RTN - Funktion (2019)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Jbcslg

Re: RTN - Funktion (2019)

Post autor: Jbcslg »

Ales ty kurwa skromny panie RTN :) album spoko ale za to Ty wydajesz sie teoche nie spoko
Awatar użytkownika
RTN

Post autor: RTN »

Dobrze jest usłyszeć negatywne opinie, bo mobilizują do rozwoju, ale jeśli stoi za tym argumentacja. Jeśli ktoś mi pisze tylko, że "chujowe", to takie coś nie jest spoko. Być może Ty inaczej byś zareagował na to [mention]Jbcslg[/mention], każdy jest innym człowiekiem i tyle - nie oceniam.

Skoro jestem na tym forum to korzystam z możliwości odpowiedzi. Ciekawy jestem, które utwory to "przebłyski" na płycie, z jakiego względu uważa, że album jest produkcyjnie chujowy. Pierwszy raz czytam taką opinię na temat mojego albumu i chętnie poznam detale.

Jeśli to zacznie rzeczową dyskusję to chętnie wezmę w niej udział i posłucham każdej opinii.

Co do skromności to mimo, że 10 lat produkuję uważam, że jestem lata świetlne za geniuszami takimi jak DJ Quik, Battlecat, Dr Dre, Terrace Martin, Quincy Jones, Fkj, MXXWLL, Pharell Williams i innymi prawdziwymi muzykami, kompozytorami z krwi i kości (oni są faktycznie milion razy lepszymi muzykami). :D Więc bez obaw jeszcze muszę baaaaardzo dużo popracować nad moim stylem i brzmieniem zanim uznam, że jestem dobry.
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

RTN, a drugie 2cztery7 jak oceniasz?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
RTN

Spaleni Innym Słońcem to bardzo dobry album, przytoczyłem go też w moim wywiadzie dla Estrada i Studio. Jeśli chodzi o stricte polski rap w połączeniu z G-Funkowym brzmieniem to bardzo udane połączenie.

Moje ulubione tracki z albumu: Spaleni innym słońcem, Luz naturalny, Kombinuję, Spójrzcie na niego, Dla dobrych typów i młodych dam.
dzikilopez

Post autor: dzikilopez »

RTN pisze: 02 lut 2020, 16:30 Spaleni Innym Słońcem to bardzo dobry album, przytoczyłem go też w moim wywiadzie dla Estrada i Studio. Jeśli chodzi o stricte polski rap w połączeniu z G-Funkowym brzmieniem to bardzo udane połączenie.

Moje ulubione tracki z albumu: Spaleni innym słońcem, Luz naturalny, Kombinuję, Spójrzcie na niego, Dla dobrych typów i młodych dam.

wracając do Twojej wcześniejszej wypowiedzi, to po POZIOMIE TWOICH SUPER KOZACKICH GRANYCH PRZEZ CIEBIE pętli, twierdzę, że marne masz te skillsy, a argument o tym, ze album jest chujowy to NIKT NIE WIE KIM JESTES poza tym forum i Twoimi kolegami i kolegów co się dograli i ten wyzej odnosnie Twojego warsztatu, zamiast pierdolic głupoty i robić marne wożonko, weż się do roboty, a nie spinasz dupę bo ktoś na forum napisał, ze zrobiłeś chujowy album co jest niestety prawdą.

a, wyświetlenia marne też kręcisz, zaawansowanie rozwoju kanału też, także strzałka bo gdyby było jak mówisz sukces jakiś byś osiągnął, a go brak.
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

no tak, bo w Polsce dobre wyświetlenia robią tylko dobre albumy :lol: :lol: :lol:
mołpy są kozackie
Awatar użytkownika
RTN

[mention]dzikilopez[/mention] widzę, że jednak argumentów nie przytoczysz oprócz unoszenia się i pierdolenia kocopołów "ekspercie". Ja tego albumu nie nagrałem dla wyświetleń, ani dlatego żeby być znanym, bo jeśli wiesz (może nie) G-Funk nie jest gatunkiem popularnym. Nagrałem ten album dla siebie i dla ludzi, którzy słuchają West Coastu - taka tam gratka dla koneserów gatunku z całego świata.

"Argument", że tylko koledzy mnie słuchają kompletnie nie trafiony i żałosny.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

dzikilopez pisze: 02 lut 2020, 16:37
RTN pisze: 02 lut 2020, 16:30 Spaleni Innym Słońcem to bardzo dobry album, przytoczyłem go też w moim wywiadzie dla Estrada i Studio. Jeśli chodzi o stricte polski rap w połączeniu z G-Funkowym brzmieniem to bardzo udane połączenie.

wracając do Twojej wcześniejszej wypowiedzi, to po POZIOMIE TWOICH SUPER KOZACKICH GRANYCH PRZEZ CIEBIE pętli, twierdzę, że marne masz te skillsy, a argument o tym, ze album jest chujowy to NIKT NIE WIE KIM JESTES poza tym forum i Twoimi kolegami i kolegów co się dograli i ten wyzej odnosnie Twojego warsztatu, zamiast pierdolic głupoty i robić marne wożonko, weż się do roboty, a nie spinasz dupę bo ktoś na forum napisał, ze zrobiłeś chujowy album co jest niestety prawdą.

a, wyświetlenia marne też kręcisz, zaawansowanie rozwoju kanału też, także strzałka bo gdyby było jak mówisz sukces jakiś byś osiągnął, a go brak.
Weź typie wracaj na grupki FB czy skąd tam wypełzłeś, jak zarzucasz komuś chujowe argumenty a sam dajesz, że gość, który robi coś zupełnie odmiennego od tego co jest na topie ma słabe wyświetlenia.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
RTN

Zapraszam do czytania obszernego wywiadu, który udzieliłem magazynowi Estrada i Studio.
Porozmawialiśmy o Funktion, moich początkach, inspiracjach, produkcji muzycznej i nie tylko.

Link do wywiadu: https://estradaistudio.pl/nowe-bity/now ... naturalnie
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
camzat

Post autor: camzat »

:bowdown:
Waldek98

Post autor: Waldek98 »

Zapraszam do wywiadu z RTNem.
MarkiMark88

Post autor: MarkiMark88 »

Mega zdolny producent,który wymiata w g-funkowym klimacie,trzeba go skumać że snoopem albo dpg :lol:
Albumik mega spoko wiadomo luz i czill wypełniony po brzegi
Polecam twórczość RTN ,jak ktoś lubi brzmienie west & g-funk.
ODPOWIEDZ