Dzika Kiszka - Rap'n'Roll [1993] / zgrane z kasety z kolekcji Roberta VA - Wspólna Scena [1997] / zgrane z kasety z kolekcji Roberta VA - Robię Swoje [1998] / zgrane z kasety z kolekcji Roberta VA - Polski Rap - Zakazane Piosenki Yo. 1 / zgrane z kasety z kolekcji Roberta Niedługo pojawią się zgrywki Thinkadelic - Thinkadelic i Elemer - Nadejdzie Świt z mojej kolekcji oraz wiele innych. W swoim czasie pojawi się także zgranie nielegala Killaz Group. Na razie to! Częstować się
Zdigitalizowane materiały z polskiego rapu [LuCHa]
Zdigitalizowane materiały z polskiego rapu [LuCHa]
Witajcie. We współpracy z moim znajomym Robertem Luchowskim (LuCHa) reprezentujemy kilka zdigitalizowanych perełek z polskiego rapu. Po zgraniu do FLAC nagrania zostały zremasterowane - tak by uzyskać jak najlepszej jakości brzmienie. W paczce także pełne skany okładek.
Dzika Kiszka - Rap'n'Roll [1993] / zgrane z kasety z kolekcji Roberta VA - Wspólna Scena [1997] / zgrane z kasety z kolekcji Roberta VA - Robię Swoje [1998] / zgrane z kasety z kolekcji Roberta VA - Polski Rap - Zakazane Piosenki Yo. 1 / zgrane z kasety z kolekcji Roberta Niedługo pojawią się zgrywki Thinkadelic - Thinkadelic i Elemer - Nadejdzie Świt z mojej kolekcji oraz wiele innych. W swoim czasie pojawi się także zgranie nielegala Killaz Group. Na razie to! Częstować się
- przedszkolanek
Re: Zdigitalizowane materiały z polskiego rapu [LuCHa]
świetnie, tylko imo po powinno być nie w płytach, ale w ogólnym podforumku PLHH [mention]Jose[/mention]
i druga sprawa arboozrap można to podpiąć po ślizgawkowy dropbox?
Świetny pomysł, szacuneczek za to wszystko. Jedna z lepszych rzeczy na tym forumku.
piona dla ciebie, szczególnie za wspólną scenę
https://www17.zippyshare.com/v/byFOlA7V/file.html
tym się mogę podzielić, jakość całkiem dobra
Szanuję, szczególnie że z wiekiem kasety ulegają degradacji, a za kilkanaście lat już w ogóle pewnie będzie można pomarzyć o zgraniu ich w dobrej jakości, więc trzeba działać jak najszybciej. Propsy jeszcze raz.
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
Tak, oczywiście. Niedługo pojawi się więcej zgrań, bo trzeba się tym dzielić z innymi.przedszkolanek pisze: ↑17 sty 2020, 18:07 świetnie, tylko imo po powinno być nie w płytach, ale w ogólnym podforumku PLHH [mention]Jose[/mention]
Dzięki! Propsy także dla Roberta, bo on to mistrz zgrywania i robienia remasteru!
Dzięki, zobaczymy. Ja niedługo będę miał kasetę w kolekcji, ale trochę jeszcze poczekamy, bo gość mi zaklepał, a ja odkładam po mału hajs, by ją kupić.lysy pisze: ↑17 sty 2020, 18:38 piona dla ciebie, szczególnie za wspólną scenę
tym się mogę podzielić, jakość całkiem dobra
- przedszkolanek
no to jak z tym dropboxem? kto nad tym panuje?
proponowałbym, żeby na materiały od arbuza w dropboxie zrobić osobny spoiler i wrzucić w pierwszy post
proponowałbym, żeby na materiały od arbuza w dropboxie zrobić osobny spoiler i wrzucić w pierwszy post
[mention]Burak[/mention]
Ale jak z legalnością takich ripów?
Ale jak z legalnością takich ripów?
- przedszkolanek
imo wrzucenie nielegali nie narusza regulaminu dropboxa
z legalnymi to można pomyśleć
z legalnymi to można pomyśleć
przedszkolanek, co do Thinkadelic to Spinache mi dał zgodę na wrzucenie. A nielegale można śmiało do bólu ładować 
Nie są legalne, ale jako że ani nie da się tego nigdzie kupić, ani nie ma nawet na streamingach wątpię żeby ktoś się przyczepił. Zawsze można usunąć jakby ktoś się zgłosił.
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
- zemsta1kadluba
Udało się kupić kasetę Killaz Group. Niebawem będzie zgrywka.

Na czym polega remaster tych materiałów? To jakaś profesjonalna robota?
Remasterem zajmuje się Robert, który posiada własną wytwórnię, sprzęt i ma ukończone kierunki technik elektronik i technik realizacji dźwięku plus posiada certyfikaty. Wszystkie materiały które tu wstawiłem są zremasterowane.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Wielkie propsy za to, że to robicie i wam się chce.
Yo arboozrap, pozwolę się zapytać co dalej z całą akcją? Będzie coś od Was jeszcze?