i plan marketingowy. czyli jak zaraz wyskoczy ze swoja wydziarana morda zielonymi wlosami i glupimi minami robiac z tej udawanej depresji jedna wielka beke to bedziecie sie tutaj palowac pod genialna promocje plyty? beka.
no chyba ze zamazanie dziar wam tak rozpierdala glowy to zazdroszcze latwosci w jaraniu sie kazdym gownem.
no chyba ze zamazanie dziar wam tak rozpierdala glowy to zazdroszcze latwosci w jaraniu sie kazdym gownem.
- zemsta1kadluba
jeżeli faktycznie depresja jest tutaj JEDYNIE narzędziem w celu nabicia sprzedaży to dołączam się do tego co mówił użytkownik [mention]Suseł[/mention] i kłebo ląduje u mnie w top3 śmieci polskiego rapu a konkurencja tam jest nie byle jaka
mołpy są kozackie
- Dolarydolary
Ja pierdole jaki movement queby w tamagochi hahah kurwa zagubiony informatyk na przerwie
nie no, macie racje oczywiście, coś mi się w głowie pojebałoToMojaStaraKsywka pisze: ↑10 lut 2020, 7:53Piters wyjaśnił o co chodziło. Queba potrafi nawijać dopóki nie płacze, szkoda że o wszystkim i o niczym jak u SoulpeteRhubarb pisze:no czyli od Ezoteryki nie zapętliłeś w sumie po prostu jednej, kolejnej płyty QuebonafideToMojaStaraKsywka pisze: ↑09 lut 2020, 22:57 Nie zapetlilem żadnej płyty od Ezoteryki także nie spodziewam się tu nic ciekawego
Taco widzę też powrót do starej stylówy.
Okładka jest piękna, akurat świetnie oddaje aktualne trendy w modzie.
Nie no, zabawne to jest, przerysowane i karykaturalne do tego stopnia, że trzeba być ciężkim idiotą, żeby się nabierać, że to tak na serio. Ja propsuję konwencję i konsekwencję, bo jak się było takim Quebą, którego rozpierała energia, to myślę, że teraz musi się pilnować, żeby nie wystrzelić podczas koncertu, albo nie wybuchnąć śmiechem robiąc sobie te zdjęcia. Ciekawy jestem tylko, jak długo ma zamiar to ciągnąć i co ma w zanadrzu dalej, jak już ludzie przywykną do nowego wizerunku.

Czemu się tak uparliście, że to akurat depresja? Przecież teraz to wrzucanie fot, czy mina na nich nie są żadnym syndromem depresji
Ja to odczytuje jako fajną (bo przyciągająca uwagę) akcje promocyjną. To, że single są „smutne” też nie jest jakimś wyznacznikiem.
Wiele osób strasznie nadinterpretuje to wszystko związane z promocją płyty Quebo widać że dupsko piecze jak osobie z mainstreamu się wiedzie. Jaka depresja ludzie, równie dobrze typo może po prostu robić akcję że jest starym nieśmiałym Quebo który robi sobie foty ze znanymi gwiazdami a nie żadna depresja skąd w ogóle pewność że chodzi o depresję a nie po prostu przytłoczenie sukcesem i popularnością oraz jakimiś demonami z dzieciństwa który posiada co drugi z nas i one wracają? Kurwa wstyd mi jest czytać to jest elita dyskusyjna polskiego rapu no dramat intelektualny dramat.
#BOR4LIFE
Wcale w singlach nie nawija o depresji
są tylko smutne
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD