LSO TDW
Re: LSO TDW
mega, ze sa w koncu na spotify, jakiegos fizyka mogliby tez zapodac
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
faktycznie, dzieki za info
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
w ogole te kawałki się trochę róznią od tych jutubowych, cmaz stereo piękne jest
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

Siema. Nie pamiętam tytułu kawałka a z YouTube chyba usunięty, może ktoś pomoże. W tle bitu było krakanie wron wersy mniej więcej " lasu król, wiatr z pól w bicie oldskul... Zachód purpur na mym podwórku posłuchaj siurku pochodzę nurtu" na końcu zmiana bitu i leci " chciałbym jak ty nauczyć się tutaj normalnie żyć... Wierzę że jeszcze może tak być..." Na początku klipu urywki z jakiegoś filmu a na końcu ujęcia z drona na Ostrode. Jakby ktoś skojarzył tytuł to podajcie.
Edit. Dobra mam. Jest na yt. Fantastik
Edit. Dobra mam. Jest na yt. Fantastik
otworzył mi serceee
- gonny_trebor
- Moderator
wchodzę pięknie w męski tyłek
Twórca wątku ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #110 - Sampel na forum ślizgawka. Chcesz dymy? Zapraszam.
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
nie róbcie mi tego 
Czemu się wszyscy tak na tego Rafalalę uparli? Nie ma ładniejszych transów w Polsce?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Był u Rafalali wystosować groźby karalne za marnowanie karier dobrym chłopakom i prucie się na policji, nie dopuszczam do siebie innej możliwości.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Tyle osób już dało się podpuścić Rafalali, że zaczynam myśleć, iż sprzedaje ona jakiś najlepszy koks w Warszawie czy gdzie tam siedzi 
aka anthony hotbeats / skwer represent
- afterlight
to trzeba zmienic avatar czy jak, gdzie jakis archiwista
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
Nie widziałem, ale jeżeli dobrze się domyślam ocb to afera roku już w lutym xDDD
No i mirror plox jbc.
No i mirror plox jbc.
to na wykopie znalazlem i kurwa co do chuja, otagowane #lso #tdw #rap

Spoiler