Rod Wave - Ghetto Gospel (2019)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: instinkt, luk0as

Awatar użytkownika
gawi

Rod Wave - Ghetto Gospel (2019)

Post autor: gawi »

OKŁADKA
Obrazek

1. Sky Priority
2. Dark Conversations
3. Close Enough To Hurt
4. Green Light
5. Brace Face
6. Poison
7. Cuban Links (ft. Kevin Gates)
8. Soldier Life
9. Counted Steps
10. Titanic (ft. Kevin Gates)
11. Extra
12. Abandoned
13. Chip On My Shoulder
14. Heart On Ice (Remix) (ft. Lil Durk)
SPOTIFY

Zakładam temat, bo nie ma (pozdro [mention]daveyo[/mention] i [mention]przedszkolanek[/mention]), co nawet mnie zdziwiło, bo to prześwietny materiał. Protegowany Kevina Gatesa (moim zdaniem lepszy). Bardzo melodyjny album, sprawdźcie na początek Heart On Ice (Remix) z Lil Durkiem, cała płyta jest tak dobra. Nie jest zbyt długa więc bardzo ładnie wchodzi na raz. Trafiłem na niego trochę przypadkiem, przy okazji jakiegoś artykułu na PF. Tutaj link do recenzji. Ocena 8.0 zdecydowanie nie jest przesadzona. Osobiście zastanawiam się nad zmianą w mojej top15 :dunno:
daveyo

Re: Rod Wave - Ghetto Gospel (2019)

Post autor: daveyo »

No sprawdziłem pojedyncze kawałki i bardzo ładnie to brzmi, przyjemnie. Świetna barwa głosu, można się w tym zanurzyć. Bardzo chętnie sprawdzę cały albumik, bo przyznaję, że nie słyszałem wcześniej o tym artyście. Heart On Ice Remix jest przepiękne :oops:. Bardzo dziękuję za tę propozycję.

Ja już do tej swojej topki nie chcę wracać, bo zmienił bym ją chyba z 10 razy :lol: może z wyjątkiem tych pierwszych miejsc, bo to jednak top topów u mnie i nic to nie zmieni, ale niższe miejsca może i by podległy zmianie, ale już niech zostanie jak jest. :roll:

a i nie wiem czemu nie pojawiło mi się oznaczenie w powiadomieniach, nie wiem czy coś źle zrobiłeś czy po prostu jakiś błąd
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

daveyo pisze: 21 sty 2020, 20:08 a i nie wiem czemu nie pojawiło mi się oznaczenie w powiadomieniach, nie wiem czy coś źle zrobiłeś czy po prostu jakiś błąd
też mnie nie przywołało

gawi płytę znam, ale nie słuchałem, dlatego nie robiłem tematu, jakby cię to interesowało, jest jeszcze jedna ponoć bardzo dobra, a na pewno dobrze przyjęta w ameryce płyta Davido - A Good Time - z czystym sumieniem nie polecę, bo nie słuchałem, a zresztą nie wiem czy to nie bardziej r&b ale p4k też docenił jak dobrze pamiętam
Awatar użytkownika
gawi

Post autor: gawi »

Słuchałem i nie moja bajka trochę :dunno:
ODPOWIEDZ