Eminem - Music to Be Murdered By (2020)
Re: Eminem - Music to Be Murdered By (2020)
A to wybaczam hipokryzję.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
ziomek rzucanie obelg nazywających kogoś ćpunem, który w przeciągu 2 lat się zaćpa jest śmieszne bo on sam typkiem na podobnej drodze był
i sam sobie zaprosił 2 jęczących murzynów pokazując jakim jest hipokrytą, nie wiem chyba że zmienił zdanie ale to by oznaczało że nawet eminem ma więcej oleju w głowie niż niektóre zakute łby na ślizgawce które do dziś mają problem z tym, że ktoś może śpiewać ale kurwa jęczeć(nie żeby eminem nie jęczał na refrenach gorzej niż jakikolwiek przećpany czarnuch)
i sam sobie zaprosił 2 jęczących murzynów pokazując jakim jest hipokrytą, nie wiem chyba że zmienił zdanie ale to by oznaczało że nawet eminem ma więcej oleju w głowie niż niektóre zakute łby na ślizgawce które do dziś mają problem z tym, że ktoś może śpiewać ale kurwa jęczeć(nie żeby eminem nie jęczał na refrenach gorzej niż jakikolwiek przećpany czarnuch)
Ostatnio zmieniony 17 sty 2020, 17:38 przez koniec, łącznie zmieniany 1 raz.
- przedszkolanek
w tym jednego, który się zaćpał
Ale zrozum że wybaczam dlatego że MGK jest dla mnie chujowy jak nieszczęście.koniec pisze: ↑17 sty 2020, 17:37 ziomek rzucanie obelg nazywających kogoś ćpunem, który w przeciągu 2 lat się zaćpa jest śmieszne bo on sam typkiem na podobnej drodze był
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
ale jak to jakiś raper jest hipokrytą? 
oczywiście że Eminem jest jebanym hipokrytą zapraszając tych stękaczy ale to dalej nie ma nic do rzeczy xD, no nieważnekoniec pisze: ↑17 sty 2020, 17:37 ziomek rzucanie obelg nazywających kogoś ćpunem, który w przeciągu 2 lat się zaćpa jest śmieszne bo on sam typkiem na podobnej drodze był
to po co było 'przecpany murzyn co wykituje przez wlasna glupote'? jak ten argument można było zastosować do eminema o to chodzi byku
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Kurde pierwszy kawałek i już ból dupy. Dalej też tak smęci?
Usunięto
Ostatnio zmieniony 22 lut 2023, 14:15 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
w sumie spodziewałem się po prostu chujni, a tu wyszedł taki NO NAWET, ALE BEZ PRZESADY album. generalnie słabo, szału nie ma, są kawałki nawet spoko i szanuję akcję typu skity, ale tak jak [mention]TheD[/mention] napisał wyżej - są tam też niepotrzebne zapychacze które się najzwyczajniej w świecie skipuje bo uszy bolą. i te przyśpieszenie w tym jednym kawałku z początku płyty
nie będę wracać
nie będę wracać
twenty thousand on my watch 'cause I needed time
Na RYMie 1,67 , ale i tak 1,05 za Revival nie przebije
. No i najlepszy komentarz jaki przeczytałem:
I hope the only thing this murders is his career, seriously
Usunięto
Ostatnio zmieniony 22 lut 2023, 14:17 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
Przecież 3/5 = 6/10. Tak na pewno nie może być, bo 6 to dobry album (według Porcysa nawet bardzo dobry, tak btw to fajną mają tam skalę - http://www.porcys.com/review/), a to nie jest dobry album.
Tak w ogóle nie sądzicie, że tytuł albumu to trochę autodiss?
Tak w ogóle nie sądzicie, że tytuł albumu to trochę autodiss?
przy początkach przygody z rapem katowałem eminema w chuj, ale to było dawno. później zaczął nagrywać jakieś gówno i nawet tego nie chce mi się sprawdzać, więc
Recovery, The Marshall Mathers LP 2, Revival, Kamikaze, Music to Be Murdered By - coś warte sprawdzenia z tego?
Recovery, The Marshall Mathers LP 2, Revival, Kamikaze, Music to Be Murdered By - coś warte sprawdzenia z tego?
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
- genocidegeneral
"CO?!" mówię do niego, a on do mnie "Że tego, rozumiesz, bo tutaj"

Usunięto
Ostatnio zmieniony 22 lut 2023, 14:17 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
recovery dla mnie super, tmmlp2 miało przebłyski, od reszty spierdalaj jak najdalej
dla nich jesteś nikim
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
z jego albumów po powrocie tak naprawdę tylko Relapse było dobre
Chojny wyjaśnił jak coś, temat do zamknięcia:
https://www.facebook.com/streamujciezag ... __tn__=K-R
Widzę też, że tam wyżej np. [mention]koniec[/mention] też super dawał, propsy.
https://www.facebook.com/streamujciezag ... __tn__=K-R
Widzę też, że tam wyżej np. [mention]koniec[/mention] też super dawał, propsy.
Ostatnio zmieniony 19 sty 2020, 15:32 przez Ablazir, łącznie zmieniany 1 raz.