Skąd bierzecie muzykę na komputer?
Skąd bierzecie muzykę na komputer?
Witam,
W obecnych czasach platform do streamingu coraz ciężej delektować się muzyką słuchaną z własnego dysku. Ja jednak należę do ludzi "starej daty" i abym coś uważał, że jest moje i zostanie na wieki, muszę to mieć na dysku lub na fizycznej płycie CD. niestety ale mój ukochany od lat pebszop nie działa. Jeśli ktoś mógłby poratować jakimiś linkami do stron, dzięki którym można posłuchać muzyki z własnego dysku to proszę o prywatną wiadomość.
Pozdrawiam
To nie forum warezowe. Tym razem bez warna. Następnym razem wiadomo /M
W obecnych czasach platform do streamingu coraz ciężej delektować się muzyką słuchaną z własnego dysku. Ja jednak należę do ludzi "starej daty" i abym coś uważał, że jest moje i zostanie na wieki, muszę to mieć na dysku lub na fizycznej płycie CD. niestety ale mój ukochany od lat pebszop nie działa. Jeśli ktoś mógłby poratować jakimiś linkami do stron, dzięki którym można posłuchać muzyki z własnego dysku to proszę o prywatną wiadomość.
Pozdrawiam
To nie forum warezowe. Tym razem bez warna. Następnym razem wiadomo /M
Re: Skąd bierzecie muzykę na komputer?
najprościej skonwertować z youtube na mp3
Zdarzyło mi się czasem tak robić z pojedynczymi kawałkami, ale wtedy jakość mp3 strasznie marna była
Po pierwsze to nie forum warezowe.
Po drugie to trzeba być lekko upośledzonym, żeby w 2020 roku nie potrafić znaleźć takich rzeczy (wystarczy wpisać w Google)
Po trzecie, konwersja YT z mp3 chujowo brzmi.
Po drugie to trzeba być lekko upośledzonym, żeby w 2020 roku nie potrafić znaleźć takich rzeczy (wystarczy wpisać w Google)
Po trzecie, konwersja YT z mp3 chujowo brzmi.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
program soulseek
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
ale kolega śmieszkowaty hohoho
ad. 2. Widocznie jestem trochę upośledzony, bo nie mogę znaleźć. Pomożesz?
- przedszkolanek
kupuję sobie płytki i stawiam na półce i jak chce mieć na kompie, to zgrywam.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Na priv Ci wysłałem parę stron, z których ściągam albumasy, a te konwertery z youtube nie są takie zle. Setki piosenek ściągnąłem za pomocą konwertusa i nie narzekam na jakość, https://ytmp3eu.eu/pl/ tu masz konwerter do 320kbs. Nigdy nie używałem tych strimingow jebanych tez, oldsql tylko .mp3 w pliczku wyjebane, mam dobre 30 GB muzyki ściągniętej pozdro