Sokół - Nic (2021)
- tatadilera
Re: Sokół - TBA (2020?) [Zapowiedź]
No nie podoba mi się, po premierze płytki byłem strasznie najarany, po featcie u Pezeta byłem już trochę sceptycznie nastawiony i miałem wrażenie że Sokół jest wtórny, a teraz po tym singlu boję się jak to będzie wyglądać dalej 
- KillerCroc
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
no niestety jak odrzut z solo. bicik fajny, to wejście nawet ładne, ale całościowo to nuda i historia, jak na niego, mało barwna. no nic, zobaczymy co dalej.
nie siedzi mi ten numer ale logo + patent z Zorro = 7.02.20 zajebiście przekminiony
Or/ro. Jak słucham takich bitow to mam wrażenie ze odpalam plejke jedynkę
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Nudne okropnie
Bit całkiem niezły, ale też mnie jakoś nie powalił
Bit całkiem niezły, ale też mnie jakoś nie powalił
-
encrenoire
Ostatnio zmieniony 19 mar 2021, 17:19 przez encrenoire, łącznie zmieniany 1 raz.
Bit fajny, czarny hifi miał coś podobnego z flojdem chyba
A sokół nuda
A sokół nuda
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Bit zajebisty, a Sokół nawija zupełnie bez werwy, nudy. Skoro to był tak wielce zapowiadany singiel to boję się o całość.
- Bryx Fenrir
Ten bit mi strasznie przypomina początek z numeru 'Łowca' Tau'a z Kodexu, tak czy siak numer jest całkiem dobry, ale mógłby być lepszy, szkoda, że Sokół nie włożył trochę emocji. Tak czy siak jest on na tyle dobrym raperem, że sobie poradził
- mlodyperkez
bardzo slabiutko panie wojtku, nastepny!
-
encrenoire
Ostatnio zmieniony 19 mar 2021, 17:19 przez encrenoire, łącznie zmieniany 1 raz.
Na ostatniej płycie pierwszy singiel też był relatywnie nudny i bez pierdolnięcia, może teraz będzie podobnie, oby.
#BOR4LIFE
-
encrenoire
- zemsta1kadluba
bit to coś pięknego, tak samo jak mix i mastering, ale pan raper najgorzej.
Szacun dla Magiery że zrobił tyle albumów w zeszłym roku a dalej potrafi stworzyć coś świeżego
Szacun dla Magiery że zrobił tyle albumów w zeszłym roku a dalej potrafi stworzyć coś świeżego
mołpy są kozackie
- KillerCroc
No, beat jest świetny. Ja bym chciał zobaczyć producencką płytę Magiery w najbliższym czasie, przecież on z tych dinozaurów wyciąga najlepsze rzeczy jakie oni wydali od dawien dawna, na każdej płycie (nawet tej epce z Ostrym) jest przynajmniej jeden numer który chętnie wrzucam na playlistę, topka producentów na obecną chwilę
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Magiera jest kozakiem, o klase wyżej niż te graczyki czy inne wynalazki na jedno kopyto
Wstydziłbyś się w ogóle pisać to w jednym zdaniu i starać się jakkolwiek porównać.
Kawałek po pierwszym odsłuchu skutecznie odpycha. Refren tragiczny niestety. Poczekamy co będzie dalej. Ogólnie niestety nuda straszna.
Wojtek Sokół aka generator jednej i tej samej zwrotki od lat aka syntezator mowy ivona, nie da sie tego słuchać