Rapowy offtopic
Re: Rapowy offtopic
moja teoria jest taka, ze wtedy dzieciaki sa blisko powrotu ze szkoly a jak sledza z tysiace kanalow to moze im to gdzies przepasc, to troche analogicznie jak z wrzucaniem postow na jakies social media o 4-5 godzinie rano gdzie raczej malo osob jest aktywnych i to gdzies przepada a wrzucenie o 16-17 moze 19-21 gdzie prawdopodobnie jest peak i jest najwiecej osob
Oczywiście, że tak jest. Do tego taki idol dzieciaków Friz wrzuca swoje filmy codziennie o 15:00 i dla dzieciaków to jest rytuał je obejrzeć. Mam wrażenie, że właśnie 15:00 to jest taki punkt po szkole gdzie dzieciaki mają filmy tych swoich idoli i przy okazji gdzieś im ten klip rapowy mignie i odpalą.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Czy jak wychodzi winyl jakiejś płyty to do sprzedaży jest liczony jeden placek jako jedna kolejna płyta sprzedana?
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Nie chce mi się zakładać mu tematu.
Jędker żyje w biedzie?
O jakich osobach on mówi?
// a dobra, o WSZ - w sumie trafny opis tej osobistości
Jędker żyje w biedzie?
źródło: https://rapnews.pl/jedker-zyje-w-biedzie/Ciekawostka. Na tylu słuchaczy nie zagrałem ani jednego koncertu w 2019. Nie było nawet jednego zaproszenia. Nie zarobiłem też ani grosza, centa czy złotówki...jaką siłę przekazu ma pseudo frystyleowiec, pseudo dziennikarz i prawdziwy spierdalacz w pseudo MMA(buahahaha), ktory zabronił na łamach jakiegoś zjebanego podcastu, zapraszać mnie do grania w PL. I tak poszło. Nie mam za co jeść, czy za co się leczyć ty kurwo! Od półtora roku Walcze o każdą kanapkę czy papierosa.. Chuj Ci za tę opinie w dupę. Nie omieszkam dodać w książce kilku słów o twojej czerstwej postaci w polskim hip-hop światku. Dostanie się większej ilości takich zjebów. Zresztą jaki kraj takie autorytety. A ja byłem w jednej pierwszych 5 ekip tego kraju, niech się gówniarze dowiedzą, a co! O ile wogóle, któreś wydawnictwo będzie chciało wydać "Dzienniki Pokładowe Rapera". #żenua #comebackbezcomeback #krzysztofkrawczykpolskiegorapu #dziennikarzynoidzstad
O jakich osobach on mówi?
// a dobra, o WSZ - w sumie trafny opis tej osobistości
KRZYSZTOF KRAWCZYK POLSKIEGO RAPU

Zgadza się, wszystkie osoby tkwią w postaci WSZ - niezbyt rozgarnięty freestylowiec, niezbyt rozgarnięty dziennikarz i ostatnio uczestnik dość koślawej walki z Arabem w oktagonie.
Tutaj wideo gdyby ktoś nie kojarzył od czego się zaczęło:
Hasztag z Krawczykiem oczywiście wybitny
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- sugarhill_notausgang
żenada

Spoiler

Hahaha, że mu to przeszło przez klawiaturę.
Mógłby go ktoś uświadomić że brak koncertów nie bierze się z jakiegokolwiek zakazu.
Ale głowa do góry Jędrula! Jak nie masz co jeść to zawsze pozostaje opcja z pójściem do pracy, nie będziesz musiał z bejami żebrać o złotówkę na bułkę.
Także zakasujemy rękawy, i dalej to już luzik arbuzik.
Mógłby go ktoś uświadomić że brak koncertów nie bierze się z jakiegokolwiek zakazu.
Ale głowa do góry Jędrula! Jak nie masz co jeść to zawsze pozostaje opcja z pójściem do pracy, nie będziesz musiał z bejami żebrać o złotówkę na bułkę.
Także zakasujemy rękawy, i dalej to już luzik arbuzik.
Kupię kasetę Liner - Demo.
Jędker: chce grać koncerty
WSZ:
WSZ:
Spoiler

Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Instinct unleashed when the tension calls.

Potężny WUJEK
co tu się odpierdala się
co tu się odpierdala się
jędker
jeszcze jakiś czas temu fleksował się że jest surferem na innym kontynencie
nk wstawi ryj WSZ w to wideo
nk wstawi ryj WSZ w to wideo
Spoiler
Dziś taka rzecz trafiła na twittera i generalnie beka z tych Sariusów, Biszów i VNMów, ale Kizo 10/10 https://www.redbull.com/pl-pl/videos/po ... epszy-wers
Ciąg dalszy, Jędkera solidnie popierdoliło. Imo to skoro nie ma między nimi jakiejś spiny, to Sokół powinien mu załatwić posadę jakiegoś ciecia w Prosto + pomoc od jakiegoś psychologa, bo aż przykro się na to patrzy.
https://hhnigdystop.com/2020/02/jedker- ... a-fame-mma
https://hhnigdystop.com/2020/02/jedker- ... a-fame-mma
jedker sprawia wrazenie odklejonego a wsz w sumie sensownie odpowiedzial
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Pewnie próbuje zrobić afere na której by coś ugrał ale problem polega na tym, że nikogo już za bardzo nie obchodzi.

Spoiler

kark to nie debil, mówił mi tak laik
Oh jaka szkoda
– MACIE RACJĘ, WYLUZOWUJE I WRACAM DO ROBOTY. PRZEPRASZAM WSZYSTKICH, KTÓRZY POCZULI SIĘ URAŻENI MOIMI POSTAMI. KOŃCZĘ KARIERĘ W RAP Z DNIEM DZISIEJSZYM. DEFINITYWNIE. RAZ A PORZĄDNIE. DZIĘKUJĘ. ŻYCZĘ WSZYSTKIM
DUŻO MIŁOŚCI #theend – napisał na swoim Instagramie Jędker.
Kizo, Sarius, Bedoes - ja pierdole po prostuJose pisze: ↑03 lut 2020, 13:55 Dziś taka rzecz trafiła na twittera i generalnie beka z tych Sariusów, Biszów i VNMów, ale Kizo 10/10 https://www.redbull.com/pl-pl/videos/po ... epszy-wers
Nie wiem który z nich pierdolnął większą głupotę. To jedynie pokazuje jak bardzo mają wyjebane na to co robią, jacy są chujowi i że chodzi tylko o pęgę, "a nie tylko przeżyć i później kurwa iść do piachu"