KPSN - N.B.A.N.B.A. (New BoomBap Anthem) to pierwszy singiel zapowiadający nowy album KPSN'a pt. "NOWY BOOM-BAP", który ukaże się jesienią jeszcze tego roku. N.B.A to lekka rozgrzewka przed tym jakie karty będziemy Wam odsłaniać po wakacjach. Bądźcie czujni! Rap: KPSN Muzyka: NSPK Mix: NSPK Mastering: Piotr Chojnowski
KPSN - Nowy Boombap (2022)
KPSN - Nowy Boombap (2022)
Re: KPSN - Nowy Boom-Bap (2019) [Zapowiedź]
Propsowałem mocno typa od początku, ale zaczynam mieć wrażenie ze każdy jego nowy numer jest o tym samym tylko na innym bicie.
Re: KPSN - Nowy Boom-Bap (2019) [Zapowiedź]
wleciał klip do numeru
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
KPSN - TBA (2020)
Już nie nadążam zakładać tematów
KSPN w Def Jam, luzak All In na Spotify, jako zapowiedź współpracy przed albumem.
KSPN w Def Jam, luzak All In na Spotify, jako zapowiedź współpracy przed albumem.
Ostatnio zmieniony 11 lut 2020, 23:18 przez loco, łącznie zmieniany 1 raz.
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
- przedszkolanek
Re: KPSN - TBA (2020)
def jam to już chyba bierze wszystkich wolnych na rynku
to co z tym końcem kariery - będzie czy nie?
to co z tym końcem kariery - będzie czy nie?
On jest jeszcze nudniejszy niż Quebonafide, kibicowałem mu, ale ile można kurwa nagrywać o tym samym
Ale bity dobre.
Ale bity dobre.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Ten Def Jam to lubi rzucać pieniądze w błoto, skoro zdecydował się wydawać KSPNa.
Mam jedną płytę gościa na półce i wystarczy, bo w zasadzie każda jest taka sama.
Mam jedną płytę gościa na półce i wystarczy, bo w zasadzie każda jest taka sama.
Ostatnio zmieniony 10 lut 2020, 17:04 przez Krynew, łącznie zmieniany 1 raz.
Kocham, pozdrawiam
Na poczatku sie jaralem i kibicowalem mocno, ale no kurwa caly czas to samo tylko bit sie zmienia, ile mozna
Wiem ze to czytasz i zaraz bedzie placz na grupce ze ta slizgawka taka zla
Wiem ze to czytasz i zaraz bedzie placz na grupce ze ta slizgawka taka zla
-
frontkick
DefJam co zrobił akcję humanitarną, który to już raz będzie płyta o tym że Piotrek stawia wszystko na jedną kartę i teraz to już musi się udać
Ale no fajny ten numer, znacznie lepsze niż cokolwiek co wyszło na dwóch ostatnich płytach, szkoda że KPSN nadal zdaje się nie rozumieć dlaczego nie robi liczb
Ale no fajny ten numer, znacznie lepsze niż cokolwiek co wyszło na dwóch ostatnich płytach, szkoda że KPSN nadal zdaje się nie rozumieć dlaczego nie robi liczb
spoko kawałek, ale brzmi to jakby było singlem z jego ostatniego legalnego wydawnictwa...
-
encrenoire
Re: KPSN - Nowy Boombap (2020) [Zapowiedź]
Ostatnio zmieniony 19 mar 2021, 17:19 przez encrenoire, łącznie zmieniany 1 raz.
Z tym że czyta ślizgawkę to prawda, albo ma swoich tutaj albo sam czyta.
W kółko to samo - to samo flow, przesłuchałeś jedną EP? Nie musisz słuchać dalej. To samo co na LP.
Blehh chciałoby się powiedzieć ale życzę chłopakowi dobrze może jakiś progres zrobi.
KPSN - wiem że to czytasz!
W kółko to samo - to samo flow, przesłuchałeś jedną EP? Nie musisz słuchać dalej. To samo co na LP.
Blehh chciałoby się powiedzieć ale życzę chłopakowi dobrze może jakiś progres zrobi.
KPSN - wiem że to czytasz!
Tylko PiS
niech nawija jak czuje, bity robi absolutnie kosmiczne wiec dobrze sie tego slucha
to że monotematycznie to prawda opór ale co ma innego robić, przecież widać że sporo ma na bani to i sporo czasu mu zajmuje wywalenie tego z siebie
to że monotematycznie to prawda opór ale co ma innego robić, przecież widać że sporo ma na bani to i sporo czasu mu zajmuje wywalenie tego z siebie
zapraszam do sprawdzenia
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
-
encrenoire
Ostatnio zmieniony 19 mar 2021, 17:19 przez encrenoire, łącznie zmieniany 1 raz.
Jest obrazek
Spoiler
/spoiler]
-
encrenoire
....
Ostatnio zmieniony 15 maja 2020, 18:15 przez encrenoire, łącznie zmieniany 1 raz.
Każdy czyta ślizgawkę, swoje tematy znaczy się i to jest prawda, może sokół, taco czy quebo maja w chuju ale każdy z takich o półkę fejmowa niżej to czytają.
KPSN to bity spoko rapu nie znam
KPSN to bity spoko rapu nie znam
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Sokół to bym się nie zdziwił jakby czytał 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
-
encrenoire